ببیند دوستان . من قطعا وقتی تصمیمی میگیرم تنهایی نیمتونم اجرایش کنم. تصمیم به این بزرگی نیازمند همکاری منسجم هست . وگرنه چه دلیلی داشت دنبال دردسر بروم ؟
ببینید . قرارداد بین دو شخص حقیقی یا حقوقی بسته میشه . این دو نفر در یک پیمان با هم تعهد میبندند که کاری رو انجام بدهند یک طرف هزینه میکنه و طرف دیگر اجرا میکنه.
کسی که اجرا میکنه طراح شناخته میشه و باید شناسنامه کاری داشته باشه. ( شرکت ، ویا شخص ) و مورد تایید یک کمیسیون مشخص ( مثل اتحادیه ذکر شده ) قرار بگیره و اجراز صلاحیت بشه.
کسی که کار رو میپذیره کارفرما شناخته میشه و برای کارش هزینه یمکنه و از پیمانکار درخواست انجام کار رو داره.
کارفرمایان شامل ( سازمانها ، شرکتها ، اشخاص سرشناس ، پشتیبانان وب سایت شرکتها ویا سازمانها ، وبلاگ نویسان و وب مسترها ) هستند
قیمتهایی که من و شما تعیین میکنیم شامل
1- حق پشتیبانی وب سایت ( + دستمزد طراحی و کد نویسی و ... ) و یا حقوق یک پشتیبان هست .
حال موارد دیگری هم شامل این دستمزد پروژه هاست که به ترتیب قید میکنم در سه سطح ( پروفشنال - معمولی - ساده ) قرار میگیرند
1- تعیین درصد واقعی و مشخص بیعانه برای استارت کار
2- دستمزد طراحی یک قالب برای cms
3- دستمزد طراحی بنرها در سایزهای متفاوت
4دستمزد طراحی یک سایت فول فلش
5- دستمزد طراحی یک cms اختصاصی
6- دستمزد تغییرات در سایت ( ماژولها ، سایخت کامپوننت ، نوشتن اسکریپت و موارد جزیی )
7-دستمزد اضافه کردن یک طرح گرافیکی نو و جدید به سایت ( هدر ، فوتر ، منو ، اسلاید شو ، تقویم ....)
8- دستمزد طراحی یک cms متن باز مانند جوملا و قراردادن ماژولها و ...
9- تعیین قیمت همکاران
مشتریان ما از مواردی که گفتم و عرض کردم خارج نیستند ! پس به نسبت میزان درامد مشتری خودتون میتونید دستمزد بگیرید ولی این حد نساب باید رعایت بشه .
کسی اینجا پولی برای مجانی کار کردن پرداخت نمیکنه ممکن هست شخصی میلیاردر باشه و بخواد مجانی کار کنه این کار بازار رو از ریشه فاسد میکنه.
دوستان ترجیحا کارهای مجانی رو جزو این شغل حساب نکنند. در تعریف کار شغل به عملی گفته میشه که پول در ازای اون دریافت میشه.
من فعلا روی این موارد تمرکز کردم و میخوام این کار رو توسعه بدم دوست دارم دوستانی که حرفه ای هستند و چندین سال در این کار پیش***ت هستند به من کمک کنند.
ببینید قبول دارم خیلیها از زیر بار قانون شانه خالی میکنند ولی این به نفع همه ماست که بازار رو یک دست کنیم و رقابت رو برای کیفیت در نظر بگیریم.
دوست عزیزی برای من پ.خ فرستاده: با این کار شما کسانی که هیچ چیزی نیمدونند دچار مشکل میشوند میگویم چرا ؟ میگه مشتری دنبال جنس ارزون و با کیفتی میگرده
وقتی که میبینه شرکت فلان با هزار دبدبه و کبکبه قیمت رو یک میلیون تومن اعلام میکنه میره سراغ کسی که ارزونتر باشه ..
منم درجواب همچین اشخاصی میگم اون شرکت و او ن قمیت مفت به دست نیومده طرف خاک این کار رو خورده .
ما نیمخوایم که دست کسی رو ببندیم میخوایم راه رو هموارتر کنیم. یک روزی میشه که همچین اشخصی هم به مشکل میخورند ولی هیچ مرجعی قبولشون نمیکنه ...
راحت بگم کار به جایی رسیده که کفاشها هم صنف دارند و ازشون در قبال دستفروشها حمایت میکنه.
من نیمفهمم این طرز فکر غلط چیه که یک نفر بلند میشه بقیه جو منفی میدهند ؟
دوستان خواهش دارم حتی اگر شده پولی داریدخرج کنید و یک مسافرت خارج برید و اب سیات کار در کشورهای خارجی اشنا بشید وفکرتون رو از محدودیت باز کنید این احطاط ما رو به جای خوبی نیمبره.
امیدوارم و میدونم که این کار انجام شدنی هست و در این سال جدید به کمک همگی اینکار رو انجام خواهیم داد.
ضمنا : هیچ شرایط ( سن ، خدمت ، مدرک ،آزمایش خون ) ملاک نخواهد بود . فقط تخصص و سابقه و خوشنامی و برای احزار صلاحیت کافی هست .
ببخشید که طولانی شد عذرخواهی میکنم
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
با عرض سلام
دوست گرامی ما اصلا وب سایت نداریم مساله حقوقی هست موفق باشید
ضمنا گلهای زیادی رو در مواردی که عرض کردم میتوینن ببینین . شاید این مشکل خیلیها باشهو شما که از مشکل همه اطلاع ندارید..