نقل قول نوشته اصلی توسط taghikhani نمایش پست ها
در مورد دانشگاه خیلی باهاتون موافق نیستم. من یک مقطع رو آزاد خوندم و یک مقطع رو توی یکی از معروفترین دانشگاههای دولتی. کیفیت آموزش به شکل چشمگیری توی دانشگاه آزاد بالاتر بود. اساتید دانشگاههای دولتی اکثرا افرادی با سن بالا هستند که به دلایل غیرعلمی سالهاست کرسی هیئت علمی رو اشغال کردند. ولی دانشگاه آزاد اکثرا جوون و با انگیزه هستند. البته این حرفها مطلق نیست. توی آزاد استاد بد هست توی دولتی هم استاد خوب هست (من یه دونه تو کل دوران تحصیلم گیرم اومد)
من با دانشی که از دانشگاه آزاد بدست آوردم بدون خوندن دانشگاه دولتی قبول شدم ولی دانشگاه دولتی انگیزمو کلا برای ادامه تحصیل گرفت.
دانشگاه ها مثل قبل نیستند. متاسفانه از سال ۹۶ به بعد بودجه ندارند که استاد بیارن!
من اساتیدی رو میشناسم که واقعا عالی بودند و هرگز حاضر نیستند واسه دانشگاه تدریس کنند. چون بهشون پولی داده نمیشه
توی پیام نور که دیگه افتضاح تره! استاد ما این ترم باهاش درس گرفتیم، تا اواسط ترم چیزی تشکیل نشد و وسط ترم دادن به یه استاد دیگه که اصلا هیچی از کتاب ها نمیدونست.
با استاد تماس گرفتم و گفتم چرا نیومدید؟ گفت دانشگاه ۳ ترم هست به من پولی نداده. حداقل پول یه بنزین بهم بده که بتونم بیام! اینجا عمق فاجعه رو فهمیدم! یه استاد خوب دانشگاه پول بنزین هم نداره که بیاد تدریس کنه

توی دانشگاه آزاد هم خیلی اساتید خوبی رو میشناسم که آموزشگاه زدند و دیگه تدریس نمیکنند