ملاک سنجش دیتاسنتر ، استفاده شخصی نیست ، چی پی ان می خواهید فقط آمریکا یعنی چی ؟ استفاده های شخصی دلیل بر کارکرد دیتاسنتر نیست
به نظر من شبکه STABLE داره ، قطعی اصلا نداره ، به جز مواردی که قصد تعمیرات دارند و عموما 2 تا 5 صبح به مدت کمتر از 10 دقیقه انجام میشه ، معمولا هر 2 یا 3 ماه یک بار این اتفاق می افته .
روند رسیدگی و مشتری مداری مناسبی دارند و اساس کارشان رضایت مشتری هست . در هر شرایطی کمک مشتری می کنند
همین دیتاسنتر های آمریکایی که عشق بعضیا شده ، برای یک KVM پنجاه دلار از آدم میگیرند . ولی من روی سرور هام بالای 10 بار KVM رایگان گرفتم و بعد از 20 دقیقه وصل کردند .
قیمت Upgrade ها بسیار پایین تر از بقیه جا ها هست ، سرعت Port هم از دیتاسنتر هایی دیگه در اروپا بیشتر هست ( به جز OVH و Leasweb ) .
Hetzner مبلغ 39 یورو از آدم برای پورت 1 گیگ می گیره ، 30 مگ هم دانلود از راپیدشیر و خود آلمان نمیده . اما اینجا 15 یورو میگیرند و حدود 50 تا 60 مگ دانلود میده .
چه ربطی به دیتاسنتر داره ؟ من 100 تا مشتری دارم که از همین آلمان برای چیز پی ان استفاده می کنندبراي چيز پي ان فقط و فقط آمريكا و كانادا.
پيشنهاد ميكنم يه وي پي اس از آلمان هم به اكانتينگتون اضافه كنيد تا يوزرها به هر كدوم از سرورها كه دوست داشتن متصل بشن.