نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: سوالات مهم درباره بیت کوین

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    9 پست

پیش فرض پاسخ : سوالات مهم درباره بیت کوین

جستجو کردم و پیدا نکردم!
    توجه فرمایید:
    1) کیف پول دیجیتال ممکن است در خودش مثلا 5 بیت کوین نگهدارد شاید هم بیشتر مثلا 100 بیت کوین. الان 5 بیت کوین 120 هزار دلار است. هکر ها و شیادان اینترنت بیکار ننشسته اند.
    مثلا فرض کنید یک تیم مهندس الکترونیک خارجی یا داخلی عین دستگاه معروفی را کپی اش را تولید کنند ویک حفره نفوذی کدی چیزی بگذارند و وقتی کیف پول جعلی که خریدیم را وصل کنیم 5 یا 100 بیت کوین ما به باد برود!!! مثلا فرض کنید اپل کیف پول بسازد و آنها جعلی اش را تحویل ما بدهند!!! (بی عیب قمی)

2) در یک محل مورد حمله در یک شرکت ما برای امنیت اطلاعات پایدارترین لینوکس دبیان را رو دسکتاپ نصب و هیچ کرکی استفاده نکردیم برای نرم افزارهایش یعنی همه رایگان بودند سیستم دبیان چند بار هک شد ولی ویندوز های قفل شکسته نه!!!! (سرور نبود دسکتاپ بود)

3) ویندوزهای قفل شکسته که نرم افزارهایش هم قفل شکسته اند معمولا میتواند تله برای لقمه های بزرگ بیت کوین و رمزهای مسترکارت و ویزا کارت است.

اینها مشکل سرمایه گذاری روی بیت کوین است. با جستجو نیافتم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

پیش فرض پاسخ : سوالات مهم درباره بیت کوین

نقل قول نوشته اصلی توسط Arsse نمایش پست ها
    جستجو کردم و پیدا نکردم!
    توجه فرمایید:
    1) کیف پول دیجیتال ممکن است در خودش مثلا 5 بیت کوین نگهدارد شاید هم بیشتر مثلا 100 بیت کوین. الان 5 بیت کوین 120 هزار دلار است. هکر ها و شیادان اینترنت بیکار ننشسته اند.
    مثلا فرض کنید یک تیم مهندس الکترونیک خارجی یا داخلی عین دستگاه معروفی را کپی اش را تولید کنند ویک حفره نفوذی کدی چیزی بگذارند و وقتی کیف پول جعلی که خریدیم را وصل کنیم 5 یا 100 بیت کوین ما به باد برود!!! مثلا فرض کنید اپل کیف پول بسازد و آنها جعلی اش را تحویل ما بدهند!!! (بی عیب قمی)

2) در یک محل مورد حمله در یک شرکت ما برای امنیت اطلاعات پایدارترین لینوکس دبیان را رو دسکتاپ نصب و هیچ کرکی استفاده نکردیم برای نرم افزارهایش یعنی همه رایگان بودند سیستم دبیان چند بار هک شد ولی ویندوز های قفل شکسته نه!!!! (سرور نبود دسکتاپ بود)

3) ویندوزهای قفل شکسته که نرم افزارهایش هم قفل شکسته اند معمولا میتواند تله برای لقمه های بزرگ بیت کوین و رمزهای مسترکارت و ویزا کارت است.

اینها مشکل سرمایه گذاری روی بیت کوین است. با جستجو نیافتم
    یه کیف پول سخت افزاری بگیرید دیگه این مشکلات رو نداره . من خودم از coolwallet s استفاده میکنم . نه به جایی وصل میشه و نه رایانه متصل میشه . فقط بلوتوث و با کلید روی خودش تائید میشه . میشه قفلش هم کرد که کسی اگر کارت رو برداشت نتونه بهش وصل بشه و فقط همون گوشی خودتون یا هرکسی که شما بگی بهش وصل بشه . دیگه اگه راهی باشه برای هکش هم توکل بر خدا باید کرد :D

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)