در کمال احترام بنده مجبور هستم پاسخ شما بدهم .ارسال و یا عدم ارسال پست هر کاربر در هر سایت یا فروم و .... فقط و فقط به خودش مربروط هست و نه شما و نه هیچ کس دیگر حق دخالتی ندارد.همچنین دقت داشته باشید ارسال پست اسپم یا غیر اسپم و نیز رعایت و عدم رعایت قوانین هر فروم هم تنها به مدیران و ناظران آن فروم مربوط هست و هیچ کاربر دیگری حق دخالت و تذکر به بقیه را ندارد!!!
اصلا من نمیدونم شما به قول خودتون : نخود هر آش هستید اینجا که اینطور بال بال میزنید یا وکیل وصی دیگران؟؟یا شاید زبان دیگران؟؟؟؟؟(من بال بال میزنم به خاطر حق خودم که نا حق شده و کلاهم که برداشته شده)شما این وسط چکاره هستید؟؟؟میشه شفاف سازی بفرمائید؟؟؟
یک بار با یوزرهای دیگر اینجا پست داید و متوجه شدیم شما کاملا راضی هستید.اما الان دلیل حضور شما ،تلاش شما ،تذکر دادن به دیگران توسط شما و ... قابل درک نیست؟؟
باید عرض کنم بهتر هست در کارهایی که به شما مربوط نیست خیلی دخالت نکنید .مگر اینکه درخواستی از شما شده باشد.
بنده شاکی بودم یا نبودم از کسانی بودم که خودشون اینجا حضور دارند و قدرت صحبت و .... دارند .همچنین ایجا مدیر دارد پس توجیهی برای دخالت شما در امور دیگران و نیز بازخواست گفته های دیگران وجود ندارد .