بنده از شما پاسخ نخواستم که ! همونطوری که میاید و از داخل این انجمن مشتری جذب میکنید، مشتریا هم میتونن آزادانه نظرشونو راجب سرویس شما بگن اما مثل اینکه حقیقت زیادی برای شما تلخ بوده که نشستید کاره خودتونو توجیح کردید مشکلی نیست حالا که شما اینطور میخواید منم پاسخ شمارو میدم.
دوست عزیز مشکل این نیستش که شما گفتید ! مشکل این هستش که شما داخل سایت زدید تحویل آنی اما تحویل آنی نیست حتی اگه صحبت های خودتون هم ملاک قرار بدیم، باشه مشکل نداره با توجه به همه این توضیحات تحویل نهایتا 12 ساعته میتونه باشه نه 3 روزه (البته بعد از حذف تحویل آنی از سایت)
خودتون هم میدونید تو این مورد مشکل از سمت شماست و داخل همین تاپیک این موردو گفتید اما باز اومدید اینجا مشکلتونو برای من توجیه کردید !
مطمئن باشید اگه به سرور الان دسترسی داشتم بهتون ثابت میکردم که هاردتون کند هست و معلوم نیست مال چند ساله پیشه این هارد حالا میخواد ssd باشه یا sata من صحبتم این بود که کنده صرفا کلمه ssd گفتن برای مشتری فایده ای نداره مهم بالا بودن سرعته
اینکه ملاک ریستارت نیست درسته اما خب این فقط یه نمونش بود نمونه بعدیش بعد از دانلود یک فایل 1 گیگ حدود 4 5 دقیقه طول کشید تا IDM پارت های خورد شدرو تبدیل به یک فایل کنه
مشکل شما اینه فکر میکنید مشتری اولین سرورش هست که داره تهیه میکنه یا مثلا تاحالا هارد SSD ندیده !
(البته من چون آنچنان نیازی به سرعت بالا هارد نداشتم مشکلی با این قضیه نداشتم و مهم نبود. صرفا گفتم که بقیه مشتریا در جریان باشن)
اولا شما به چه اجازه ای از تیکت های بنده داخل انجمن عمومی اسکرین شات میزارید ؟ نمیدونید گرفتن اسکرین شات از چت مشتری خلاف حریم خصوصی کاربر هست ؟ واقعا متاسفم براتون خدارو شکر که همون سرویس کنسل شد خدا به داد کاربرهاتون برسه که قراره با سرویس دهنده سطح پایینی مثل شما سرو کله بزنن
و اما در مورد مصرف داخل تیکت هم کاملا واضحه من پرسیدم 2 هسته بدون محدودیت که گفتید بله حتی من عدد هم پرسیدم که بعدا دبه نکنید چون چندین بار این بلا سرم اومده !
در هر صورت از همون 2 حالتی که اول گفتم خارج نیست یا هسته ها محدود کرده بودید یا کلا سی پی یو سرورتون به درد نمیخوره که 2 هستش تا این حد ضعیفه
داخل تماس تلفنی خود پشتیبان شما گفت 400 کانکشن و بنده هم تایید کردم که درست میگن ولی شما علنا داری الان به دروغ اینجا میگی 3000 کانکشن
همونطور که بالاتر هم گفتم شما پشتیبان شبکتون احتمالا مبتدی هست چون همین موردی که شما دارید میگید باعث اختلال توی شبکتون میشه که حرف کاملا مضحکی هست بنده از سرویس دهنده های خیلی بزرگتر از شما مثل فراسو، ابر زس، پارس پک و خیلی از هاستینگ های همین انجمن سرویس گرفتم و همین سرویسو ران کردم هیچ کدوم ایراد نگرفتن و این اولین باری بود که این حرف خنده دارو شنیدم !
حرف شما زمانی درست هست که مصرف ترافیک هم بالا باشه اما سرویس من فقط تعداد کانکشن داشت اونم 400 تا که بعدش تلفنی خود پشتیبانتون گفت کل مصرف ترافیک در لحظه حدود 10 مگابیته که من حتی میتونم شرط ببندم از اینم کمتره طبق مانیتورینگی که دارم
و در آخر بنده به ایشون نگفتم این 20 30 درصد مصرفه و به زودی بقیشو اضافه میکنم ! من از حرف پشتیبانی شما که میگفت" 400 کانکشن خیلی زیاده" خندم گرفته بود و گفتم این فقط یکی از سرور هامه اگه بقیشم بیارم روی سرور های شما چیکار میخواید کنید این کنایه بود به حرف مضحکه پشتیبانه شما بود اما خب مثل اینکه اشتباه فهمیده متاسفانه.
[COLOR=#000000][FONT=&]
بازم هم نقض حریم خصوصی کاربر

اولین باره میبینم یه سرویس دهنده با یه انتقاد ساده به قدری تاثیر گذاشته روشون که کم مونده الان شماره مارم بزنه کف وب هاستینگ تالک بلکه دلش خنک بشه

جوری میگید هماهنگی من انگار راه دیگه داشتم ؟ گفتید تا 1 ساعت دیگه سرور خاموش میکنیم منم قبول کردم
دوست عزیز شما دارید بی دلیل تحمت میزنید ! کی گفته اطلاعات فیک بوده ؟ بنده داخل تیکت هم نوشتم که همکارم اکانتو باز کرده و پرداخت هارو همرو با یک حساب میزنیم
اصلا خود WHMCS قابلیت اضافه کردن شخصی به عنوان پرداخت کننده داره ! و تو دنیا یه چیز طبیعی هستش این قضیه !
بنده این موردو اگه بخوام میتونم خیلی راحت ثابت کنم اما اصلا دلیلی نمیبینم به هاستینگی مثل شما مدارک بدم ولی مطمئن باشید اگه شرکت معتبر و درست حسابی بودید حتی با اینکه الان سرویس کنسل شده تموم شده رفته من حاضر بودم مدارک لازمو (کارت ملی یا هرچیز دیگه که شما بگید) براتون بفرستم و بعدش شما مجبور باشید همینجا عذر خواهی کنید ازم اما اصلا قابل اعتماد نیستید و اینو ثابت کردید با قرار دادن اسکرین شات از تیکت ها