شما چون به خودتون شک دارید فکر میکنید هرکی هرچیز بگه برای تخریبه ! چه تخریبی من فقط وضعیته بد سرویستونو گفتم اما شما اومدید اطلاعات شخصی بندرو میزارید داخل انجمن، به همچین هاستینگی توهین هم کنی کمه تازه من اصلا چیزی نگفتم که بهتون بر میخوره
شما لطف کن روی پلن هاتون بنویس حداکثر کانکشن ۱۰۰ تا کاربر موقع خرید متوجه این قضیه بشه نه اینکه علافش کنید اخرشم کنسل کنید وقتی شما قوانین من در آوردی دارید نسبت به شرکت های دیگه و محدودیت عجیب غریب دارید حتما قبل خرید توی پلن ها درج کنید !
و حتما زحمت بکشید به هتزنر یه ایمیل بزنید این موردو به اونا هم آموزش بدید بگید روی پلن های ۲ یورویی محدودیت کانکشن بزارید تا مشکلی برای شبکتون پیش نیاد و با این روش جدید که شما یادشون میدید از شبکشون محافظت کنن که موجب اختلال نشه

البته الان میگید اون خارجیه ما ایران مشکل نداره به شرکت های بزرگ ایران هم میتونید این موردو آمورش بدید بهشون احتمالا شبکه اونا براشون اهمیت بالایی نداره و مشتری کمتری نسبت به شما دارند که همچین محدودیتی ندارن
در هر صورت متاسفانه نتونستید پاسخ منطقی بدید دلیلشم مشخص هست چون مشکل از قوانین اشتباه شماست.
انشالله روزی با رفع مشکلات سرویس هاتون و قانون گذاری صحیح بتونید کاربرهای حرفه ای هم جذب کنید اما در حال حاضر سرویس شما به درد این میخوره که ۱ کانکشن بزنی و استفاده شخصی بکنی از سرور
موفق باشید و دیگه ریپلای نکنید چون اصلا تمایلی به بحث کردن با شما ندارم فقط دارم خودمو کوچیک میکنم، هر زمان خواستید میزبان وب مستر های حرفه ای باشید اون موقع متوجه صحبت های من میشید.