نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

موضوع: فروش ویژه vds اروپا،سوئیس،پورت 1 گیگابیت اختصاصی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه vds اروپا،سوئیس،پورت 1 گیگابیت اختصاصی

نقل قول نوشته اصلی توسط vibre نمایش پست ها
    اقای رامین شما مگه قرار نبود دیگه شرکت نکنید ؟ دیدید نخود هر آش هستید ؟
    چشم دیدن کسانی که ازشون راضین ندارید ؟ خداشاهده من هنوز ادرس این تاپیک به کسی ندادم ولی اگه بدم به همه میدم چه منتقد و چه راضی همه بیان اینجا نظرشونو بگن چون فکر میکنید مشکل فقط و فقط از طرف اقای عباسزاده هستش ؟
    یه نگاهی به پست های elshan نگاه کنید هم رده ی امید 68 هستش که خوب از سنشون معلومه 68 هنوز بچه.. هستند در این امورات، خوب در نتیجه منم می تونم بگم به شما لطفا با یک یوزر بیاید . ولی این قدر تفکر بچه گانه و غیر حرفه ای تو سر من حداقل نیست که بخوام وقتم به خاطر اثبات به شما اینجا از بین ببرم
    بن شدن نام کاربری نوین وی پی اس همینطوری که قبلا گفتم به گفته ی خودشون به خاطر اشتباه پست دادن در یکی از تاپیک ها هستش که بعد از مدت زمان کوتاهی باز خواهد شد باقیش با خودشونه در مورد بن شدن
    در کمال احترام بنده مجبور هستم پاسخ شما بدهم .ارسال و یا عدم ارسال پست هر کاربر در هر سایت یا فروم و .... فقط و فقط به خودش مربروط هست و نه شما و نه هیچ کس دیگر حق دخالتی ندارد.همچنین دقت داشته باشید ارسال پست اسپم یا غیر اسپم و نیز رعایت و عدم رعایت قوانین هر فروم هم تنها به مدیران و ناظران آن فروم مربوط هست و هیچ کاربر دیگری حق دخالت و تذکر به بقیه را ندارد!!!
    اصلا من نمیدونم شما به قول خودتون : نخود هر آش هستید اینجا که اینطور بال بال میزنید یا وکیل وصی دیگران؟؟یا شاید زبان دیگران؟؟؟؟؟(من بال بال میزنم به خاطر حق خودم که نا حق شده و کلاهم که برداشته شده)شما این وسط چکاره هستید؟؟؟میشه شفاف سازی بفرمائید؟؟؟
    یک بار با یوزرهای دیگر اینجا پست داید و متوجه شدیم شما کاملا راضی هستید.اما الان دلیل حضور شما ،تلاش شما ،تذکر دادن به دیگران توسط شما و ... قابل درک نیست؟؟
    باید عرض کنم بهتر هست در کارهایی که به شما مربوط نیست خیلی دخالت نکنید .مگر اینکه درخواستی از شما شده باشد.
    بنده شاکی بودم یا نبودم از کسانی بودم که خودشون اینجا حضور دارند و قدرت صحبت و .... دارند .همچنین ایجا مدیر دارد پس توجیهی برای دخالت شما در امور دیگران و نیز بازخواست گفته های دیگران وجود ندارد .

2. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)