نوشته اصلی توسط
martoor8
دوست عزیز دامینت رو از دم ***** کردن. اگه بخوای اینجوری کار کنی به نتیجه نمی رسی. من از سال 1384 تو کار وارزم و اولین سایت هام هم انگلیسی بودن و درآمدم هم از کلیکسور بوده. همینجا هم رسماً بهت اعلام می کنم که این راهی که میروی به کردستان است. ولش کن.
من الان یه سایت وارز فارسی زدم به نام qdl.ir . نزدیک به 600 تومن توی هفت ماه براش هزینه کردم. 250 گیگابایت سرور گرفتم براش، 7 نفر نویسنده ی حرفه ای دارم از همون ابتدا vps گرفتم براشون و آکانت 5 آپلودسنتر معتبر (Rapidshare, Hotfile, Megaupload, Fileserve, FileSonic) رو گرفتم و هر چی که لازم بود بهترینش رو گرفتم. البته الان واسه سرور اسپانسر دارم و 150 گیگ VPS لینوکس رو مجانی بهم دادن. ولی خوب اینا همه رو گفتم که بدونین تهش به هیچی رسیدم.
بابا من با یه سایت وارز انگلیسی از ماه پنجم درآمدم به 200 دلار در ماه رسید ولی ایرانی فقط از جیبم پول می دم. چیزی هم که فقط بخوای واسش خرج کنی دلت رو می زنه و هیچ کدوم از نویسنده هات هم برای رضای خدا پیشت نمی مونن. سایت وارز انگلیسی فقط کافیه که مطلب رو از یه فروم کپی پیس کنی و لینکش رو تو آکانت خودت ریموت کنی، بابات هر دانلود هم همون آپلود سنتر بهت پول می ده. ولی ایرانی جماعت حاضر نیست از سایتی که لینکش مستقیم نیست دانلود کنه .
حالا اگه بخواین بدونین بعد از هفت ماه کارم به کجا رسیده باید بگم که با این که پول دارم، نمی خوام برای سایت وارز فارسی خرج کنم، چون برای رسیدن به درآمد حد اقل باید دوسال حرفه ای روش کار کنی، اونم آیا بهت تبلیغ بدن، آیا ندن. الانم تمام فایل هام رو از سرورم به یکی از آپلود سنتر ها انتقال دادم . هزینه ی خود سرور رو هم که اسپانسر دارم و پول نمی دم. دیگه آکانت آپلود سنتر ها رو هم نمی گیرم و از RapidBaz و TrainBit استفاده می کنم. یعنی تقریباً هزینه ها رو به صفر رسوندم. ولی خوب بازم نقطه ی قوت اینجاست که رنکم و بازدیدم دارهسریع بالا می ره که اونم بخاطر نویسنده هام و بخش فیلمم هست.
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
منم مشهدیم، اگه بخوای می تونی بیای با ما کار کنی، حقیقتش رو هم بخوای دلم رو زده، شاید مجانی واگذارش کردم به یکی دو نفر (که اگه بخوای میشه یکیش شما باشی) و خودمم برگردم سر سایت وارز انگلیسی خودم. نویسنده هاشم می مونن ولی خوب فعلاً چون داره امیدوار کننده پیشرفت می کنه هستم تا ببینم چی می شه و خدا رو چی دیدین شاید یکی دو ماه دیگه دوباره تمام امکانات قبلی رو برای سایت فراهم کنم. در ضمن در جواب اونایی که گفتن سایت وارز بیشتر از یک نفر فایده نداره بگم که اگه 5 نفر هم مدیر داشته باشه و مدیراش 2 سال دندون رو جیگر بذارن و مثل آدم بهش بچسبن درآمدش به 2, 3 میلیون در ماه هم می رسه. منتها مشکل اینجاست که 99% سایت ها یا 5 نفر مدیر حرفه ای ندارن و یا جیگری که بشه روش دندون گذاشت رو ندارن. واسه همینم همه سایتا مثل p30download و mihandownload نمی شن.