نقل قول نوشته اصلی توسط Techno Pars نمایش پست ها
من چه مشکلی می تونم با شما داشته باشم؟ من چندین ماهه که VPS نمی فروشم و فقط Dedicated کار می کنم.
پس لطفا طوری وانمود نکنید که من قصد خراب کردن تاپیک را دارم.
من حرفم 2 چیزه :
1)چرا برای فروش سرویس هاتون از عنوان جعلی نامحدود استفاده کردید ! (البته به من هم ربطی نداشته و نداره اما وقتی شما بحث را به بیراهه می کشید من هم مجبورم شفاف سازی کنم)
2)اگر به علت نداشتن دانش فنی تفاوت ترنسفر محدود و نامحدود را نمی دونید،ادعا می کنید که چنین چیزی وجود نداره؟

بیشتر از این در این بحث شرکت نمی کنم و فکر می کنم همه متوجه شده باشند که منظور چیه !
نیازی به شفاف سازی شما نیست دوست من ، تمامی مشترکین 12 سرور قبلی که پرسیدند می دونند در مورد این که توجه شمارو بهش جلب میکنم:
روز های اول کار با دیتاسنتر atlantic metro طبق قرار دادی پهنای باند نامحدود برای پورت یک گیگابیت بسته شد که به خاطر مصرف بیش از اندازه ای که داشتیم و همچنین مشغول بودن بیش از اندازه پهنای باند دیتاسنتر درخواست فسخ قرار داد یا انتقال سرور ها به دیتاسنتر دیگه شدند چون قادر به پشتیبانی هر سرور 70 ترابایت در ماه نبودند

از طرفی واقعا مشترکین دچار اشغال بودن شدید پورت سرور بودند که تصمیم گرفتیم برای حفظ کیفیت سرویس نامحدود را حذف کرده