ویرایش توسط javad031 : October 3rd, 2018 در ساعت 16:14
بعضی حضرات انگار ناراحتن ارز کشورشون داره میره بالا خوب وطن فروشی بیش نیستی عزیز وگرنه درده بغضه پدری که شرمنده خونوادشه رو میفهمیدی و حمایت میکردی که بیشترم با ارزش تر شه ارز مملکتت ارزونی مگه بده؟ بده همه خوشحال باشن؟
دادگاه لاحه چه حکمی داد ؟ اصلا مهم نیست
سرور گرون شد اصلا مهم نیست
مهم اینه که جوانی ما به باد رفت و به هیچ نرسیدیم ( انسان یبار بیشتر متولد نمی شه )
مشکل چیز دیگه داست
بنده زمانی که ارز ۴ هزار تومن بود سودم بیشتر بود الان که گرون شده همون سود قبل رو دارم ولی سرمایه بیشتری باید برای گرفتن سود قبلی داشته باشم
کار من هیچی همه کسب و کارها به مشکل خوردن وقتی یه پولی ثبات نداشته باشه یعنی نابودی کسب و کارها
هیچ کسی راضی نیست مملکتش نابود بشه
- - - Updated - - -
کمی برای بالا بردن سوادتون اینو میزارم که شاید باسواد تر بشید
{هدف از انعقاد این عهدنامه تحکیم مناسبات دوستانه بین دو ملت، گسترش همکاریهای بازرگانی و اقتصادی و به نظم و قاعده درآوردن روابط کنسولی عنوان شد.}
اگر بخوای برو سرچ کن در مورد بیشتر بدونی
در ضمن شما هیچ ایرادی نتونستید پیدا کنید به غلط املایی گیر دادید , واقعا خیلی باحالید (من ۱۰ ساله اصلا کیورد فارسی روی سیستمم ندارم )
خوش باشید
حکم دادگاه لاهه که خبرگزاری ها منتشر کردند قرار داده شده. من دنبال پیدا کردن ایراد نیستم
ویرایش توسط subt : October 3rd, 2018 در ساعت 20:54
قیمت دلار امروز در سایت صرافی تهران 4200 تومان زده. (قیمت غیرواقعی)
قیمت رسمی در ایران و عدم پخش 4894 تومان
و نرخ جهانی دلار به ریال 4210 تومان میباشد.
اما دولت ایران با قیمت امروز 14000 تومان دلار رو به مردمش میفروشه![]()
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
برام مردم ایران اهمیت دارند که طبق این حکم نباید برای صادرات مواد غذایی و دارویی مانع بشن، حتی شورای امنیت هم توانش رو داره که امریکا را وادار به اجرای این حکم کنه.هرچند اجرا نمیشه یا درست اجرا نمیشه و دستشون تو یه کاسس اما حداقل از نظر روانی روی بازار و بین الملل تاثیر خوبی داره. من و شما که بیشتر از قضات لاهه نمیدونیم، اگر امکانش نبود با استناد به اون ، این حکم رو نمیدادند و خودشونو ضایع نمیکردند. مهم وضعیت امروزه که باید تلاش کنیم هم همه چی ارزون بشه و با ثبات و اون کسانی که پولشون به خون مردم آغشتس نتونند هر کاری دلشون میخواد بکنند. یاحق![]()
ویرایش توسط subt : October 3rd, 2018 در ساعت 20:55
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)