نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
باسلام
ما تا جایی که تونستیم سازش نشان دادیم هزینه رو هم برگشت زدیم براشون و وکیل شرکت هم باهاشون امروز صحبت کردن و قرار بود مطالب ارسالی رو پاک کنن و این قضیه جمع بشه اما ایشون درخواست های دیگه ای دارند که ما مجبوریم از طریق مراحل قضایی پیگیر موارد بشیم ما تا جایی که میشده همکاری لازم رو داشتیم باهاشون اما چندین بحث وجود داره مثل فحاشی های که در تیکت هست و یا عنوان کلاه برادر که نام بردن تمام مستندات موجود که انشالله پیگیری میشه و به سرانجام خواهد رسید

دوست عزیز

همه ما نه صرفا سایت هاستینگ ، بلکه سایت فروشگاهی و سایت خدماتی داشتیم و داریم .

بارها شده مشتری اومده با خواست خودش مبلغ رو داخل درگاه پرداخت کرده و خدمات رو تحویل گرفته و بعدا پیام داده که شما کلاهبردارید و مبلغش فکر کردم ریال هست و خیلی بالا میگیرید .

قانونا و وجدانا و شرعا هیچ مشکل و موردی متوجه من نبوده ، ولی صرفا به خاطر این که یک مشتری ناراضی نداشته باشم ، مبلغش رو مرجوع کردم .

مناره کج

روایت شده است در حدود 600 سال پیش بهترین معماران ایرانی مشغول ساخت مسجدی عظیم در اصفهان بودند …

در روزهای پایانی اتمام بنای مسجد و چند روز مانده به افتتاح مسجد کارگرها و معماران جمع شده بودند و آخرین خرده کاری ها را انجام می دادند

پیرزنی از آنجا رد میشد وقتی مسجد را دید به یکی از کارگران گفت : فکر کنم یکی از مناره ها کمی کجه!

کارگرها خندیدند و گفتند نه مادر جان این مناره را بهترین معماران ایران ساخته اند …

اما معمار تا این حرف را شنید سریع گفت : چوب بیاورید! کارگر بیاورید!

چوب را به مناره تکیه بدهید و فشار بدهید…

فششششششااااررر دهید دارد صاف می شود …

در حال فشار روی مناره مدام از پیرزن میپرسید : مادر ببنید درست شد؟

مدتی طول کشید تا پیرزن گفت : بله الان درست شد دیگر فشار ندهید !!!

پیرزن بخاطر اینکه حرفش را قبول کردند تشکر کرد و دعایی کرد و رفت …

کارگرها حکمت این کار بیهوده و فشار دادن مناره را از معمار با تجربه پرسیدند ؟

معمار گفت: اگر این پیرزن راجع به کج بودن این مناره با دیگران صحبت می کرد و شایعه پا می گرفت این مناره تا ابد کج می ماند و دیگر نمی توانستیم اثرات منفی این شایعه را پاک کنیم. این است که من گفتم در همین ابتدا جلوی آن را بگیرم !