نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: هاست نتورک | سرور مجازی ایران و خارج 50 درصد تخفیف

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Ringmoon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    195
    تشکر شده در
    131 پست

پیش فرض پاسخ : هاست نتورک | سرور مجازی ایران و خارج 50 درصد تخفیف

نقل قول نوشته اصلی توسط bepad نمایش پست ها
    با سلام

کاربر گرامی

انتقاد دو حالت دارد با سازنده یا تخریب کننده در همین تاپیک برخی از کاربران انتقاد به تایم تحویل سرویس داشتند و سازنده بود و ما نیز به دیده منت انتقاد را قبول و مشکل را حل و از کاربر نیز دلجویی کرده ایم و مورد رضایت کاربر قرار گرفته اما انتقادی که عدم شفافیت و با هدف تخریب است نوع دیگر است که انتقاد شما در برخی موارد ذکر شده این مورد کاملا در آن مشهود است.

پاسخ ما به شما شفاف بوده و هست کاربری که موجب نقص قوانین شبکه شود و از دو هویت در خرید استفاده کند در هر شرکتی قوانین هویتی و اطلاعات کاربری را نص کرده و مسلما از ان شبکه به دلیل استفاده نادرست مطابق شرایط ان شبکه خارج و اطلاعات هویتی کاربر نیز مسلما با دو هویت در یک خرید دچار نقص زیادی است که اگر در جایگاه یک سرویس دهنده باشید این مورد را اشنایی بیشتری خواهید داشت

کیفیت شبکه برای ما اهمیت بالایی دارد و سوریس شما به دلیل عرض شده که موجب اختلال احتمالی خواهد شد نسبت به سرویس خریداری شده کنسل و هزینه و... با احترام از سمت ما عودت گردیده است و هیچگاه هیچ توهینی از سمت ما نشده است ولی متاسفانه و متاسفانه شما در متن تاپیک خود چندین بار به ما توهین کرده اید که با ویرایش متن خود بعد از چند ساعت ان را حذف نموده اید(متن توهین و به کار بردن کلمات توهین آمیز شده که ویرایش شده در ایمیل اطلاع رسانی ما موجود است) اما این موجب ان میشود که ما امکان ادامه بحث در شرایطی که شما توهین را در بحث خود وارد میکند ندهد

در نهایت پاسخ شما و شرکت ما در تاپیک مشخص است و برداشت را بر عهده مشاهده کنندگان قرار میدهیم

بهترین ها را برای شما آرزو میکنم و امیدوارم از شرکتی سرویس دریافت کنید که با حداقل هزینه به شما اجازه استفاده از حداکثر پورت شبکه را بدهند. و شخص خریدار واقعی در خدمات نیز مشخص نباشد!

موفق باشید
    شما چون به خودتون شک دارید فکر میکنید هرکی هرچیز بگه برای تخریبه ! چه تخریبی من فقط وضعیته بد سرویستونو گفتم اما شما اومدید اطلاعات شخصی بندرو میزارید داخل انجمن، به همچین هاستینگی توهین هم کنی کمه تازه من اصلا چیزی نگفتم که بهتون بر میخوره

شما لطف کن روی پلن هاتون بنویس حداکثر کانکشن ۱۰۰ تا کاربر موقع خرید متوجه این قضیه بشه نه اینکه علافش کنید اخرشم کنسل کنید وقتی شما قوانین من در آوردی دارید نسبت به شرکت های دیگه و محدودیت عجیب غریب دارید حتما قبل خرید توی پلن ها درج کنید !
    و حتما زحمت بکشید به هتزنر یه ایمیل بزنید این موردو به اونا هم آموزش بدید بگید روی پلن های ۲ یورویی محدودیت کانکشن بزارید تا مشکلی برای شبکتون پیش نیاد و با این روش جدید که شما یادشون میدید از شبکشون محافظت کنن که موجب اختلال نشه
    البته الان میگید اون خارجیه ما ایران مشکل نداره به شرکت های بزرگ ایران هم میتونید این موردو آمورش بدید بهشون احتمالا شبکه اونا براشون اهمیت بالایی نداره و مشتری کمتری نسبت به شما دارند که همچین محدودیتی ندارن

در هر صورت متاسفانه نتونستید پاسخ منطقی بدید دلیلشم مشخص هست چون مشکل از قوانین اشتباه شماست.
    انشالله روزی با رفع مشکلات سرویس هاتون و قانون گذاری صحیح بتونید کاربرهای حرفه ای هم جذب کنید اما در حال حاضر سرویس شما به درد این میخوره که ۱ کانکشن بزنی و استفاده شخصی بکنی از سرور
    موفق باشید و دیگه ریپلای نکنید چون اصلا تمایلی به بحث کردن با شما ندارم فقط دارم خودمو کوچیک‌ میکنم، هر زمان خواستید میزبان وب مستر های حرفه ای باشید اون موقع متوجه صحبت های من میشید.

2. تعداد تشکر ها از Ringmoon به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)