با سلام کسی هست که بدونه بابت سرعت 1 مگابیت 10 مگابیت و 100 مگابیت در کشور های بالا حدودا بابت هر ماه چقدر هزینه گرفته میشه و برای این سرعت ها حدودا چقدر ماهانه ترافیک میدند ؟ موضوع برام ضروری و فوری است
با سلام کسی هست که بدونه بابت سرعت 1 مگابیت 10 مگابیت و 100 مگابیت در کشور های بالا حدودا بابت هر ماه چقدر هزینه گرفته میشه و برای این سرعت ها حدودا چقدر ماهانه ترافیک میدند ؟ موضوع برام ضروری و فوری است
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
DE -> نمایش مشخصات: HugeServer - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
UK -> نمایش مشخصات: saeidj - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
US -> حضور ذهن ندارم، ولی چند نفر از بچه ها هستن ...
ترافیک رو که فراموش کنید چون اونجا چیزی به اسم ترافیک محدود برای کاربران اینترنت وجود نداره. راستش من قیمت هند و مالزی رو دارم. ولی این کشورهایی که فرمودید رو خیر.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
سلام.
مشخصاً هیچوقت مبلغ ثابتی مشخص نشده و نخواهد شد و این مورد هم صدها دلیل داره که یکی از ساده ترینش محدودیت Peering دیتاسنتر هست و دلیل ساده دیگه ساختار شبکه داخلی دیتاسنتر هست که core site چقدر موجودی داشته باشد و چند ورودی بتونند به هر کاربر بدند و ... هر دیتاسنتر با در نظر گرفتن این محدودیت ها میتونه در نهایت هزینه تمام شده برای خودش رو محاسبه کنه و سپس مبلغ سود مورد نظرش رو اضافه کنه و در نهایت به کاربر آفر بده.
در مورد هزینه پهنای باند، این مورد هم به دیتاسنتر و به bandwidth provider ها بستگی داره، شما اگر به دنبال value network برید، میتونید با خریداری commitment های بالا (به اصطلاح serious commitment) هزینه مناسبتری بگیرید ولی اگر خرید شما به مقدار های پایین مثل 10 - 100 مگابیت هست، هزینه حدودی برای کشور های اروپایی که major bandwidth provider هستند از جمله Germany - UK - Netherlands و ... میتونه بین 3 تا 5 دلار در ماه برای هر مگابیت در حالت 95 درصد مصرف محاسبه بشه و در دیتاسنتر های آمریکایی بین 5 تا 15 دلار برای هر مگابیت خواهد بود.
با تشکر.
بستگی داره برای چیکار بخوایید
انگلیس:
من الان برای خونه دارم 50مگابیت دارم معمولا روی 7 8 مگ دانلود میده.
ولی برای دیتاسنتر بخوایید سوالی که ما کردیم برای یه رینگ 500 مگابایت سالانه 90میلیون تومان درمیاد و باید قرار داد 5 سال ببنید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
از جه شرکتی؟ virgin media؟
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
من اینترنت 20 مگابیت دارم از o2 با ترافیک ناحدود(البته نامحدود هم باز شرایط خودش رو داره اگه واقعا واقعا اینترنت رو بخوای بترکونی ازت بیشتر پول می گیرند) ولی در حالت عادی 12.25پوند ماهیانه می گیرند و در حال ترکوندن که من همون رو دارم 20.42 پوند سرعت دانلود رو تستر برام میزنه 10 مگابیت اما معمولا به دلیل سرور های به درد نخور دانلود رو 2 مگابیت هست
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
یعنی چی باید یا از BT یا از virgin خط داشته باشی؟ خوب o2 و یا هر شرکت دیگه هم خط تلفن میده چیزی که من دارم استفاده می کنم..
الان دوستم داره نزدیک 30 پوند میده virgin با خط تلفن سرعت دانلودش در حد دایال آپ ایران هست. در کل حتی مجانیش هم استفاده نمی کنم(که الان دوباره داره با اون تبلیغ قورباغه دوباره مردم رو خر می کنه:D)
ویرایش توسط saeidj : March 27th, 2011 در ساعت 02:58
با سلام خدمت شما،
هزینه ها همیشه همه جا متفاوت می باشد، و شما میتوانید از شرکت های مختلف سرعت های مختلف با قیمت های مختلف بگیرید. برای مثال خود بنده که اینترنت و شبکه تلفن و tv رو از شرکت T-Home تهیه میکنم دارم هزینه 50€ کلا برای موارد زیر پرداخت میکنم.
1- Telephone - Free Calling To Germany
2- Internet 16Mb Downrate
3- TV enterprice Resiver
4- Mailbox and ....
ولی برای مثال سایت زیر رو مشاهده کنید. هزینه رو مشاهده کنید.
استاد دیتاسنتر نه خونگی همون 50 رو چند گرفتی ؟ ترافیکش چقدره ؟
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
استاد برای کار دیتاسنتری بخوایی باید همونی رو که من گفتم بگیری.
من اون رو با تلفون و تلویزیون گرفتم ماهی حدود 100هزارتومان
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
استاد ترافیک ماهانه رو نگفتی برای خانگی میخوام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)