نوشته اصلی توسط
kavehs
نشد دیگه ببین پس و پیش نگو. اول تو برا بازگشت وجه بهونه آوردی گفتی وی پی ان فروشم. مدارک مشتریتو هم که میفرستی پلیس فتا. هر کسی که ترافیک ۱ به ۱ داشته باشه نمیتونه حقشو از شما بگیره. این افترا و تهمت ها خودش جرمه و اتفاقا قابل پیگیری هم هست.
دوم اینکه دیدی با این حرفا خام نمیشم گفتی باشه پولتو میدیم ولی باید علیه ما چیزی نگی. ببین من نظرمو هر جایی که بخوام در مورد عملکردت میگم این دلیل نمیشه حق منو ندی. تابلو داری زور میگی. بهت برخورده داری با ارسال مدارک به پلیس فتا و ندادن بازگشت وجه من تلافی میکنی.
گرو کشی اصلا حالت پیشفرض شرکت شماست حالا یا با بازگشت وجه یا با تهدید ارسال مدارک به پلیس فتا. فقط زور میزنی پول منو ندی.
الان هر کسی ازت ترافیک ۱ به ۱ استفاده کنه کارت ملیشو میفرستی پلیس فتا دیگه نه ؟ یا هر کسی در موردت بد بگه دیگه اوکی هست که پولشو بخوری نه ؟
در ضمن من بجز حقیقت اینجا چیزی ننوشتم که معنیش خراب کردن "برند" ت باشه. تویی که تهمت های گوناگون زدی که از گفته هات مدارک کامل هست و بزودی قرار تامین دلیلش هم انجام میشه. شما میتونی کار درستو بکنی و این داستان تموم بشه ولی دوست داری این مسیرو بریم.