نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها
اگه هدف شما اینه که واقعا چیزی رو یاد بگیرید، وارد یه دانشگاه دولتی و خوب بشید که واقعا یه چیزایی رو بفهمید

من وارد پیام نور شدم و دوستم وارد آزاد شد. هرگز چیزی در این دانشگاه ها نمیشه یاد گرفت. هیچوقت هم نمره ها بر اساس علم دانشجو ثبت نمیشه!
جالبه بدونید این ترم درس طراحی الگوریتم رو داشتم. در حالی که در کلاس حتی از استاد هم بیشتر بلد بودم، دلبخواهی نمره داد. کسی که هیچی حالیش نبود نمره بالای ۱۶ شد و من در مرز افتادن! اکثر اساتید دانشگاه های پیام نور و آزاد بسیار بسیار بی سواد هستند و فقط واسه پول تدریس میکنند و سلیقه ای نمره میدن
در حالی که من شبانه روز درس میخوندم تا یه درس رو نمره خوب بگیرم، دوستم واسه استادش ۲۵۰ هزار تومان ماهی خرید و بدون اینکه سر کلاس بیاد و یا حتی امتحان بده، نمره کامل رو گرفت
جالبتر اینکه اگه به فساد این سیستم اعتراض کنید، نتنها کسی به حرف شما اهمیت نمیده، بلکه شما رو به مراجع بالاتر معرفی میکنند که اگه در آینده جایی خواستید کار کنید، اجازه کار کردن رو هم نداشته باشید! من وقتی پا فشاری کردم که استاد داره سلیقه ای نمره میده و اصلا سواد نداره و درخواست دادم که برگه ها توسط یه استاد دیگه هم تصحیح بشه، تهدید به اخراج هم شدم

رشته it و نرم افزار بیش از ۹۵ درصد درس هاشون یکی هستند و به نظر من تفاوتی از نظر یادگیری ندارند.

اگه وارد دانشگاه بشید، تنها چیزی که نصیب شما میشه یه مدرک هست که در کشور ما هیچ تفاوتی با یه کاغذ خالی نداره. مگر اینکه پارتی داشته باشید یا بسیار پولدار باشید

فقط توصیه من اینه که برید اموزشگاه های مختلف و اساتید حرفه ای رو پیدا کنید و هزینه دانشگاه رو صرف یادگیری تخصص خاصی مانند برنامه نویسی یا سخت افزار کنید

- - - Updated - - -

به نظر من شما یه دانشگاه بسیار خوب اونم در سالهای گذشته درس خوندید یا خارج از کشور درس خوندید یا اصلا دانشگاه نرفتید :D مورد سوم رو شوخی کردم. ولی واقعا در دانشگاه های ایران چیزی به نام علم وجود نداره
در مورد دانشگاه خیلی باهاتون موافق نیستم. من یک مقطع رو آزاد خوندم و یک مقطع رو توی یکی از معروفترین دانشگاههای دولتی. کیفیت آموزش به شکل چشمگیری توی دانشگاه آزاد بالاتر بود. اساتید دانشگاههای دولتی اکثرا افرادی با سن بالا هستند که به دلایل غیرعلمی سالهاست کرسی هیئت علمی رو اشغال کردند. ولی دانشگاه آزاد اکثرا جوون و با انگیزه هستند. البته این حرفها مطلق نیست. توی آزاد استاد بد هست توی دولتی هم استاد خوب هست (من یه دونه تو کل دوران تحصیلم گیرم اومد)
من با دانشی که از دانشگاه آزاد بدست آوردم بدون خوندن دانشگاه دولتی قبول شدم ولی دانشگاه دولتی انگیزمو کلا برای ادامه تحصیل گرفت.