نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: شراکت در سایت (دانلود سنتر)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : شراکت در سایت (دانلود سنتر)

دوست عزیز دامینت رو از دم ***** کردن. اگه بخوای اینجوری کار کنی به نتیجه نمی رسی. من از سال 1384 تو کار وارزم و اولین سایت هام هم انگلیسی بودن و درآمدم هم از کلیکسور بوده. همینجا هم رسماً بهت اعلام می کنم که این راهی که میروی به کردستان است. ولش کن.

من الان یه سایت وارز فارسی زدم به نام qdl.ir . نزدیک به 600 تومن توی هفت ماه براش هزینه کردم. 250 گیگابایت سرور گرفتم براش، 7 نفر نویسنده ی حرفه ای دارم از همون ابتدا vps گرفتم براشون و آکانت 5 آپلودسنتر معتبر (Rapidshare, Hotfile, Megaupload, Fileserve, FileSonic) رو گرفتم و هر چی که لازم بود بهترینش رو گرفتم. البته الان واسه سرور اسپانسر دارم و 150 گیگ VPS لینوکس رو مجانی بهم دادن. ولی خوب اینا همه رو گفتم که بدونین تهش به هیچی رسیدم.

بابا من با یه سایت وارز انگلیسی از ماه پنجم درآمدم به 200 دلار در ماه رسید ولی ایرانی فقط از جیبم پول می دم. چیزی هم که فقط بخوای واسش خرج کنی دلت رو می زنه و هیچ کدوم از نویسنده هات هم برای رضای خدا پیشت نمی مونن. سایت وارز انگلیسی فقط کافیه که مطلب رو از یه فروم کپی پیس کنی و لینکش رو تو آکانت خودت ریموت کنی، بابات هر دانلود هم همون آپلود سنتر بهت پول می ده. ولی ایرانی جماعت حاضر نیست از سایتی که لینکش مستقیم نیست دانلود کنه .

حالا اگه بخواین بدونین بعد از هفت ماه کارم به کجا رسیده باید بگم که با این که پول دارم، نمی خوام برای سایت وارز فارسی خرج کنم، چون برای رسیدن به درآمد حد اقل باید دوسال حرفه ای روش کار کنی، اونم آیا بهت تبلیغ بدن، آیا ندن. الانم تمام فایل هام رو از سرورم به یکی از آپلود سنتر ها انتقال دادم . هزینه ی خود سرور رو هم که اسپانسر دارم و پول نمی دم. دیگه آکانت آپلود سنتر ها رو هم نمی گیرم و از RapidBaz و TrainBit استفاده می کنم. یعنی تقریباً هزینه ها رو به صفر رسوندم. ولی خوب بازم نقطه ی قوت اینجاست که رنکم و بازدیدم دارهسریع بالا می ره که اونم بخاطر نویسنده هام و بخش فیلمم هست.

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

منم مشهدیم، اگه بخوای می تونی بیای با ما کار کنی، حقیقتش رو هم بخوای دلم رو زده، شاید مجانی واگذارش کردم به یکی دو نفر (که اگه بخوای میشه یکیش شما باشی) و خودمم برگردم سر سایت وارز انگلیسی خودم. نویسنده هاشم می مونن ولی خوب فعلاً چون داره امیدوار کننده پیشرفت می کنه هستم تا ببینم چی می شه و خدا رو چی دیدین شاید یکی دو ماه دیگه دوباره تمام امکانات قبلی رو برای سایت فراهم کنم. در ضمن در جواب اونایی که گفتن سایت وارز بیشتر از یک نفر فایده نداره بگم که اگه 5 نفر هم مدیر داشته باشه و مدیراش 2 سال دندون رو جیگر بذارن و مثل آدم بهش بچسبن درآمدش به 2, 3 میلیون در ماه هم می رسه. منتها مشکل اینجاست که 99% سایت ها یا 5 نفر مدیر حرفه ای ندارن و یا جیگری که بشه روش دندون گذاشت رو ندارن. واسه همینم همه سایتا مثل p30download و mihandownload نمی شن.

2. تعداد تشکر ها از martoor8 به دلیل پست مفید

عضو انجمن AriyaDownload آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,385
    تشکر تشکر شده 
    1,059
    تشکر شده در
    667 پست

پیش فرض پاسخ : شراکت در سایت (دانلود سنتر)

نقل قول نوشته اصلی توسط martoor8 نمایش پست ها
    دوست عزیز دامینت رو از دم ***** کردن. اگه بخوای اینجوری کار کنی به نتیجه نمی رسی. من از سال 1384 تو کار وارزم و اولین سایت هام هم انگلیسی بودن و درآمدم هم از کلیکسور بوده. همینجا هم رسماً بهت اعلام می کنم که این راهی که میروی به کردستان است. ولش کن.

من الان یه سایت وارز فارسی زدم به نام qdl.ir . نزدیک به 600 تومن توی هفت ماه براش هزینه کردم. 250 گیگابایت سرور گرفتم براش، 7 نفر نویسنده ی حرفه ای دارم از همون ابتدا vps گرفتم براشون و آکانت 5 آپلودسنتر معتبر (Rapidshare, Hotfile, Megaupload, Fileserve, FileSonic) رو گرفتم و هر چی که لازم بود بهترینش رو گرفتم. البته الان واسه سرور اسپانسر دارم و 150 گیگ VPS لینوکس رو مجانی بهم دادن. ولی خوب اینا همه رو گفتم که بدونین تهش به هیچی رسیدم.

بابا من با یه سایت وارز انگلیسی از ماه پنجم درآمدم به 200 دلار در ماه رسید ولی ایرانی فقط از جیبم پول می دم. چیزی هم که فقط بخوای واسش خرج کنی دلت رو می زنه و هیچ کدوم از نویسنده هات هم برای رضای خدا پیشت نمی مونن. سایت وارز انگلیسی فقط کافیه که مطلب رو از یه فروم کپی پیس کنی و لینکش رو تو آکانت خودت ریموت کنی، بابات هر دانلود هم همون آپلود سنتر بهت پول می ده. ولی ایرانی جماعت حاضر نیست از سایتی که لینکش مستقیم نیست دانلود کنه .

حالا اگه بخواین بدونین بعد از هفت ماه کارم به کجا رسیده باید بگم که با این که پول دارم، نمی خوام برای سایت وارز فارسی خرج کنم، چون برای رسیدن به درآمد حد اقل باید دوسال حرفه ای روش کار کنی، اونم آیا بهت تبلیغ بدن، آیا ندن. الانم تمام فایل هام رو از سرورم به یکی از آپلود سنتر ها انتقال دادم . هزینه ی خود سرور رو هم که اسپانسر دارم و پول نمی دم. دیگه آکانت آپلود سنتر ها رو هم نمی گیرم و از RapidBaz و TrainBit استفاده می کنم. یعنی تقریباً هزینه ها رو به صفر رسوندم. ولی خوب بازم نقطه ی قوت اینجاست که رنکم و بازدیدم دارهسریع بالا می ره که اونم بخاطر نویسنده هام و بخش فیلمم هست.

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

منم مشهدیم، اگه بخوای می تونی بیای با ما کار کنی، حقیقتش رو هم بخوای دلم رو زده، شاید مجانی واگذارش کردم به یکی دو نفر (که اگه بخوای میشه یکیش شما باشی) و خودمم برگردم سر سایت وارز انگلیسی خودم. نویسنده هاشم می مونن ولی خوب فعلاً چون داره امیدوار کننده پیشرفت می کنه هستم تا ببینم چی می شه و خدا رو چی دیدین شاید یکی دو ماه دیگه دوباره تمام امکانات قبلی رو برای سایت فراهم کنم. در ضمن در جواب اونایی که گفتن سایت وارز بیشتر از یک نفر فایده نداره بگم که اگه 5 نفر هم مدیر داشته باشه و مدیراش 2 سال دندون رو جیگر بذارن و مثل آدم بهش بچسبن درآمدش به 2, 3 میلیون در ماه هم می رسه. منتها مشکل اینجاست که 99% سایت ها یا 5 نفر مدیر حرفه ای ندارن و یا جیگری که بشه روش دندون گذاشت رو ندارن. واسه همینم همه سایتا مثل p30download و mihandownload نمی شن.
    ممنونم از راهنمایی که کردین
    صمیصمانه ازتون تشکر می کنم
    سایت شما رو نگاه کردم
    به نظر من این مشلات رو داره که نتونستین پیشرفت کنید:
    من مشکلات سایت شما رو تا جایی که متوجه شدم می گم (البته نمی گم دقیقا این مشکلات وجود داره) ولی از نظر من اینا مشکل هستن و باید رفع بشه
    اول از همه : چرا سیستم دیتالایف؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟ (مهمترین علتی که سایت خوب پیشرفت نکرده همین سیستم سایتتون هست)
    من قبل از این سایت جدید منظورم همین آریا دانلود هست ، قبل از این یه سایت داشتم که رویه سرور تیزهاست بود
    سیستم سایتم دیتالایف بود ولی بعد از شش ماه بازدید من به هزارنفر هم نرسید
    تازه من دوستانی داشتم که تو زمینه سئو بودن و برای من سئویه سایت رو رایگان انجام داد
    ولی با اون سیستم به هیچ جا نرسیدم (به نظر من بهترین سیستم وردرپس هست)
    الان شما همین سایت من رو نگاه کنید (آریا دانلود)
    باورتون می شه که سایت نزدیک دو هفته هست که راه اندازی شده (ولی تو این دو هفته رو نگاه کنید هم بازدیدکننده دارم و هم ورودی گوگل)
    که به امید خدا بیشتر هم خواهد شد (امیدواریم)

دوم: نباید همون اول برای سایت هزینه های زیادی انجام می دادین، باید از موقع راه اندازی هزینه های سایت رو تا جایی که می تونید کم کنید به طوری که کیفیت و خدماتی که کاهش پیدا کرده زیاد محسوس نباشه تا جلویه پیشرفت رو بگیره
    شما از همون اول با هزینه ی هنگفت شروع کردین و از اینده هم خبر نداشتین که سایت به خوبی بالا می یاد و بازدید می گیره یا نه
    باید بعدش شروع می کردین به خرج کردن برای سایت

سوم: دامین دات آی آر هست (دامین دات آی آر از نظر سئو مشکل داره) و گوگل اونو درست و درمون ایندکس نمی کنه (صحتش رو نمی دونم، اینو از یکی از متخصصین سئو شنیدم)
    ولی اگه این خبر هم درست نباشه، در هر صورت دامنی دات ای ار یکم اذیت کننده هست

چهارم: لینک های دانلود از سرور پارس اسپیس هست (بهتون پیشنهاد می کنم از این سایت استفاده نکنید)
    چون مدیریت درست و حسابی نداره (یه موقع می بینی سرورش قطع شد ( که قطعی هاش هم زیاده )
    سرعتش واقعا پایینه (تو مایه های افتضاح)
    اگه از آپلودسنترهای خارجی استفاده می کردین بهتر بود
    شما که فرمودین سرور مجازی داشتین (لینک ها مستقیم نیست چرا)

پنجم: من دقیقا نمی دونم شما منظورتون از اینکه نویسنده داشتی برای این سایت فارسی تون بود یا اون سایت خارجی
    اگه برای سایت فارسی بوده همین (qdl.ir)
    یه نگاهی به ارشیو ماهیانه که انداختم، در هر ماه ارسال پست هاتون خیلی کم بوده
    53 تا پست برای یه ماه با داشتن 5 نویسنده (این بهترین ماه هستش)

ششم: سایتتون رو در گوگل وبمستر ثبت کردین؟؟؟
    برای تبلیغات سایتتون چقدر هزینه کردین؟؟؟

هفتم: قالب سایت درسته سبک هست و زود لود می شه
    ولی خیلی ساده هست
    البته قالب سایت خودمم مشکل داره (ولی به زودی اگه در توانمون باشه رفعش می کنیم)

فعلا من همینا رو متوجه شدم
    البته همونطور که در بالا گفتم ممکنه اینا مشکل نباشن
    ولی خوب به نظر من این موارد باید رفع بشه

شما که فرمودین در سایت خارجی تنوستین درآمد کسب کردین
    اولا چرا ادامه ندادین؟؟
    دوما برای سایت های انگلیسی ، کلا امکانات اونا بیشتر هست
    یکی از امکاناتی که دارن دسترسی شون به اینترنت خیلی راحت هست
    در صورتی که در ایران اینطوری نیست

و در مورد سایت میهن دانلود و پی سی دانلود
    اولا اینکه به نظر من پی سی دانلود از دور خارج شده
    الان رقابت شدیدی بین دو سایت میهن دانلود و وطن دانلود هست
    و اینکه اونا پیشرفت کردن فقط به خاطر هزینه ی اولیه که داشتن بوده و همچنین تیم مدیریتی قویشون البته شانس هم خیلی بهشون کمک کرده

راستی ما سایت رو به صورت یه تیم سه نفره مدیریت می کنیم
    مشهد - تهران - بوشهر

---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط martoor8 نمایش پست ها
    .
    ممنون می شم در این مورد بیشتر توضیح بدین
    دامینم رو چی؟؟؟
    من چطوری باید کار کنم که به نتیجه برسم و از نظر شما مشکلات کار من کجاست؟؟
    ویرایش توسط AriyaDownload : February 8th, 2011 در ساعت 21:44

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)