بعضی حضرات انگار ناراحتن ارز کشورشون داره میره بالا خوب وطن فروشی بیش نیستی عزیز وگرنه درده بغضه پدری که شرمنده خونوادشه رو میفهمیدی و حمایت میکردی که بیشترم با ارزش تر شه ارز مملکتت ارزونی مگه بده؟ بده همه خوشحال باشن؟
بعضی حضرات انگار ناراحتن ارز کشورشون داره میره بالا خوب وطن فروشی بیش نیستی عزیز وگرنه درده بغضه پدری که شرمنده خونوادشه رو میفهمیدی و حمایت میکردی که بیشترم با ارزش تر شه ارز مملکتت ارزونی مگه بده؟ بده همه خوشحال باشن؟
مشکل چیز دیگه داست
بنده زمانی که ارز ۴ هزار تومن بود سودم بیشتر بود الان که گرون شده همون سود قبل رو دارم ولی سرمایه بیشتری باید برای گرفتن سود قبلی داشته باشم
کار من هیچی همه کسب و کارها به مشکل خوردن وقتی یه پولی ثبات نداشته باشه یعنی نابودی کسب و کارها
هیچ کسی راضی نیست مملکتش نابود بشه
- - - Updated - - -
کمی برای بالا بردن سوادتون اینو میزارم که شاید باسواد تر بشید
{هدف از انعقاد این عهدنامه تحکیم مناسبات دوستانه بین دو ملت، گسترش همکاریهای بازرگانی و اقتصادی و به نظم و قاعده درآوردن روابط کنسولی عنوان شد.}
اگر بخوای برو سرچ کن در مورد بیشتر بدونی
در ضمن شما هیچ ایرادی نتونستید پیدا کنید به غلط املایی گیر دادید , واقعا خیلی باحالید (من ۱۰ ساله اصلا کیورد فارسی روی سیستمم ندارم )
خوش باشید
حکم دادگاه لاهه که خبرگزاری ها منتشر کردند قرار داده شده. من دنبال پیدا کردن ایراد نیستم
ویرایش توسط subt : October 3rd, 2018 در ساعت 20:54
بزار ناراحت باشن که ناراحتی این جماعت که گفتی قشنگ هست
حتی دیدن مردنشون و سکته کردنشون قشنگه
عده ای که حتی به پوشاک بچه هم رحم نمیکنند و دنبال گرفتن کره حتی از خرابکاری بچه هستن
لیاقتشون خوردن همان کره هست که الان دارند واقعیش را میخورن
15-17 خریدن و انشاالله هفت هشت تومان که بفروشند انشاالله شر این انگلهای جامعه از سر جامعه کم میشه
اینها را باید نابود کرد قبل از اینکه زیان اونها جامعه را نابود کنه و انسان را یاد این حدیث میاندازه که :«اقتلوا الموذی قبل ان یؤذی»
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)