نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: شراکت در سایت (دانلود سنتر)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : شراکت در سایت (دانلود سنتر)

من هم خوشحال می شم تجربیاتم رو دراختیار شما قرار بدم و فکر می کنم بحثمون هم در مورد وارز تموم شد . ولی در مورد پارسااسپیس چون بحثش کش پیدا می کنه فکر می کنم اینجا بحثش رو نکنیم بهتره جای دیگه تایپیک درست کنید، لینکش رو بدید تا بیام جواب تمام سوال ها رو بدم. اگر هم چیزی بود که جوابش رو نمی دونستم. با مدیرش تماس می گیرم و جوابش رو می دم. ولی برای اینکه دوستان برداشت بد نکنن راجع به پارسااسپیس و نگن جوابی نداشت که بده، جواب یکسری مسائل رو می دم.

اول از همه یک بحث در مورد سرعت بود. من در سه نقطه ی دنیا تست سرعت رو روی پارسااسپیس انجام دادم.

در ایران من با ADSL مخابرات مشهد، پهنای باند 512 که مال خودم باشه تست کردم. ته سرعت من 80 هست و من این 80 کیلوبایت در ثانیه رو فول دانلود می کردم که این سرعت رو از هیچ سایتی تجربه نکردم.

در اروپا. بنده با VPS اروپا (دقیق یادم نمیاد که توی VPS هلند تست کردم یا آلمان) سرعت دانلود رو تست کردم. سرعت به 3.5 گیگابایت بر ثانیه رسید که 3.5 گیگ هم ته سرعت دانلود VPS بود.

در آمریکا. روی VPS آمریکا هم تست کردم که سرعت بین 700 کیلوبایت تا 1 گیگابایت متغیر بود. البته این سرعت بخاطر دور بودن سرور های پارسااسپیس از آمریکاست. سرور های پارسااسپیس در اروپا هستند که این برای ما ایرانی ها بهتر هم هست. یعنی داخل ایران هر سرعتی که داشته باشی می تونی فول دانلود کنی. 512, 1MB, 2MG, 10MG هر چی باشه.

ببینید این تست ها واقعاً انجام شده و هر کی شک داره من مدرک رو می کنم براش.

از نظر هزینه ی اشتراک هم که پارسااسپیس پایین ترین هزینه رو داره و با 3.900 تومن اشتراک ویژه می ده. سرورهاش هم که در بهترین دیتاسنتر های اروپاست. همونجاییی که فایل فاکتوری سرور هاش هست و برای همین هم هست که شما اگه 10 گیگابایت فایل رو هم با Trainbit از فایل فاکتوری انتقال بدین . بلافاصله فایلتون منتقل می شه.

مشکلی هم اگه بوده ، بطور مداوم با تیمشون در حال رفع کردن هستند. و اگر هم در قدیم مشکلی بوده بخاطر این هست که از پایه سیستمشون رو خودشون نوشتن. مثل آپلود سنتر های دیگه نیستن که از سیستم های آماده و یا نال شده استفاده می کنن. حالا اسم هم نمی برم ولی خودتون به چشم اون ها رو دیدید.

2. تعداد تشکر ها از martoor8 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)