نقل قول نوشته اصلی توسط new_chater نمایش پست ها
عرض کردم هستن سرویس دهنده هایی مثل پشتوار که تحویل آنی دارند

اما وقتی که مشکل سوختن هارد و از بین رفتن کل اطلاعات سرور رو با یک ماه تمدید سرویس جبران میکنن به آدم فشار میاد

مثل این میمونه که با آبنبات چوبی درد دندون یا زخم عمیق بچه رو ساکت کنی...

گاهی اوقات اطلاعات به حدی مهمه که یه امید رو ناامید میکنه و حتی یه کسب و کار رو ممکنه از هم بپاشونه

این مشکل سرویس گیرنده نیست که اطلاعات از بین رفته چون بابت دریافت سرویس هزینه پرداخت کرده

در ضمن هزینه هم ملاک کسر کیفیت نیست در ارائه سروی!!!

وقتی یه قراردادی بین من و سرویس دهنده با مبلغ n توافق شده یعنی بابت تمام مسائل به توافق رسیدیم

سرویسهای ارائه شده در فضای مجازی نیازمند پشتیبانی 24 ساعته هستند و ارائه دهنده هم تعهد داده که این شرایط رو فراهم کنه

به منِ کاربر ارتباطی نداره که یک نفر میخواد یک سایت رو بچرخونه یا 1000 نفر، کیفیت و خدمات خوبه که مشتری رو حفظ میکنه و رضایتش رو جلب میکنه

حرف زیاده اگر بخوام بنویسم تا صبح باید بخونید متن نوشته شده رو

بیاید با هم روراست باشیم، مشتریه که کسب و کار شما رو رونق میبخشه

بدرود

متاسفانه نخوانده تایید کردن قوانین هنگام خرید یا نصب نرم افزار یا هرکار دیگری یک مشکل همه گیر است. اگر سرویس دهنده قوانین مدونی ندارد مشکل از ایشان است و کسی که بدون یک توافقنامه درست از ایشان خرید میکند. بطور مثال این یک بخش از قوانین سایت ماست:

۱۷٫۲ مسئولیت بکاپ گرفتن در سرویس های سرورهای اختصاصی – سرور های مجازی – هاست های پر بازدید – هاست های دانلود صرفا به عهده خود خریدار می باشد و شرکت در این زمینه هیچگونه مسئولیتی ندارد

اطمینان دارم تمامی همکاران معتبر هم بندی شبیه به این در قوانینشان دارند. بسیار طبیعی است که هیچ سرویس دهنده ای نمی تواند از چندصد سرور چند ده گیگابایتی بکاپ تهیه کند و مشکلات سخت افزاری اجتناب ناپذیر است. بنده حدود 11 سال پیش در iweb که یکی از معتبرترین دیتاسنترهای جهان است سرور هاست داشتم که هارد تعداد زیادی از سرورها سوخت. دیتاسنتر طبیعتا مسئولیتی در رابطه با اطلاعات ما قبول نکرد ولی ما از هاستمان بکاپ داشتیم.
رونق کسب و کار وابسته به داشتن دانش، حرفه ای عمل کردن، کسب سود حلال و احترام به حقوق مشتری است.
مشتری باید بداند وقتی سرویس 100هزار تومانی را 10هزار تومان دریافت میکند حتما جایی در کار ایراد وجود دارد. همانطور که اگر کسی پراید را به من 2 میلیون تومان بفروشد امکان ندارد بخرم.