می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
نتیجه سر سری فرم پر کردن سفارشات عاقبتش همینه انشاالله تجربه ای باشه برای اینکه قبل از سفارش هرچیزی یا کلا هر چیزی تو زندگیتون قوانینشو بخونید و بعد اقدام کنید
من 2 پست شمارو زیر نظر گرفتم فکر نمی کنید دارید اسپم می کنید اقای سکوریت manخدا واست نگهش داره
اگه نظری ندارید لطفا اصلا اصلا اصلا دعا نکنید واسه دیگران اون بالا بحث شد کسی نیاز به فرهاد بازی کسی نداریم همه عاقل و بالغ
من 2 پست شمارو زیر نظر گرفتم فکر نمی کنید دارید اسپم می کنید اقای سکوریت man
اگه نظری ندارید لطفا اصلا اصلا اصلا دعا نکنید واسه دیگران اون بالا بحث شد کسی نیاز به فرهاد بازی کسی نداریم همه عاقل و بالغ[/QUOTE]
دوست عزیز از تعداد پست ها کاملاً مشخصه که شما چه شخصی هستید .
فعلاً که ایشون بن شدند و ادامه ی این تاپیک بیهوده است .من از مدیران خواهش می کنم این تاپیک رو قفل کنند
موفق باشی.
دوست عزیز از تعداد پست ها کاملاً مشخصه که شما چه شخصی هستید .
فعلاً که ایشون بن شدند و ادامه ی این تاپیک بیهوده است .من از مدیران خواهش می کنم این تاپیک رو قفل کنند
موفق باشی.[/QUOTE]
خیلی وقت پیش جواب رامین رو دادم که به حضور شما هم می رسانم
ر مورد تاریخ عضویت به تاریخ عضویت خودتون دقت کرده اید ؟ سبتامبر 2010
46 پست تا به اینجا
من می تونم تا فردا 100 پست با این نام کاربری در سایت 100 پست مفید بزنم
می دونید کار شما منو یاد چی میندازه دوست عزیز؟ عبارت پایه بالایی ، پایه بوقی که در دوران خدمت سربازی از این و اون زیاد می شنیدیم و هنوزم رواج داره
از نداریه دیگه وقتی ادم کم میاره میره جاده خاکی .
اقای رامین شما مگه قرار نبود دیگه شرکت نکنید ؟ دیدید نخود هر آش هستید ؟همه با یک یوزر تشریف فرما شوید .بهتره.این بچه بازی را بذارید کنار
چشم دیدن کسانی که ازشون راضین ندارید ؟ خداشاهده من هنوز ادرس این تاپیک به کسی ندادم ولی اگه بدم به همه میدم چه منتقد و چه راضی همه بیان اینجا نظرشونو بگن چون فکر میکنید مشکل فقط و فقط از طرف اقای عباسزاده هستش ؟
یه نگاهی به پست های elshan نگاه کنید هم رده ی امید 68 هستش که خوب از سنشون معلومه 68 هنوز بچه.. هستند در این امورات، خوب در نتیجه منم می تونم بگم به شما لطفا با یک یوزر بیاید . ولی این قدر تفکر بچه گانه و غیر حرفه ای تو سر من حداقل نیست که بخوام وقتم به خاطر اثبات به شما اینجا از بین ببرم
بن شدن نام کاربری نوین وی پی اس همینطوری که قبلا گفتم به گفته ی خودشون به خاطر اشتباه پست دادن در یکی از تاپیک ها هستش که بعد از مدت زمان کوتاهی باز خواهد شد باقیش با خودشونه در مورد بن شدن
در کمال احترام بنده مجبور هستم پاسخ شما بدهم .ارسال و یا عدم ارسال پست هر کاربر در هر سایت یا فروم و .... فقط و فقط به خودش مربروط هست و نه شما و نه هیچ کس دیگر حق دخالتی ندارد.همچنین دقت داشته باشید ارسال پست اسپم یا غیر اسپم و نیز رعایت و عدم رعایت قوانین هر فروم هم تنها به مدیران و ناظران آن فروم مربوط هست و هیچ کاربر دیگری حق دخالت و تذکر به بقیه را ندارد!!!
اصلا من نمیدونم شما به قول خودتون : نخود هر آش هستید اینجا که اینطور بال بال میزنید یا وکیل وصی دیگران؟؟یا شاید زبان دیگران؟؟؟؟؟(من بال بال میزنم به خاطر حق خودم که نا حق شده و کلاهم که برداشته شده)شما این وسط چکاره هستید؟؟؟میشه شفاف سازی بفرمائید؟؟؟
یک بار با یوزرهای دیگر اینجا پست داید و متوجه شدیم شما کاملا راضی هستید.اما الان دلیل حضور شما ،تلاش شما ،تذکر دادن به دیگران توسط شما و ... قابل درک نیست؟؟
باید عرض کنم بهتر هست در کارهایی که به شما مربوط نیست خیلی دخالت نکنید .مگر اینکه درخواستی از شما شده باشد.
بنده شاکی بودم یا نبودم از کسانی بودم که خودشون اینجا حضور دارند و قدرت صحبت و .... دارند .همچنین ایجا مدیر دارد پس توجیهی برای دخالت شما در امور دیگران و نیز بازخواست گفته های دیگران وجود ندارد .
من اینجام که از حق کسانی که واقعا کارشونو بلدند در مقابل یه مشت ادم عقده ای که در پست های خودشون دم از شفاف سازی می زنند و اینجا و قصد اصطلاح شفاف سازی دارند که بیشتر شبیه خالی شدن عقده ی شخصیشون به خاطر کم کاری به عبارتی به دیگران کمک کنند مثل این :
من پست های خود رامین رو به امید کپی می کنم چون ظاهرا رامین جواب امید جان رو داده در واقعبنده اعلام می کنم در این تاپیک دیگه پست نمی دم .فقط به دوستان می گم به هر کس اعتماد نکند تا این چنین مشکلاتی پیش نیاد
در کمال احترام بنده مجبور هستم پاسخ شما بدهم .ارسال و یا عدم ارسال پست هر کاربر در هر سایت یا فروم و .... فقط و فقط به خودش مربروط هست و نه شما و نه هیچ کس دیگر حق دخالتی ندارد.همچنین دقت داشته باشید ارسال پست اسپم یا غیر اسپم و نیز رعایت و عدم رعایت قوانین هر فروم هم تنها به مدیران و ناظران آن فروم مربوط هست و هیچ کاربر دیگری حق دخالت و تذکر به بقیه را ندارد!!!
اصلا من نمیدونم شما به قول خودتون : نخود هر آش هستید اینجا که اینطور بال بال میزنید یا وکیل وصی دیگران؟؟یا شاید زبان دیگران؟؟؟؟؟(من بال بال میزنم به خاطر حق خودم که نا حق شده و کلاهم که برداشته شده)شما این وسط چکاره هستید؟؟؟میشه شفاف سازی بفرمائید؟؟؟
یک بار با یوزرهای دیگر اینجا پست داید و متوجه شدیم شما کاملا راضی هستید.اما الان دلیل حضور شما ،تلاش شما ،تذکر دادن به دیگران توسط شما و ... قابل درک نیست؟؟
باید عرض کنم بهتر هست در کارهایی که به شما مربوط نیست خیلی دخالت نکنید .مگر اینکه درخواستی از شما شده باشد.
بنده شاکی بودم یا نبودم از کسانی بودم که خودشون اینجا حضور دارند و قدرت صحبت و .... دارند .همچنین ایجا مدیر دارد پس توجیهی برای دخالت شما در امور دیگران و نیز بازخواست گفته های دیگران وجود ندارد .
با سلام vibre
واقعا خوشحال شدم که شما نیز هم نظر با من هستید البته اگه آقا رامین دوباره منو محکوم نکنه
که این باز دست نشانده ی آقای عباس زاده هست و اومده اینجا که از آبروی از دست رفتشون به
نحوی دفاع کنه به قول arashministar هر کی که از نوین دفاع کنه آقا رامین بهش میپره
نه دوست عزیز واقعیت چیزی دیگه ای هست همونطوری که شما وکیل و وصی همه شدین
من هم از خیل عظیم طرفداران نوین وی پی اس تاپیک میدم پس من هم همنظرم با شما vibre جان
یا به قول خود آقای عباس زاده این شفافیتی که شما یدک میکشید منتظریم ببینم چیه
البته از نظر من تا حالا که جز سیاه بازی چیزی نبوده برای خراب کردن جو نوین, آقا رامین
هی عکس تهیه می کنند که تعدادی از تاپیکهای تکراری برخی از دوستان که به هر دلیل
که نمی خوام بهش بپردازم رو میزارن به عنوان شفاف سازی, عجبا ما که هیچ شفافیتی ندیدم
خوب کلام رو کوتاه میکنم و به شما vibre عزیز تبریک میگم که محکم وایستادی و نظرت رو ابراز داشتی
قدیما یک مثلی بود که میگفت:" آدم زنده که وکیل وصی نمیخواد"
اما امروزه آدمهای زنده با آی دی های دیگه لوگین میکنند و میشند وکیل وصی خودشون!
شماها که کارتون را خوب بلدید، پس لطف کنید و اون 90 گیک اطلاعات ما را که براش 4 ماه وقت صرف کرده بودم با کلی هزینه، بهم برگردونید، تا ما بریم پی کار خودمون و دیگه اینجا به قول خودتون "عقده گشایی نکنیم" .
اگر هم نمیتونید اطلاعات ما را برگردونید، جسارتا، خیلی بیجا میکنید که اسم خودتون را گذاشتید فروشنده و اینجا با تمام وقاهت هر توهینی که شایسته خودتون هست را به مشتریهاتون روا میدارید. اشتباه من و بقیه دوستان شاکی این بود که به شما اعتماد بیجا کردیم و الآن هم کلی هزینه این اشتباهمون را داریم میدیم.
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
اگر این جریانات پیش آمده برای ماها کلی ضرر و زیان بهمراه داشته ولی ظاهرا برای شما دوستان منفعت زیادی داشته. ( منظورم جریان اون وی پی اس های مجانی هست که به بعضی دوستان اهدا شده). برید فعلا خوش باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)