نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: بنزین لیتری 3 هزار تومان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : بنزین لیتری 3 هزار تومان

نقل قول نوشته اصلی توسط hassanfe نمایش پست ها
    کلا شغل های آزاد و افراد کارفرما و خویش فرما از این موضوع ضرری نمیکنن چون جنسی که گرون میخره گرون میفروشه و در ایران جنسی که گرون شد دیگه ارزون نمیشه پس فروشنده اینجا برد میکنه. فشار رو قشر کارمند و بازنشسته میاد که به نظر من کسی که دنبال 2 هزار حقوق کارمندی باشه و هیچ تلاشی برای رشد خودش نکنه نباید انتظاری برای پیشرفت داشته باشه.
    دوست عزیز شما یا بچه پولداری یا بابات وزیر چیزیه انقدر طرفدارشون هستی الان من مغازه دارم قرار بود شنبه برام دستگاه کپی بفرستن با قیمت 3/5 همین دیشب زنگ زدن گفتن اگر دستگاه رو میخواید 1 تومن دیگه باید واریز کنید الان من اینو چجوری به فرصت تبدیل کنم؟
    ویرایش توسط irshishar : November 15th, 2019 در ساعت 14:06

2. تعداد تشکر ها ازirshishar به دلیل پست مفید

عضو انجمن hassanfe آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    891
    تشکر شده در
    657 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط irshishar نمایش پست ها
    دوست عزیز شما یا بچه پولداری یا بابات وزیر چیزیه انقدر طرفدارشون هستی الان من مغازه دارم قرار بود شنبه برام دستگاه کپی بفرستن با قیمت 3/5 همین دیشب زنگ زدن گفتن اگر دستگاه رو میخواید 1 تومن دیگه باید واریز کنید الان من اینو چجوری به فرصت تبدیل کنم؟
    متاسفانه مشکل بزرگی که ما ایرانیا داریم اینه که درمورد چیزی که اطلاع نداریم پیش داوری و قضاوت میکنیم. شما دستگاه کپی رو گرون تر میخرین فردا نرخ کپی هم میره بالا. در ضمن اگه درست بخونید بنده از کسی طرفداری نکردم. عرض کردم که اگر افراد هدف و برنامه داشته باشه بنزین 10 هزار تومنی هم تو زندگیش تاثیر نمیذاره و میتونه از فرصت هایی که به وجود میاد استفاده کنه.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    شما دکترای اقتصاد باید بگیرید یا شایدم دارید.

عزیز فکر کن من جنس هام رو گران کردم. تو همین کار خودمان دامین com را گران کردیم چقدر از فروشش کم شد؟ آیا همان ماهی مثلا 100 تا که می فروختیم و تعدادی که تمدید می کردیم دیگر می فروشیم؟ نخیر قدرت خرید مردم کم شده و دیگر کسی اصلا دنبال دامین com و خارجی نیست مگر اینکه ناگزیر باشه! خیلی از قدیمی ها هم دیگه حتی تمدید نکردن. شاید حرف شما درست باشه ما گرانتر می خریم و گرانتر می فروشیم و سودمان سرجاش هست! اما تعداد فروش مهم هست که کاهش پیدا می کند و سود نهایی هست که بسیار کاهش می یابد!

قصابی که روزانه 1000 کیلو گوشت می فروخت امروز به زور روزی 100 کلیو می فروشه! همان 100 کیلو هم مجبوره با سود کمتر از زمان قبل بفروشه وگرنه مردم توان خرید ندارند. درسته از نگاه شما ضرر نکرده اما از نگاه من به فنا رفته!
    قرار نیست همه افراد از شرایط نابسامان ایران سود ببرن. بنده هم عرض کردم اونی که چشمشو باز میکنه و هوششو بکار میندازه سود میبره.
    دارای نماد دائم اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت و معدن و تجارت
    ▓▒ وان سرور◄TelegramID: @hassanfe ||TEL: 026.910.10.914►وان سرور▓▒

4. تعداد تشکر ها ازhassanfe به دلیل پست مفید

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

قرار نیست همه افراد از شرایط نابسامان ایران سود ببرن. بنده هم عرض کردم اونی که چشمشو باز میکنه و هوششو بکار میندازه سود میبره.
    بی خود اینجا وقت تلف نکن برادر پاشو برو از فرصت ها نهایت استفاده رو بکن! شریک خودت arminkit1 هم که اینجا پست هاتون رو تشکر می کنه ببر که ایشان هم فرصت از دست نده!

6. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    595
    تشکر تشکر شده 
    125
    تشکر شده در
    97 پست

متاسفانه مشکل بزرگی که ما ایرانیا داریم اینه که درمورد چیزی که اطلاع نداریم پیش داوری و قضاوت میکنیم. شما دستگاه کپی رو گرون تر میخرین فردا نرخ کپی هم میره بالا. در ضمن اگه درست بخونید بنده از کسی طرفداری نکردم. عرض کردم که اگر افراد هدف و برنامه داشته باشه بنزین 10 هزار تومنی هم تو زندگیش تاثیر نمیذاره و میتونه از فرصت هایی که به وجود میاد استفاده کنه.

- - - Updated - - -

شما تو 900 کیلومتری پایتخت نشستی و احتمال زیاد فاصه محل کارت تا منزلتون نهایتا یک کوچه راه هست حرف از اقتصاد مملکت و تصمیمات مدیریتی میزنی .
    بهمون یاد ندادند که تو چیزی که ازش سر در نمیاریم اظهار نظر نکنیم . چون ممکنه لال از دنیا بریم .

اون زمان که دلار 300 تومان بود رو فکر نمی کنم یادت بیاد . همون شهری که به دنیا اومدی و همون استان روی طلای سیاه بنا شده . اومدی حرف از هوش و زرنگی میزنی ؟
    شلوارت رو سفت بچسب ممکنه اون رو هم کارتی کنند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)