صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 40

موضوع: بنزین لیتری 3 هزار تومان

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : بنزین لیتری 3 هزار تومان

نقل قول نوشته اصلی توسط hassanfe نمایش پست ها
    کلا شغل های آزاد و افراد کارفرما و خویش فرما از این موضوع ضرری نمیکنن چون جنسی که گرون میخره گرون میفروشه و در ایران جنسی که گرون شد دیگه ارزون نمیشه پس فروشنده اینجا برد میکنه. فشار رو قشر کارمند و بازنشسته میاد که به نظر من کسی که دنبال 2 هزار حقوق کارمندی باشه و هیچ تلاشی برای رشد خودش نکنه نباید انتظاری برای پیشرفت داشته باشه.
    دوست عزیز شما یا بچه پولداری یا بابات وزیر چیزیه انقدر طرفدارشون هستی الان من مغازه دارم قرار بود شنبه برام دستگاه کپی بفرستن با قیمت 3/5 همین دیشب زنگ زدن گفتن اگر دستگاه رو میخواید 1 تومن دیگه باید واریز کنید الان من اینو چجوری به فرصت تبدیل کنم؟
    ویرایش توسط irshishar : November 15th, 2019 در ساعت 14:06

2. تعداد تشکر ها ازirshishar به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    42 پست

مملکتی که دست یک مشت آخوند بی سواد و بی بته از اون بالایی بگیر تا روحانی و ... باشه بهتر از این نمیشه
    طراح گرافیست و ناظر چاپ، کارشناس نرم افزار

5. تعداد تشکر ها ازphp?> به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    70 پست

من کاری قضیه ندارم
    اما میگویند:
    در بلادی یک خر حکومت میکرد ! این خر برای زیبایی، تغییر و یکدست نبودم هر ۴ سال پالون خود را عوض میکرد ؛ و مردم فکر میکردن خر تغییر کرده و قراره بهتر بشه
    درحالی که خر همون خر بود اما پالون او هر چهار سال یکبار عوض میشد !

خوب دیگه چه خبر ؟

7. تعداد تشکر ها ازWeb-Hosting به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نسبت به کشورای دیگه بنزین خیلی ارزونه و حا داشت گرون تر بشه ! همین امریکارو نیگاه بنزین لیتری 20 هزار تومنه !
    ( سپس ماله را محکم تر میکشد)

9. تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

کلا شغل های آزاد و افراد کارفرما و خویش فرما از این موضوع ضرری نمیکنن چون جنسی که گرون میخره گرون میفروشه و در ایران جنسی که گرون شد دیگه ارزون نمیشه پس فروشنده اینجا برد میکنه. فشار رو قشر کارمند و بازنشسته میاد که به نظر من کسی که دنبال 2 هزار حقوق کارمندی باشه و هیچ تلاشی برای رشد خودش نکنه نباید انتظاری برای پیشرفت داشته باشه.
    شما دکترای اقتصاد باید بگیرید یا شایدم دارید.

عزیز فکر کن من جنس هام رو گران کردم. تو همین کار خودمان دامین com را گران کردیم چقدر از فروشش کم شد؟ آیا همان ماهی مثلا 100 تا که می فروختیم و تعدادی که تمدید می کردیم دیگر می فروشیم؟ نخیر قدرت خرید مردم کم شده و دیگر کسی اصلا دنبال دامین com و خارجی نیست مگر اینکه ناگزیر باشه! خیلی از قدیمی ها هم دیگه حتی تمدید نکردن. شاید حرف شما درست باشه ما گرانتر می خریم و گرانتر می فروشیم و سودمان سرجاش هست! اما تعداد فروش مهم هست که کاهش پیدا می کند و سود نهایی هست که بسیار کاهش می یابد!

قصابی که روزانه 1000 کیلو گوشت می فروخت امروز به زور روزی 100 کلیو می فروشه! همان 100 کیلو هم مجبوره با سود کمتر از زمان قبل بفروشه وگرنه مردم توان خرید ندارند. درسته از نگاه شما ضرر نکرده اما از نگاه من به فنا رفته!

11. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

عضو انجمن hassanfe آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    891
    تشکر شده در
    657 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط irshishar نمایش پست ها
    دوست عزیز شما یا بچه پولداری یا بابات وزیر چیزیه انقدر طرفدارشون هستی الان من مغازه دارم قرار بود شنبه برام دستگاه کپی بفرستن با قیمت 3/5 همین دیشب زنگ زدن گفتن اگر دستگاه رو میخواید 1 تومن دیگه باید واریز کنید الان من اینو چجوری به فرصت تبدیل کنم؟
    متاسفانه مشکل بزرگی که ما ایرانیا داریم اینه که درمورد چیزی که اطلاع نداریم پیش داوری و قضاوت میکنیم. شما دستگاه کپی رو گرون تر میخرین فردا نرخ کپی هم میره بالا. در ضمن اگه درست بخونید بنده از کسی طرفداری نکردم. عرض کردم که اگر افراد هدف و برنامه داشته باشه بنزین 10 هزار تومنی هم تو زندگیش تاثیر نمیذاره و میتونه از فرصت هایی که به وجود میاد استفاده کنه.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    شما دکترای اقتصاد باید بگیرید یا شایدم دارید.

عزیز فکر کن من جنس هام رو گران کردم. تو همین کار خودمان دامین com را گران کردیم چقدر از فروشش کم شد؟ آیا همان ماهی مثلا 100 تا که می فروختیم و تعدادی که تمدید می کردیم دیگر می فروشیم؟ نخیر قدرت خرید مردم کم شده و دیگر کسی اصلا دنبال دامین com و خارجی نیست مگر اینکه ناگزیر باشه! خیلی از قدیمی ها هم دیگه حتی تمدید نکردن. شاید حرف شما درست باشه ما گرانتر می خریم و گرانتر می فروشیم و سودمان سرجاش هست! اما تعداد فروش مهم هست که کاهش پیدا می کند و سود نهایی هست که بسیار کاهش می یابد!

قصابی که روزانه 1000 کیلو گوشت می فروخت امروز به زور روزی 100 کلیو می فروشه! همان 100 کیلو هم مجبوره با سود کمتر از زمان قبل بفروشه وگرنه مردم توان خرید ندارند. درسته از نگاه شما ضرر نکرده اما از نگاه من به فنا رفته!
    قرار نیست همه افراد از شرایط نابسامان ایران سود ببرن. بنده هم عرض کردم اونی که چشمشو باز میکنه و هوششو بکار میندازه سود میبره.
    دارای نماد دائم اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت و معدن و تجارت
    ▓▒ وان سرور◄TelegramID: @hassanfe ||TEL: 026.910.10.914►وان سرور▓▒

13. تعداد تشکر ها ازhassanfe به دلیل پست مفید

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

قرار نیست همه افراد از شرایط نابسامان ایران سود ببرن. بنده هم عرض کردم اونی که چشمشو باز میکنه و هوششو بکار میندازه سود میبره.
    بی خود اینجا وقت تلف نکن برادر پاشو برو از فرصت ها نهایت استفاده رو بکن! شریک خودت arminkit1 هم که اینجا پست هاتون رو تشکر می کنه ببر که ایشان هم فرصت از دست نده!

15. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

12 لیتر بنزین زدم 36 هزار تومان خودمو تو ترافیک فقط تا محل کارم رسوند... بقیشو اسنپ میگیرم برمیگردم!! روحانی مچکریم...
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

خداروشکر ما که راضی هستیم انقدر ناشکری نکنید بجاش به 60 میلیون نفر در کشور ماهانه پول پرداخت میکنند جدا از یارانه هم که میگیریم سود سهام عدالتم که سالی 1 بار میدن میگیریم که اون رو من بادام زمینی میخرم
    و درسته که بنزین بالا رفت اما به خانوار هاای 3 نفره 138 تومان و 5 نفره 205 تومان واریز میکنند از این ماه اخبارم گفت که این پولم میگیرم 1 کیلو بادام درختی میخرم ما که راضی هستیم شما نیستید دیگه به خودتون مربوطه

18. تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

حکایت مردم سرزمینی که ظاهرا ثروتمندترین مردم دنیا هستن ، اونها چهارمین ذخایر نفت دنیا ، دومین ذخایر گاز دنیا ، بزرگترین معادن مس دنیا ، دومین کشور دارای آلومینیوم ، دومین کشور دارای روی ، ششمین کشور دارای معادن طلا، بهترین موقعیت جغرافیایی و ... دارند اما از ثروت خود به جای رفاه مردم کشورش برای جنگ افروزی و بر هم زدن نظم سایر کشورها (عراق ،لبنان ، یمن ، سوریه و ...) استفاده میکنند ، مردم کشور امروز حتی جرات اعتراض هم ندارند و حکایت امروز ما دقیقا حکایت زیر است و بس ...

"در سرزمینی خیلی خیلی دور(شاید هم خیلی خیلی نزدیک) ! پادشاهی (شاید هم به پادشاه ، پادشاه نمیگفتن و با اسم دیگه ای صداش میکردن اما بلاخره شاه بود ) حکمفرمائی میکرد،یه روز از روزا رو میکنه به وزیرش میگه:وزیر اعظم خزانه همایونی داره خالی میشه فکری بکن! وزیر به پادشاه میگه:شاها! بهترین راه اینه که مالیات ها رو افزایش بدیم واز کسائی که از دروازه شهرعبور میکنند مالیات بگیریم. شاه رو میکنه به وزیرشو میگه نه وزیر این کار به صلاح نیست آخه تازه مالیات ها رو زیاد کردیم ! اگر از این بیشتر از مردم مالیات بگیریم مردم شروع میکنند به اعتراض کردن! اما وزیر با اصرار بر حرفش سبب میشه که پادشاه قبول کنه که برای جبران کسری خزانش مالیات ها رو زیاد کنه پس قرار میشه مالیاتی که قبلا 10 درهم بوده بشه 15 درهم!! با این روش چند صباحی خزانه دولتی یه سروسامانی میگیره اما چیزی نمیگذره که باز اوضاع مثل قبل میشه! باز شاه وزیرشو صدا میزنه که کاری بکن ،باز وزیر چاره رو در افزایش مالیات عنوان میکنه ،اما پادشاه مخالفت میکننه و دلیل مخالفتشم رو اعتراض مردم معرفی میکنه! پادشاه به وزیرش میگه "میخوای با زیاد کردن مالیات مردمو بر علیه حکومتون بشورونی ،میگه،نه این کار به صلاح نیست.چاره دیگه ای بکن ،اما وزیربه شاه میگه جناب شاه بیا مالیات ها رو زیاد کنیم اگه مردم اعتراض کردند ما همون جا طرح و متوقف میکنیم و دیگه از مردم مالیات اضافه نمیگیریم! شاه که چاره ای نداشته قبول میکنه و قرار میشه مالیات 15 درهم بشه 20 درهم ،چند صباحی میگذره و پادشاه و وزیر میبینن که اعتراضی از مردم بلند نشد ! برای همین عدم اعتراض مردم سبب میشه این افزایش مالیات تا چند بار دیگه تکرار بشه و تا مرز گرفتن 50 درهم مالیات برسه !! در نهایت کار به جائی میرسه که گستاخی وزیر به حد کمال میرسه میره خدمت پادشاه و عرض میکنه "جناب شاه شما اطلاع داری که سربازان ما که وظیفه حفظ و حراست از در وازه رو به عهده دارند مدت مدیدی است که از زن و زندگی شون دور موندن ؟ پیشنهاد میکنم که علاوه بر مالیات اجازه صادر کنید تا مامورین دروازه به افرادی که وارد یا خارج از دروازه شهر میشن علاوه بر گرفتن مالیات 50 درهم بهشون تجاوز هم بکنند!!" پادشاه که این حرفو میشنوه عصبانی میشه و به وزیرش میگه تو میخوای راستی راستی کاری کنی که حکومت ما از بین بره آخه این چه حرفیه که تو میزنی میدونی اگه به مردم تجاوز کنی چی قیامتی برپا میشه ؟چه اعتراضات و شورشهائی بر علیه ما میکنند!؟؟ وزیر میگه که حالا امتحانش که ضرر نداره اگه اعتراض کردند دیگه این کارو نمیکنیم ، پادشاه هم قبول میکنه یه مدتی میگذره از مردمی که از دروازه شهر عبور میکردند هم مالیات میگرفتند هم بهشون تجاوز میکردند اما هیچ اعتراضی نمیشه تا اینکه بعد از 2 هفته یکی لب به اعتراض باز میکنه!و میره به طرف قصر پادشاه تا اعتراضشو بگه.. شاه که مطلع میشه وزیرشو فرا میخونه و بهش میگه "دیدی از اون چیزی که میترسیدم به سرمون اومد ! دیدی مردم شورش کردند....." که وزیر میگه "جناب شاه آروم باشید تا ببینیم این فردی که اومده واسه اعتراض ببینیم چی میگه شاید بشه با پول یا زور و فشار و شکنجه مسئله رو حل کنیم پادشاه دستور میده فرد معترض و به حضورش بیارن . مرد روستائی بعد از تملقات متداوله در هر درباری لب به اعتراض باز میکنه در حالی که پادشاه خیلی نگرانه! فرد معترض میگه" شاها ، سرورم، قبله عالم و....... شما که زحمت میکشید از مردمی که از دروازه شهر عبور میکنند مالیات 50 درهمی باضافه تجاوز به افراد رو انجام میدهید ،از حضور حضرت همایونی استدعا داریم که لااقل تعداد افرادی که به مردم تجاوز میکنند رو زیاد کنید!!، آخه شما از صفهای طولانی پشت دروازه شهر انگار خبر ندارید!!!
    ویرایش توسط iraniam2000 : November 15th, 2019 در ساعت 18:08

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

20. تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)