دوستان من هم خواستم بابت شفاف سازی و همینطور بیان تجارب اینجا مطالبی رو اعلام کنم: (از ما که گذشت شاید به درد بقیه بخوره)
(هرچند اصلا قصد نداشتم اینجا بیام و چیزی بنویسم ولی این توضیحات رو پس از رد و بدل کردن تعداد زیادی پیام در بخش پشتیبانی و اطمینان از عدم همکاری دوستان برای رفع مشکل و فرافکنی اونها در قبال موضوع و اینکه دیدم مشکلی که به دلیل سهل انگاری به اصطلاح پرسنل محترم ایجاد شده رو حاضر به قبول مسئولیتش نیستند و متاسفانه با ادبیات نامناسب و حتی تهدید جواب سایر کاربرها رو میدند خدمتتون عرض میکنم.)
چند ماه پیش سرویس پلن دومشون رو از این شرکت (البته با مدیریت آقای مسیح نظری) دریافت کردم.
اوائل خیلی راضی و البته خوشحال بودم که بعد از چندین جابجایی بلاخره محل مناسب و قابل اطمینانی پیدا کردم، ولی متاسفانه با تغییر تیم مدیریت این خرسندی زیاد دوام نداشت!
همینجا اعلام میکنم که در مورد هشدار به تحریم و لزوم جابجائی سرور، برای من هم هیچ میلی ارسال نشده و حتی تلاشی برای برقراری ارتباط با شماره تماس و موبایلی که در سایت ثبت شده، جهت انتقال اضطراری سرور انجام نشده!! اما به من هم مثل شما به دروغ اعلام شد که 4 میل!!! به من زدند و موضوع رو خبر دادند!
الان که سرور من با حدود 100 گیگ اطلاعات ارزشمند که به سختی آپلود شده بود، از دسترس خارج شده به من گفتند که باید همه اعضا 20 دلار بدهند تا بشه سرور رو برای چند ساعت برای بکاپ تحویل گرفت. هرچند حاضر به پرداخت این مبلغ هم شدم اما گفتند چون بقیه نیاز به بکاپ ندارند! باید کل هزینه رو خودت متقبل بشی! که 350 دلار واقعا برام سنگینه و امکان پرداختش رو ندارم
جالب اینجاست که در پاسخ به اعتراض من، به همان بند 15 (بند بامزه ای که کلا هرگونه مسئولیتی رو در قبال هر اتفاقی ازشون سلب میکنه!!) به من نشون دادند و گقتند که وقتی از ما vps گرفتی اینو تائید کردی و الان هیچ حقی نداری! و ما فقط برات متاسفیم!.
من که رسما بدبخت شدماما
دوستان با دقت انتخاب کنید!
هر ارزانی بی علت نیست!
چون فروش پایان یک معامله نیست، شروع یک تعهد است!