نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

موضوع: فروش ویژه vds اروپا،سوئیس،پورت 1 گیگابیت اختصاصی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه vds اروپا،سوئیس،پورت 1 گیگابیت اختصاصی

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    در کمال احترام بنده مجبور هستم پاسخ شما بدهم .ارسال و یا عدم ارسال پست هر کاربر در هر سایت یا فروم و .... فقط و فقط به خودش مربروط هست و نه شما و نه هیچ کس دیگر حق دخالتی ندارد.همچنین دقت داشته باشید ارسال پست اسپم یا غیر اسپم و نیز رعایت و عدم رعایت قوانین هر فروم هم تنها به مدیران و ناظران آن فروم مربوط هست و هیچ کاربر دیگری حق دخالت و تذکر به بقیه را ندارد!!!
    اصلا من نمیدونم شما به قول خودتون : نخود هر آش هستید اینجا که اینطور بال بال میزنید یا وکیل وصی دیگران؟؟یا شاید زبان دیگران؟؟؟؟؟(من بال بال میزنم به خاطر حق خودم که نا حق شده و کلاهم که برداشته شده)شما این وسط چکاره هستید؟؟؟میشه شفاف سازی بفرمائید؟؟؟
    یک بار با یوزرهای دیگر اینجا پست داید و متوجه شدیم شما کاملا راضی هستید.اما الان دلیل حضور شما ،تلاش شما ،تذکر دادن به دیگران توسط شما و ... قابل درک نیست؟؟
    باید عرض کنم بهتر هست در کارهایی که به شما مربوط نیست خیلی دخالت نکنید .مگر اینکه درخواستی از شما شده باشد.
    بنده شاکی بودم یا نبودم از کسانی بودم که خودشون اینجا حضور دارند و قدرت صحبت و .... دارند .همچنین ایجا مدیر دارد پس توجیهی برای دخالت شما در امور دیگران و نیز بازخواست گفته های دیگران وجود ندارد .
    من اینجام که از حق کسانی که واقعا کارشونو بلدند در مقابل یه مشت ادم عقده ای که در پست های خودشون دم از شفاف سازی می زنند و اینجا و قصد اصطلاح شفاف سازی دارند که بیشتر شبیه خالی شدن عقده ی شخصیشون به خاطر کم کاری به عبارتی به دیگران کمک کنند مثل این :
    بنده اعلام می کنم در این تاپیک دیگه پست نمی دم .فقط به دوستان می گم به هر کس اعتماد نکند تا این چنین مشکلاتی پیش نیاد
    من پست های خود رامین رو به امید کپی می کنم چون ظاهرا رامین جواب امید جان رو داده در واقع
    در کمال احترام بنده مجبور هستم پاسخ شما بدهم .ارسال و یا عدم ارسال پست هر کاربر در هر سایت یا فروم و .... فقط و فقط به خودش مربروط هست و نه شما و نه هیچ کس دیگر حق دخالتی ندارد.همچنین دقت داشته باشید ارسال پست اسپم یا غیر اسپم و نیز رعایت و عدم رعایت قوانین هر فروم هم تنها به مدیران و ناظران آن فروم مربوط هست و هیچ کاربر دیگری حق دخالت و تذکر به بقیه را ندارد!!!
    اصلا من نمیدونم شما به قول خودتون : نخود هر آش هستید اینجا که اینطور بال بال میزنید یا وکیل وصی دیگران؟؟یا شاید زبان دیگران؟؟؟؟؟(من بال بال میزنم به خاطر حق خودم که نا حق شده و کلاهم که برداشته شده)شما این وسط چکاره هستید؟؟؟میشه شفاف سازی بفرمائید؟؟؟
    یک بار با یوزرهای دیگر اینجا پست داید و متوجه شدیم شما کاملا راضی هستید.اما الان دلیل حضور شما ،تلاش شما ،تذکر دادن به دیگران توسط شما و ... قابل درک نیست؟؟
    باید عرض کنم بهتر هست در کارهایی که به شما مربوط نیست خیلی دخالت نکنید .مگر اینکه درخواستی از شما شده باشد.
    بنده شاکی بودم یا نبودم از کسانی بودم که خودشون اینجا حضور دارند و قدرت صحبت و .... دارند .همچنین ایجا مدیر دارد پس توجیهی برای دخالت شما در امور دیگران و نیز بازخواست گفته های دیگران وجود ندارد .

2. تعداد تشکر ها از vibre به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    11 پست

با سلام vibre
    واقعا خوشحال شدم که شما نیز هم نظر با من هستید البته اگه آقا رامین دوباره منو محکوم نکنه
    که این باز دست نشانده ی آقای عباس زاده هست و اومده اینجا که از آبروی از دست رفتشون به
    نحوی دفاع کنه به قول arashministar هر کی که از نوین دفاع کنه آقا رامین بهش میپره
    نه دوست عزیز واقعیت چیزی دیگه ای هست همونطوری که شما وکیل و وصی همه شدین
    من هم از خیل عظیم طرفداران نوین وی پی اس تاپیک میدم پس من هم همنظرم با شما vibre جان
    یا به قول خود آقای عباس زاده این شفافیتی که شما یدک میکشید منتظریم ببینم چیه
    البته از نظر من تا حالا که جز سیاه بازی چیزی نبوده برای خراب کردن جو نوین, آقا رامین
    هی عکس تهیه می کنند که تعدادی از تاپیکهای تکراری برخی از دوستان که به هر دلیل
    که نمی خوام بهش بپردازم رو میزارن به عنوان شفاف سازی, عجبا ما که هیچ شفافیتی ندیدم
    خوب کلام رو کوتاه میکنم و به شما vibre عزیز تبریک میگم که محکم وایستادی و نظرت رو ابراز داشتی

عضو انجمن sina آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    146
    تشکر تشکر شده 
    299
    تشکر شده در
    177 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vibre نمایش پست ها
    من اینجام که از حق کسانی که واقعا کارشونو بلدند در مقابل یه مشت ادم عقده ای که در پست های خودشون دم از شفاف سازی می زنند و اینجا و قصد اصطلاح شفاف سازی دارند که بیشتر شبیه خالی شدن عقده ی شخصیشون به خاطر کم کاری به عبارتی به دیگران کمک کنند مثل این :

قدیما یک مثلی بود که میگفت:" آدم زنده که وکیل وصی نمیخواد"
    اما امروزه آدمهای زنده با آی دی های دیگه لوگین میکنند و میشند وکیل وصی خودشون!

شماها که کارتون را خوب بلدید، پس لطف کنید و اون 90 گیک اطلاعات ما را که براش 4 ماه وقت صرف کرده بودم با کلی هزینه، بهم برگردونید، تا ما بریم پی کار خودمون و دیگه اینجا به قول خودتون "عقده گشایی نکنیم" .
    اگر هم نمیتونید اطلاعات ما را برگردونید، جسارتا، خیلی بیجا میکنید که اسم خودتون را گذاشتید فروشنده و اینجا با تمام وقاهت هر توهینی که شایسته خودتون هست را به مشتریهاتون روا میدارید. اشتباه من و بقیه دوستان شاکی این بود که به شما اعتماد بیجا کردیم و الآن هم کلی هزینه این اشتباهمون را داریم میدیم.

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط elshan نمایش پست ها
    جناب آقای رامین دیگه خیلی دارن تند میرن ....
    حاجی یه چیز میگم بنده هم حس تایپ ندارم اما چون دلم به حالت سوخت میخوام این و بگم
    علی رغم سن کمم چندین سایت و فروم و... داشتم و دارم! و از جاهای مختلفی هم هاست گرفتم تا حالا واقعا ناراحت شدم از پستتون تو صفحه قبلی فقط میخوام بهتون بگم این هم از سر دلسوزی و در اختیار گذاشتن تجاربم دوسته گرامی داداشه من تو دنیای نت اول اینکه سعی کن مشکلت و به صورت خصوصی حل کنی دوم اینکه تا کسی رو کامل نشناختی در موردش حرف نزنی سوم هم که ....خودت بهتر میدونی !!
    از اول هم تو اون تاپیک گفتم موضوع خصوصی حل میشد بهتر جواب میداد تا جارو جنجال!!
    موفق باشین
    پ.ن:من از نوین وی پی اس راضی هستم و دمشون گرم با افراد بی منطق باید اینگونه رفتار کرد.
    پرچمت بالاست آقای احمدزاده با امید نابودی دشمنات و پیشرفت روزافزونت
    نقل قول نوشته اصلی توسط fox_young نمایش پست ها
    با سلام vibre
    واقعا خوشحال شدم که شما نیز هم نظر با من هستید البته اگه آقا رامین دوباره منو محکوم نکنه
    که این باز دست نشانده ی آقای عباس زاده هست و اومده اینجا که از آبروی از دست رفتشون به
    نحوی دفاع کنه به قول arashministar هر کی که از نوین دفاع کنه آقا رامین بهش میپره
    نه دوست عزیز واقعیت چیزی دیگه ای هست همونطوری که شما وکیل و وصی همه شدین
    من هم از خیل عظیم طرفداران نوین وی پی اس تاپیک میدم پس من هم همنظرم با شما vibre جان
    یا به قول خود آقای عباس زاده این شفافیتی که شما یدک میکشید منتظریم ببینم چیه
    البته از نظر من تا حالا که جز سیاه بازی چیزی نبوده برای خراب کردن جو نوین, آقا رامین
    هی عکس تهیه می کنند که تعدادی از تاپیکهای تکراری برخی از دوستان که به هر دلیل
    که نمی خوام بهش بپردازم رو میزارن به عنوان شفاف سازی, عجبا ما که هیچ شفافیتی ندیدم
    خوب کلام رو کوتاه میکنم و به شما vibre عزیز تبریک میگم که محکم وایستادی و نظرت رو ابراز داشتی
    اگر این جریانات پیش آمده برای ماها کلی ضرر و زیان بهمراه داشته ولی ظاهرا برای شما دوستان منفعت زیادی داشته. ( منظورم جریان اون وی پی اس های مجانی هست که به بعضی دوستان اهدا شده). برید فعلا خوش باشید.

5. تعداد تشکر ها ازsina به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)