نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

موضوع: فروش ویژه vds اروپا،سوئیس،پورت 1 گیگابیت اختصاصی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه vds اروپا،سوئیس،پورت 1 گیگابیت اختصاصی

عجب داستانی شده والا!!!!!!!!!!!!!
    یک نفر دیگه کلاه برداری کردی /یک نفر دیگه پول مردم را خورده /اینجا خودش چیزی نمیگه 4 نفر دیگه مدعی شدند و جواب می دهند.
    دوست عزیز و به اصلاح محترم برای بار 10000 تکرار میکنم .بنده کلاهم برداشته شده /حقم نا حق شده/مالم ***یده شده /مورد فحاشی هم واقع شدم بدون اینکه یک کلمه جواب بدم .اینجا حق دارم هر چی که بخواهم پست بدم .شما چه کاره هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط یک کلمه بفرمائید این وسط شما چه کاره هستید ؟؟؟؟وکیل آقایان نوین وی پی اس هستید؟؟وصی هستید؟؟؟؟نخود آش هستید؟؟؟کسی درخواست کرده نظر بدید و اینجا مدعی باشید و تازه سوال بپرسید؟؟؟؟؟؟
    بنده حقم ناحق شده .راست یا دروغش هم به خودم مربوط و آقایان نوین وی پی اس .شما اینجا چکاره هستید؟؟؟؟فقط جواب این سوال را بفرمائید تا روشن بشویم .
    اگر خودتون هستید.انقدر جنم داشته باشید با یوزر خودتون تشریف بیارید .اگر که به قول خودتون تنها یک مشتری هستید .باید عرض کنم به شما هیچ ربطی نداره نه تنها دخالت کنید بلکه نظر بدهید و به جای این آقایان صحبت کنید .خودشون قدرت تصمیم گیری دارند و میتونن صحبت کنند .پس خواهشا در امورات دیگران دخالت نکنید .!!

باز در پست بعد از شما الان بای جواب بده >>> در مورد وکیل وصی بودن به آقای رامین گفتم

چه چیزی به من گفتی دوست عزیز؟؟؟اصلا چه چیز این ماجرا به شما مربوط میشه که به جای نوین وی پی اس صحبت میکنی و به بنده هم نصیحت میکنی؟؟؟
    1000 بار دیگه باید تکرار کنم ؟؟؟؟؟آقــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــای محتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــرم بنده اینجا بال بال میزنم به خاطر همان حق و آبروی خودم و فحاشی شده /وکــــــــــــــــــیل وصــــــــــــــــی کسی نیستم .اما شما با اینکه هیچ ربطی به این ماجرا نداری باز دخالت میکنی و در نهایت جسارت به من میگی وکیل وصی!!!!!

خواهشا تمام کنید !

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط vibre نمایش پست ها
    من دوباره قوانین نوین رو باز کردم و بند 15 برای شما کپی می کنم:

وقتی شما این قوانین رو قبول کردید وسرویس سفارش داده اید ، بیجا می کنید حق اعتراضی داشته باشید
    دوست عزیز شما شواد داری /ما هم سواد داریم /100 بار قوانین را کپی کردی ما هم خواندیم .اصلا این ماجرا به شما ربطی نداره.
    "بیجا" یا "با جا " بازهم به شما مربوط نیست پاسخ بدهید !!!!
    ویرایش توسط Ramin : February 25th, 2011 در ساعت 23:56

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)