سلام سال نو مبارک.
میخوام یک اتحادیه برای صنف طراحان تشکیل بدم .
کلیه مواردش رو هم بررسی کردم کلی هم تحقیق کردم ولی به قولی برای هر شروعی نیاز به یک هیئت امنا دارم. این شغل تقریبا چند سالی هست که در ایران جا افتاده ولی با توجه به اینکه بازار بهم ریخته ای داره و حتی میزان دستمزد طراحان مشخص نیست و به غلط بر اساس مشاغل دیگر تنظیم میشه تصمیم گرفتم این صنف رو تشکیل بدم . این ظلم ناخواسته بر طراحان ما وارد شده و اگر امروز جلوی این رو نگیریم فردا هم نمیتونیم کاری کنیم.
تنها قیمیت که من دیدم. فقط یک مجمع گرافیستهای ایران هستش که اون هم ربطی به وب نداره. و نرخهایی رو تعیین کرده که برای سال بوق نوشته شده. و دستمزد صفحات رو نوشته که با توجه به حضور وب 2 و رونق cms ها این قانون بلا استفاده می مونه.
میخوام با توجه به نزدیک بودن قیمتها در بازار جهانی، قیمتهای ایران رو مصوب کنیم.
این اتحادیه کلیه اصنافی که به نوعی با وب و مالتی مدیا سر و کار دارند را مورد پوشش قرار میده.
که شامل ( فلش ، کد نویس ، گرافیست {همه شاخه ها و استایلها })
دوستان دقت کنند مبحث چاپ با اینجا ارتباطی نداره.
شاید به جرات بگم که بزرگتین امتیاز این اتحادیه میتونه حمایت همه جانبه حقوقی از این صنف باشه و با توجه به کار فرهنگی که انجام میدیم میتونیم مالیات رو هم از روی شرکت برداریم و مستقیم بصورت حقوقی کار کنیم. من خودم چندین و چندساله که میخوام شرکتمو ثبت کنم ولی به خاطر مالیات و مسائل حقوقی نتوسنتم.
دولت از فعالیتهای هنری خیلی حمایت میکنه و ما هم باید از این حمایت برخوردار باشیم
مثال میزنم کتابفروشیها ، شرکتهای فرهنگی هنری ، استودیوهای تصویری و صدا ... و خیلی از مشاغلی که با هنر سر و کار دارند از پرداخت مالیات معاف هستند .
در ضمن قابل توجه دوستان من مخارج اولیه و حتی مکان مورد تقاضا رو هم دارم.
خیلیها دوست دارند که بصورت رسمی فعالیت کنند ولی خوب امکانش نیست.
حال کسانی که تمایل دارند امادگی خودشونو اعلام کنند
با تشکر امیر خسرو معروفی .