نقل قول نوشته اصلی توسط omid68 نمایش پست ها
من 2 پست شمارو زیر نظر گرفتم فکر نمی کنید دارید اسپم می کنید اقای سکوریت man
اگه نظری ندارید لطفا اصلا اصلا اصلا دعا نکنید واسه دیگران اون بالا بحث شد کسی نیاز به فرهاد بازی کسی نداریم همه عاقل و بالغ
دوست عزیز از تعداد پست ها کاملاً مشخصه که شما چه شخصی هستید .
فعلاً که ایشون بن شدند و ادامه ی این تاپیک بیهوده است .من از مدیران خواهش می کنم این تاپیک رو قفل کنند
موفق باشی.[/QUOTE]

خیلی وقت پیش جواب رامین رو دادم که به حضور شما هم می رسانم
ر مورد تاریخ عضویت به تاریخ عضویت خودتون دقت کرده اید ؟ سبتامبر 2010
46 پست تا به اینجا
من می تونم تا فردا 100 پست با این نام کاربری در سایت 100 پست مفید بزنم
می دونید کار شما منو یاد چی میندازه دوست عزیز؟ عبارت پایه بالایی ، پایه بوقی که در دوران خدمت سربازی از این و اون زیاد می شنیدیم و هنوزم رواج داره
از نداریه دیگه وقتی ادم کم میاره میره جاده خاکی .

همه با یک یوزر تشریف فرما شوید .بهتره.این بچه بازی را بذارید کنار
اقای رامین شما مگه قرار نبود دیگه شرکت نکنید ؟ دیدید نخود هر آش هستید ؟
چشم دیدن کسانی که ازشون راضین ندارید ؟ خداشاهده من هنوز ادرس این تاپیک به کسی ندادم ولی اگه بدم به همه میدم چه منتقد و چه راضی همه بیان اینجا نظرشونو بگن چون فکر میکنید مشکل فقط و فقط از طرف اقای عباسزاده هستش ؟
یه نگاهی به پست های elshan نگاه کنید هم رده ی امید 68 هستش که خوب از سنشون معلومه 68 هنوز بچه.. هستند در این امورات، خوب در نتیجه منم می تونم بگم به شما لطفا با یک یوزر بیاید . ولی این قدر تفکر بچه گانه و غیر حرفه ای تو سر من حداقل نیست که بخوام وقتم به خاطر اثبات به شما اینجا از بین ببرم
بن شدن نام کاربری نوین وی پی اس همینطوری که قبلا گفتم به گفته ی خودشون به خاطر اشتباه پست دادن در یکی از تاپیک ها هستش که بعد از مدت زمان کوتاهی باز خواهد شد باقیش با خودشونه در مورد بن شدن