با سلام
از دوستان و عزیزان هستند کسانی که از دیتاسنتر Netdirekt سرویس گرفته باشند ؟
در صورت مثبت بودن جواب تجربه ی شخصی خودتون رو اینجا بیان کنید .
سپاس .
با سلام
از دوستان و عزیزان هستند کسانی که از دیتاسنتر Netdirekt سرویس گرفته باشند ؟
در صورت مثبت بودن جواب تجربه ی شخصی خودتون رو اینجا بیان کنید .
سپاس .
به نظر میرسه دوستان هیچ یک تجربه ای از این دیتاسنتر نداشتن
مهم نیست ...
من ازش سرور میگیرم تجربم رو اینجا میگم![]()
سلام
من یک تجربه جالب از یک نفر که با این دیتاسنتر مشکل داشته برای شما می گذارم:
netdirekt is not responding to clients emails - Web Hosting Talk
در اینجا چند چیز ذکر شده است:
1- پشتیبانی تلفنی این شرکت فقط به زبان آلمانی است
2- اگر پی پل دارید با آنها کار کنید که سرور داون نشود
3- پشتیبانی ایمیلی ضعیف و عدم وجود سیستم تیکتی برای پشتیبانی
امیدوارم توانسته باشم کمک بکنم
شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات
فروش هاست و دامین
نماینده رسمی فروش محصولات پاراللز(کنترل پنل پلسک) در ایران-نماینده رسمی nic.ir
از نظر شبکه چطور هستند؟
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
سلام.
من چند دقیقه پیش در حال بررسی سرور های این دیتاسنتر در سایت خودشون بودم.
ارزونی این سرویس ها کمی برام عجیب بود ولی در نهایت متوجه شدم که زیاد هم عجیب نیست چون از سخت افزار های Mid-Class محصول شرکت Fujitsu Siemens استفاده می کنند که قیمت نسبتاً پایینتری نسبت به سیستم های Dell - HP - Supermicro و ... داره.
ولی نکته ای که واقعاً من رو به شک انداخت، این بود که *چرا* در سایت webhostingstuff هیچ profile ای برای این شرکت وجود نداره ؟؟
حتی شرکت ایرانی ای مثل HostIran هم در این سایت بخش Review و همینطور Uptime Monitoring داره و عملاً هر شرکت قدیمی و معتبری یک Profile در این سایت برای خودش داره و همه می تونند ببینند وضعیت uptime و همینطور review مشتری های این دیتاسنتر چگونه هست.
تمام موارد بالا منظور به *بد* بودن این دیتاسنتر نیست و فقط در حد سوال برای من پیش اومد که خوشحال میشم اگر هر یک از دوستان که اطلاعات دقیقتری دارند، برای من و دیگر کاربران هم ذکر کنند چون واقعاً به یک سرور از کشورهای اروپایی نیاز دارم ولی فقط کیفیت برام مهم هست و به همین دلیل فعلاً یک سرور از Rapidswitch گرفتم که از uptime 100% شبکه این دیتاسنتر اطمینان دارم.
با تشکر.
با سلام ،
آریای عزیز ، بنده هم این سوالات برایم پیش آمده بود که تا حدودی حل شده ، فعالیت های Netdirekt فقط در زمینه دیتاسنتر نیست و با تحقیقاتی که کردم متوجه شدم این دیتاسنتر به طور تخصصی روی این موضوع تمرکز ندارند ، ضمن اینکه تا چندی پیش حتی فروش عمومی نداشتند و فقط به صورت خصوصی کار می کردند ، بعد از مدتی فروش به صورت برگه های قرار داد را شروع کردند و حالا نیز عموم می توانند از سرور های آن ها استفاده کنند ، بنده حدس می زنم اگر گذشته ای را ندارند دلیل بر عدم تمرکز زیاد آن ها در مبحث فروش عمومی و گسترده است ....
احساس می کنم آینده خوبی در انتظار این دیتاسنتر باشد البته باید قبول کرد که جزء بهترین های اروپا محسوب نمی شود اما از نظر من در سطح کیفی خوبی قرار دارد . اما اگر بخواهم Uptime خوبی داشته باشم Leaseweb را به Netdirekt ترجیح می دهم . اما ناگفته نماند مزیت هایی را هم از دست خواهم داد و نباید از این قافل بود که Netdirekt هم از نظر Uptime قابل قبول است و 99.5% که در سایتشان ذکر کرده اند از نظر من بعد از چند سال کار با آن ها درست و حقیقی است .
موفق باشید .
سلام.
بسیار عالی، من هم دقیقاً به این موارد فکر کرده بودم چون بیشتر دیدم که افراد مختلف در زمینه Game Server از این دیتاسنتر استفاده می کردند و به نظر می رسید که جدیداً به فروش سرور های اختصاصی مشقول شدند که این احتمال بنده توسط شما تایید شد.
جواد جان اگر لطف کنید و آدرس ایمیلتون رو به من بدید ممنون میشم، یک سرور از این دیتاسنتر می خوام که مستقیم میتونم تهیه کنم ولی حتماً شما که چند سال هست با این دیتاسنتر کار می کنید بیشتر از من نفوز دارید و من به این مورد نیاز دارم
با تشکر.
آریا جان پیغام خصوصی شد .
موفق باشید.
کارمند های شرکت خیلی با ادب برخورد می کنند
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)