نقل قول نوشته اصلی توسط sushiyant نمایش پست ها
بله زمانی خوب بود که آقای نظری تشریف داشتن نه الان که همشون ظاهراْ کلاهبردارن

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

گستاخی به این می گن که تو روز روشن پول کسی را خوردن اون هم ۱۲۰۰۰ هزار تومن نه زیاد - جای تاسف داره خیلی شدید - این کار خیلی بدتر از راهزنی هست

---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

ایمیل وارده از نوین وی پی اس

سرویس شما به خاطر گستاخی خودتون بسته شد

----------------------------------------------
شناسه درخواست : #861418
موضوع : عدم کارایی سرور
وضعیت : پاسخ داده شده
آدرس : نوین وی پی اس - مشاهده درخواست
----------------------------------------------

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

گدای ۱۲۰۰۰ تومنی نداشتیم که خدا را شکر اون هم پیدا شده

با سلام
دوست عزیز این بچه بازی ها چیه که انجام میدی ؟ منم دقیقا مشکل شمارو داشتم درخواست اپگرید موقتی کردم که انجام دادم وقتی دیدم مشکلم حل شد مبلغ رو واریز کردم فکر می کنم راه های بهتری هم وجود داشت تا اینکه بیاید اینجا مطرح کنید و به خیال خودتون تلافی کنید که مثلا نونشون رو آجر کنی فکر نکنم کارت به نتیجه برسه چون تا جایی که من میدونم اینا اینقدر کارشون درست هست که دیگران به صحبتهای شما توجه نکنن و فقط خودتون رو دارید خراب میکنی که اگه اینجوره واقعا متاسفافه ام سعی کنید از اخلاق عصر حجری دوری کنید و در یک فضای دوستانه به مشکل خودتون رسیدگی کنید چون تا جایی که من می بینم دوستای نوین وی پی اس دارن درست میگن و شما هستی که خارج از گود داری کشتی میگیری.