منظورم این بود که دامین Ariadownload.com رو ***ف*ی*ل*ت*ر*** کردن.
من گفتم از سال 1384 توی کار وارز بودم و همین الان هم با مدیران خیلی از بهترین سایت های وارز انگلیسی دوست صمیمی هستم نمونش هم سایت TinyDL.com و سایت Gigawarez.com . ولی دلیل اصلی ای که من از وارز انگلیسی اومدم بیرون قوی نبودن زبانم بود که نمی تونستم پشتیبانی کنم. این هایی هم که گفتین رو من خودم درس می دم. بنده برنامه نویس PHP هستم و دوره های پیشرفته ی سئو رو گذروندم.
در مورد سیستم دیتا لایف هم باید بگم که این سیستم قوی ترین سیستمی هست که من به عمر برنامه نویسیم دیدم. چه از نظر هسته و چه از نظر سئو و چه از نظر طراحی قالب و سادگی کار. ولی شما از هر کسی که بپرسید دیتالایف و وردپرس رو در یک سطح می بینند و هر چند که من خودم قبول دارم در خیلی از بحث ها وردپرس کاملا سر هست. نمونش هم قابلیت نصب ماژول ها و بروزرسانی خودکار سایت. در حالی که تو دیتالایف باید با بدبختی سیستم را بروز کنی. ولی چیز هایی که در مورد سئو ی دیتالایف گفتید و همچنین دامنه ی ir اشتباه محض بوده. این ها یک سری اراجیف هستند که برخی از همکاران ما می زنند، مثل همین فرضیه ی آی پی اختصاصی که می گفتند سئوی سایت رو بالا می بره.
در ضمن مدیر پارسااسپیس، آقای شفیعی بسیار آدم خوب و محترمی هستند و درضمن از دوستان من هستند. کاری که آقای شفیعی دارن می کنن رو هیچ کسی تو ایران نتونسته با این قدرت انجام بده. این همه سال این همه فایل رو نگه داشتند و همه هم راضی هستند، کی راضی نیست. هزینه ی آکانت ویژه ی پارسااسپیس 3.900 تومن هست و با آکانت ویژه بیشترین سرعت رو خواهید داشت. ریز به ریز سایت رو خودشون نوشتن. من به ایشون ایمان دارم. و برای فقط و فقط هم برای حمایت و گسترش این آپلود سنتر تمام فایل هام رو روی سرورشون بردم. درسته خیلی مهره ی گنده ای نیستم ولی گسترش این آپلود سنتر ایرانی و اصل موضوع فرهنگ پرداخت وجه برای دانلود فایل از افرادی مثل من و شما شروع می شه. اگر هم که به وجود سرور من شک دارین این آی دی یاهو ی منه: iranpc2009
بیاید تا ثابت کنم بهتون. در ضمن سایت من اگر هفت نویسنده ی قادر داره. در عوض هفت بخش هم داره. موزیک. فیلم. نرم افزار و بازی. موبایل. لینوکس. تالار گفتمان . اگه همه ی پست های ارسال رو بشمرید از 150 پست بیشتر می شه.
در ضمن شما این همه دلیل اشتباه برای من آوردید. بزارید دلیل کند شدن پیشرفتم رو بگم. سایت من 3 هفته داون بود. ما یه افت موشکی کردیم و این دلیل اصلی نیست. هر بخش از سایت من یک sub domain داره. qdl.ir, movie.qdl.ir, music.qdl.ir و ... این یعنی چی ؟ یعنی هر کدوم از بخش ها در گوگل رنک جداگانه ای داره و این یعنی رشد گوگل ما یک هفتم میشه. فهمیدید ؟
اگه یاهو آنلاین شین می تونیم بیشتر در این مورد صحبت کنیم. من احساس می کنم که شما پتانسیل پیشرفت دارید. و نمی دونم چرا احساس می کنم شما از این دسته افراد هستین که نقطه ی ترمز ندارین ( یعنی وقتی کاری رو شروع می کنین وسط راه ولش نمی کنین. از اونجا فهمیدم که بعد از بلای تیز هاست از صفر دارین شروع می کنین ). اگه اشتباه می کنم بگین. ولی خوب بسته به این که من ضعفم خسته شدن از انجام طولانی مدت یک کار هست و احساسم این هست که شما می تونین نقطه ی ضعف تیم من رو رفع کنین. حاضرم با شما همکاری کنم .
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
ولی حتماً بیاین با هم یه مکالمه ای داشته باشیم.
این آی دی یاهو ی منه: iranpc2009
اینم موبایل: 09390727257 - 09156237791