با سلام
بنده ازشون خرید کردم واقعا افتضاحه کارشون و اصلا پیشنهاد نمیکم سفارش بدید.
1: داخل سایت زدن تحویل آنی اما به ماهم مثل بقیه دوستان بعد از 3 روز تحویل دادن اما خب چون قیمت پایین بود زیاد سعی کردم فشار نیارم و گفتم مشکل نداره دیرکردش و کنسل نکردم.
2: حدود 3 روز از سرور استفاده کردم متوجه کندی زیاد هارد شدم در صورتی که نوشتن اس اس دی و توی عمل در حد همون ساتا بود به طوری که ریستارت کنید 30 40 ثانیه حداقل میکشه بالا بیاد تازه اونم سیستم عامل خام.
3: داخل تیکت پرسیدم که توی سایت زدید 2 هسته سی پی یو واقعی هست یا محدودیت دارید گفتن نه حدود 5 گیگاهرتز میتونید استفاده کنید اما اینم در عمل چیز دیگه ای بود و بازدهی در حد 1 گیگاهرتز هم نبود
حالا یا سرور قدیمی هست یا قطعاتش خیلی کارکرده یا اینکه کلا صادق نیستن با کاربرا
4: بعد از چند روز با ما تماس گرفتن و به یک دلیل خیلی مسخره که اصلا من اولین بار بود میشنیدم بعد از خرید صدها سرور این بود که تعداد کانکشنی که به سرور زده میشه زیاده و ما نمیتونیم سرویس بدیم به شما
نکته جالب اینجاست خودشون هم میدونستن که کانکشن واقعی هست و فیک نیست و مورد بعدی اینکه فقط تعداد کانکشن بالا بود و ترافیک مصرفی بسیار پایین زیر 10 مگابیت ! و کلا شاید 400 تا کانکشن میخورد به سرور و گفتن بابت این تعداد باید سرور اختصاصی بگیرم)
واقعا آدم میمونه به بعضی (نه همه) از این سرویس دهنده های ایرانی چی بگه، کی میخوان خودشونو آپدیت کنن خدا میدونه یه سرور مال چندین سال پیش که باید از رده خارج بشرو میارن و حتی روی همون هم سرویس دهی بلد نیستن.
در هر صورت سرویس مارو کنسل کردن و بعد حدود 3 4 روز پولو برگشت زدن. اصلا راضی نبودم و این برخوردشون نشون میده خیلی مبتدی هستن بخش فنیشون.
موفق باشید.

)