نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: سوال درباره اینترنت آلمان- انگلیس و آمریکا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : سوال درباره اینترنت آلمان- انگلیس و آمریکا

سجاد جان اونی که شما میگی از O2 گرفتی 10مگابیت به شما حدود 1 تا 3 مگابایت در ثانیه دانلود میده(البته اگه خیلی بهت حال بده 2.5 تا 3 هست)
    انگلیس هستی میدونی خودت Base انگلیس رو دوتا شرکت دارن خط تلفن میدن. BT یا Virgin . اگه بخوایی از Virgin سرویس داشته باشی باید حتما Virgin Phone line داشته باشید. ولی اگه بخوایید از بقیه شرکت ها مثل O2-SKY-PlusNet-Be و بقیه سرویس داشته باشی حتما باید BT Phone line داشته باشی.
    شما سرعت دانلود رو نمیتوی همیشه بگی باید بالا باشه. چون هر سرور یه محدودیتهایی داره روی ترافیکی که روش میاد.
    من از چندتا شرکت سرویس داشتم ولی آخر پی بردم Virgin از همه بهتر هست. یکی از دوستامم که تو Talk Talk کار میکنه میگه من خودم خونه Virgin دارم!
    برای اینکه دلت رو هم بسوزونم این عکس رو هم میزارم!

گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

2. تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید

عضو انجمن saeidj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    369
    تشکر تشکر شده 
    367
    تشکر شده در
    242 پست

پیش فرض پاسخ : سوال درباره اینترنت آلمان- انگلیس و آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    سجاد جان اونی که شما میگی از O2 گرفتی 10مگابیت به شما حدود 1 تا 3 مگابایت در ثانیه دانلود میده(البته اگه خیلی بهت حال بده 2.5 تا 3 هست)
    انگلیس هستی میدونی خودت Base انگلیس رو دوتا شرکت دارن خط تلفن میدن. BT یا Virgin . اگه بخوایی از Virgin سرویس داشته باشی باید حتما Virgin Phone line داشته باشید. ولی اگه بخوایید از بقیه شرکت ها مثل O2-SKY-PlusNet-Be و بقیه سرویس داشته باشی حتما باید BT Phone line داشته باشی.
    شما سرعت دانلود رو نمیتوی همیشه بگی باید بالا باشه. چون هر سرور یه محدودیتهایی داره روی ترافیکی که روش میاد.
    من از چندتا شرکت سرویس داشتم ولی آخر پی بردم Virgin از همه بهتر هست. یکی از دوستامم که تو Talk Talk کار میکنه میگه من خودم خونه Virgin دارم!
    برای اینکه دلت رو هم بسوزونم این عکس رو هم میزارم!

سجاد؟ سعید:D
    گرفتم چی میگی منم از بی تی خط دارم اما از O2 اینترنت
    من 10 نگرفتم 20 مگابیت گرفتم سرعت دانلود اپ تو 10 میشه اما بیشتر وقتا تا2 میره.. البته به منطقه هم بستگی داره تو منطقه ما O2 خوبه اما my3 و virgin شت هستش یعنی می گم virgin دوستم سرعت دانلودش در حد دایال اپ ایران هست 6kb :دی

4. تعداد تشکر ها از saeidj به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)