ویرایش توسط ourweb : July 13th, 2024 در ساعت 10:31
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
من دقیقا همینو میگم دیگه اگه غیر اینه محتویات تیکت های اون چهار روز که آفلاین بودی رو بزار همه ببینن.
چهار روز سرورت آفلاین بود
پول منو ندادی
سرویس منو به بهانه ترافیک یک به یک بستی
الانم داری قلدر بازی در میاری
اطلاعات مشتریتو هم که به پلیس فتا میدی
غیر این بود بگو همه بدونن خودت اعتراف کردی.
ویرایش توسط kavehs : July 13th, 2024 در ساعت 18:29
پلیس فتا بیکار نشسته کارت ملی ها و عکس هارو میگیره تو آلبومش میگذاره ؟؟؟!!!
سایتی که ازش سرور خریدکردی اگر اینماد داره از طریق اینماد هم میتونی شکایت ثبت کنی .
داشتن سرور وی پی ان هیچ منع قانونی نداره . اگر به این دلیل میخواد مبلغ رو بازگشت نده .
شما یک اظهارنامه قضائی ارسال کن مبنی بر بازگشت هزینه پرداختی بابت محصولی که تحویل نگرفتی . و یا محصول ناقص .
پرداخت نکرد ، شکایت و باقی قضایا . فکر نمیکنم مجوز درست و درمونی هم داشته باشه . نهایتش یک دامین هست که از 2016 چندباری دست به دست چرخیده .
حق و حقوقتون رو داخل انجمن نمیتونی از کسی بگیری . اظهارنامه و شکایت زودتر تورو به نتیجه میرسونه .
موفق باشید .
ویرایش توسط shervin110 : July 15th, 2024 در ساعت 00:50
باسلام
ما تا جایی که تونستیم سازش نشان دادیم هزینه رو هم برگشت زدیم براشون و وکیل شرکت هم باهاشون امروز صحبت کردن و قرار بود مطالب ارسالی رو پاک کنن و این قضیه جمع بشه اما ایشون درخواست های دیگه ای دارند که ما مجبوریم از طریق مراحل قضایی پیگیر موارد بشیم ما تا جایی که میشده همکاری لازم رو داشتیم باهاشون اما چندین بحث وجود داره مثل فحاشی های که در تیکت هست و یا عنوان کلاه برادر که نام بردن تمام مستندات موجود که انشالله پیگیری میشه و به سرانجام خواهد رسید
دوست عزیز
همه ما نه صرفا سایت هاستینگ ، بلکه سایت فروشگاهی و سایت خدماتی داشتیم و داریم .
بارها شده مشتری اومده با خواست خودش مبلغ رو داخل درگاه پرداخت کرده و خدمات رو تحویل گرفته و بعدا پیام داده که شما کلاهبردارید و مبلغش فکر کردم ریال هست و خیلی بالا میگیرید .
قانونا و وجدانا و شرعا هیچ مشکل و موردی متوجه من نبوده ، ولی صرفا به خاطر این که یک مشتری ناراضی نداشته باشم ، مبلغش رو مرجوع کردم .
مناره کجروایت شده است در حدود 600 سال پیش بهترین معماران ایرانی مشغول ساخت مسجدی عظیم در اصفهان بودند …
در روزهای پایانی اتمام بنای مسجد و چند روز مانده به افتتاح مسجد کارگرها و معماران جمع شده بودند و آخرین خرده کاری ها را انجام می دادند
پیرزنی از آنجا رد میشد وقتی مسجد را دید به یکی از کارگران گفت : فکر کنم یکی از مناره ها کمی کجه!
کارگرها خندیدند و گفتند نه مادر جان این مناره را بهترین معماران ایران ساخته اند …
اما معمار تا این حرف را شنید سریع گفت : چوب بیاورید! کارگر بیاورید!
چوب را به مناره تکیه بدهید و فشار بدهید…
فششششششااااررر دهید دارد صاف می شود …
در حال فشار روی مناره مدام از پیرزن میپرسید : مادر ببنید درست شد؟
مدتی طول کشید تا پیرزن گفت : بله الان درست شد دیگر فشار ندهید !!!
پیرزن بخاطر اینکه حرفش را قبول کردند تشکر کرد و دعایی کرد و رفت …
کارگرها حکمت این کار بیهوده و فشار دادن مناره را از معمار با تجربه پرسیدند ؟
معمار گفت: اگر این پیرزن راجع به کج بودن این مناره با دیگران صحبت می کرد و شایعه پا می گرفت این مناره تا ابد کج می ماند و دیگر نمی توانستیم اثرات منفی این شایعه را پاک کنیم. این است که من گفتم در همین ابتدا جلوی آن را بگیرم !
ما هم مدارک کامل رو داریم هیچ نگران نیستیم فحش های شما در تیکت ها هست قول که دادید هم هست که زدید زیر حرف تان معلوم کسی که اعلام میکنه ۴ روز سرور من قطع ۱۸۰ گیگ ترافیک ۱ به ۱ مصرف داشته بعد میاد میگه به من تهمت میزنید ما کاملا مدارک رو جمع کردیم و حتما بعد از تعطیلات اقدام میکنیم
مخصوصا بخاطر تاپیک دومی که زدید که یاد بگیرید با اعتبار مجموعه کسی دیگه بازی نکنید ما تا جایی که تونستیم همکاری کردیم اما بابت نام بردن کلاه بردار یا حرف های مثل سرطان یشه به جون عزیزت حتما پیگیری میشه و مخصوصا این نوشته هایی که هم بر علیه ما ایجاد شده شما قول دادی حتی به وکیل گفتی پول واریز کن پاک میکنم الان مسیر دیگه ای رو پیش گرفتید هیچ نگران نباشید
- - - Updated - - -
نه عزیز نه ما هاستینگ تابستون هستیم نه تازه به دوران رسیده از ۲۰۱۲ داریم کار میکنیم دفتر و همه چیز هم هست اینجا قشنگ معلوم ایشون با برنامه ریزی دقیق برای خراب کردن برند ما رو خراب کنه چطور یکسال سرور داشت ایرادی نبود الان همه چیز بهم ریخت قطعا پیگری قضایی میکنیم برای برند مان چون ایشون با اعتبار مجموعه ما بازی کرده و فکر میکنه میتونه امتیاز بگیره ما چندین نوبت با ایشون همکاری کردیم پولش رو هم پس دادیم الان که میگه کلاه برادر کردیم باید این رو ثابت کنه باید به فحش هایی که در تیکت داده جواب بده باید بخاطر ایجاد این مطالب و تاپیک دومی که زده پاسخ بده
ویرایش توسط ourweb : July 15th, 2024 در ساعت 14:10
لطفا کذب نگو اگه من یک سال سرور داشتم چرا ۱۴ تیر ازم کارت ملی گرفتی ؟
و چرا مدارک منو به پلیس فتا فرستادی ؟ من کجا ۱۸۰ گیگ ترافیک مصرف کردم ؟
۴ روز که آفلاین بودی خودت اعتراف کردی مشتری های دیگه هم بهت گزارش کردن حتی اینجا هم نوشتن حالا من ۱۸۰ گیگ ترافیک مصرف کردم ؟ تو که همون روز بستی سرویس منو.
اصلا اگه ۱۸۰ گیگ استفاده کردم چطور بعد ۴ روز بازگشت وجه من شد ۴۲۰ تومن از ۵۰۰ تومن ؟ بماند که اونم نزدی تا همین چند روز پیش.
جالبه که چهار روز آفلاین بودنتو هم داری تکذیب میکنی. خودت همینجا اعتراف کردی بهش دیگه این که اسکریپت خودت نیست هر طوری میخوای تغییرش بدی.
سر فحش و اینجور ادعا ها هم قانون هست میتونی اقدام کنی.
وکیلت اولا خودشو معرفی نکرد. نه اسمی نه فامیلی. انگار تازه از خواب بیدار شده بود اصلا وکیل بود کی بود بماند. دوما من ایران نیستم رومینگ برام میافتاد بهشم گفتم اینو توجه نکرد و تا آخر شب اسپم کال کرد منو. که از رفتار یک وکیل بعیده واقعا.
یبار دیگه هم میگم با زور که نمیشه بخوای برات تاپیک خوب بزنم و حرفای قشنگ بزنم.
طبق قانون بنا به درخواست من باید کارت ملی منو از سیستمت پاک کنی و به من اطلاع بدی. که انجام ندادی و نادیده گرفتی. من درخواست کتبی برات ارسال کردم.
در هر صورت من به چیزی که میخواستم رسیدم (پولم) اگه عذر خواهی کردن برات این همه سنگینه نکن.
اینقدر هم از شکایت و وکیل و ... نترسون کسیو بخاطر خواستن حقش بالای چوب دار نبردن. حالا حق اگه با تو بود که بهش میرسی دیگه ال میکنم بل میکنم نداره که.
من فقط یه شخص هستم ولی تو یه شرکتی هستی که داری ترافیک یک به یک میفروشی حتی تبلیغ هم میکنی و توی لیست محصولاتت ابزار هایی هست که به راه اندازی وی پی ان کمک میکنه. با این حال منو به وی پی ان فروشی نسبت دادی که پولمو ندی.
الان دیگه به هیچ کسی ترافیک یک به یک نمیدی از این به بعد ؟ خلافه دیگه به گفته خودت. بعد بجز من اگه ۵-۶ نفر هم اینجوری اذیت کنی شکایت کنن چی میشه ؟ بازم قصد خراب کردن برند دارن ؟
اگه بیکار نیستی و به قول خودت شرکت درست و درمونی باید همون اول بجای اینکه منو متهم به وی پی ان فروشی کنی یا تهدید کنی کارت ملی منو به پلیس فتا میدی پولمو میزدی.
یه شرکت با تجربه نمیاد ننه من غریبن بازی در بیاره واای اسم منو خراب کردی وای برنامه قبلی داشتی بد تر آبروی خودشو بریزه .
کافی بود همون روز اول پولمو میزدی به جای تهمت. بعدشم که میگی درخواست های اضافی فقط کافی بود یه متن واسم بنویسی که کارت ملیتو از سیستم حذف کردیم و بابت اتهام وی پی ان فروشی عذرخواهی میکنیم. بعدش به بیزینس ادامه میدادی.
اینا رو میگم که بدونی شرکت درست و درمون چطوریه.
بعد من "برند" تورو با برنامه ریزی خراب کردم ؟ مدرک داری واسه این ؟
یا اینم مثل حرفای کذبته ؟
میخواستی واسه ندادن پولم بهونه نیاری ترافیک ۱ به ۱ استفاده کردی کارت ملیتو به پلیس فتا میدیم فلان بیسان ....
بعدشم جواب تلفن نمیدادی تیکت جواب نمیدادی وقتی که جواب دادی هم گفتی ترافیک یک به یک داشتی کارت ملیتو فرستادیم پلیس فتا انگار نه انگار خودت داری ترافیک ۱ به ۱ میفروشی و گفتی وی پی ان فروشم ....
من باید چیکار میکردم ؟ میومدم اینجا میگفتم ایران هاستینگ ۲۴ خیلی برند خوبیه ؟
چند تا بچه جمع شدین دور هم بزرگترین گواه معتبر بودنتون هم به ادعای خودت دفتر داشتنه. من اگه پافشاری نمیکردم که نه پولمو میدادی نه چیزی آقای شرکت. یه گوگل سایده نشون میده یه روز آوا سروری یه روز ایران هاستینگ ۲۴ ای یه روز طراح سایتی این شرکتو کی قراره عوض کنی معلوم نیست.
الانم کارت ملی منو باید پاک کنی من ازت سرویس ندارم. باز سفت بازی در بیار کارمون بکشه به جاهای باریکتر. ضرب الاجل ۷۲ ساعته مکتوب در این مورد برات فرستاده بودم که گذشته
ویرایش توسط kavehs : July 18th, 2024 در ساعت 12:13
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)