نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 393

موضوع: فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا پهنای باند نامحدود، پورت 1GBit شرکت رسمی

نقل قول نوشته اصلی توسط Techno Pars نمایش پست ها
    من تا الان هیچ PM ای از شما دریافت نکردم.من قصد نداشتم این حرف ها رو بزنم اما وقتی شما حاضر به اصلاح پست خودتون نیستید مجبورم بگم.
    اگر بخش فروش هست چرا کسی رسیده در مورد سرویس های شما review داده؟(توی همین تاپیک) مگه بخش پیشنهادات وجود نداره؟
    لطفا شما از این به بعد همه پرووایدر ها را با خودتون مقایسه نکنید ! (که برید یک سرور با 10 ترابایت bw بگیرید و بیایید اینجا به اسم نامحدود بفروشید ! و بعد هم همه جا بگید نامحدود وجود نداره )
    لطفا نام تاپیک را هم اصلاح کنید و بفرمایید که سرویس هاتون نامحدود نیستند.
    هیچ وقت به هیچ یک از مشترکین اعلام نکردیم که در انجمن خوب بگن یا بد بگن در مورد ما اگه مشکلی دارید که از ما تمجید می کنند ، جای خوشحالیه برای که در کارمون موفق بودیم .
    بر طبق نظر شخصی خودشون در تاپیک اعلام کردند و لطفا مارو قاطی این موضوع نکنید شما اگه مشکل دارید به تک تکشون پیغام خصوصی بدید و ازشون بخواید در بخش انتقادات و پیشنهادات نظرشونو اعلام کنند
    ما چنین کاری نمی کنیم تا فردا روز به اسم ما تموم نشه فردا روز بگید اقای مسیح نظری به ما گفته در فلان قسمت نظر بدید ، می تونید به مدیران گزارش بدید به تک تک کاربران اخطار بفرستند که پست هاشونو در اینجا پاک کنند
    البته تاپیک های زیادی هستش مال همکاران که نزدیک 10 صفحه تمجید و تشکر ازشون میشه که اسم نمی برم ولی در صورت لزوم موجوده و در اختیار همه قرار میدم ( البته در تاپیک دیگه )

و در مورد شما ! بهتر هستش تاپیک بیشتر از این به حاشیه نبرید ! اگه مشکلی با ما دارید با این شماره تماس بگیرید تا روشنتون کنیم

در مورد اسم تاپیک من الا چک کردم ، ظاهرا همکاران ما زودتر از این اسم تاپیک رو عوض کردند به فروش ویژه VDS آمریکا ، پورت 1GBit شرکت رسمی ولی هنوز به اسم قبلی نمایش داده میشه که این نیم تونه مشکل ما باشه
    چون ما در سایت هم اعلام کردیم که پهنای باند نامحدود ارائه نمیدیم

شماره پشتیبانی شرکت: 09353975564
    شماره دفتر 17تا 23 : 01512234831

عضو انجمن Techno Pars آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    246 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
    هیچ وقت به هیچ یک از مشترکین اعلام نکردیم که در انجمن خوب بگن یا بد بگن در مورد ما اگه مشکلی دارید که از ما تمجید می کنند ، جای خوشحالیه برای که در کارمون موفق بودیم .
    بر طبق نظر شخصی خودشون در تاپیک اعلام کردند و لطفا مارو قاطی این موضوع نکنید شما اگه مشکل دارید به تک تکشون پیغام خصوصی بدید و ازشون بخواید در بخش انتقادات و پیشنهادات نظرشونو اعلام کنند
    ما چنین کاری نمی کنیم تا فردا روز به اسم ما تموم نشه فردا روز بگید اقای مسیح نظری به ما گفته در فلان قسمت نظر بدید ، می تونید به مدیران گزارش بدید به تک تک کاربران اخطار بفرستند که پست هاشونو در اینجا پاک کنند
    البته تاپیک های زیادی هستش مال همکاران که نزدیک 10 صفحه تمجید و تشکر ازشون میشه که اسم نمی برم ولی در صورت لزوم موجوده و در اختیار همه قرار میدم ( البته در تاپیک دیگه )

و در مورد شما ! بهتر هستش تاپیک بیشتر از این به حاشیه نبرید ! اگه مشکلی با ما دارید با این شماره تماس بگیرید تا روشنتون کنیم

شماره پشتیبانی شرکت: 09353975564
    شماره دفتر 17تا 23 : 01512234831
    من چه مشکلی می تونم با شما داشته باشم؟ من چندین ماهه که VPS نمی فروشم و فقط Dedicated کار می کنم.
    پس لطفا طوری وانمود نکنید که من قصد خراب کردن تاپیک را دارم.
    من حرفم 2 چیزه :
    1)چرا برای فروش سرویس هاتون از عنوان جعلی نامحدود استفاده کردید ! (البته به من هم ربطی نداشته و نداره اما وقتی شما بحث را به بیراهه می کشید من هم مجبورم شفاف سازی کنم)
    2)اگر به علت نداشتن دانش فنی تفاوت ترنسفر محدود و نامحدود را نمی دونید،ادعا می کنید که چنین چیزی وجود نداره؟

بیشتر از این در این بحث شرکت نمی کنم و فکر می کنم همه متوجه شده باشند که منظور چیه !

تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

من چه مشکلی می تونم با شما داشته باشم؟ من چندین ماهه که VPS نمی فروشم و فقط Dedicated کار می کنم.
    پس لطفا طوری وانمود نکنید که من قصد خراب کردن تاپیک را دارم.
    من حرفم 2 چیزه :
    1)چرا برای فروش سرویس هاتون از عنوان جعلی نامحدود استفاده کردید ! (البته به من هم ربطی نداشته و نداره اما وقتی شما بحث را به بیراهه می کشید من هم مجبورم شفاف سازی کنم)
    2)اگر به علت نداشتن دانش فنی تفاوت ترنسفر محدود و نامحدود را نمی دونید،ادعا می کنید که چنین چیزی وجود نداره؟

بیشتر از این در این بحث شرکت نمی کنم و فکر می کنم همه متوجه شده باشند که منظور چیه !
    نیازی به شفاف سازی شما نیست دوست من ، تمامی مشترکین 12 سرور قبلی که پرسیدند می دونند در مورد این که توجه شمارو بهش جلب میکنم:
    روز های اول کار با دیتاسنتر atlantic metro طبق قرار دادی پهنای باند نامحدود برای پورت یک گیگابیت بسته شد که به خاطر مصرف بیش از اندازه ای که داشتیم و همچنین مشغول بودن بیش از اندازه پهنای باند دیتاسنتر درخواست فسخ قرار داد یا انتقال سرور ها به دیتاسنتر دیگه شدند چون قادر به پشتیبانی هر سرور 70 ترابایت در ماه نبودند

از طرفی واقعا مشترکین دچار اشغال بودن شدید پورت سرور بودند که تصمیم گرفتیم برای حفظ کیفیت سرویس نامحدود را حذف کرده

عضو انجمن Techno Pars آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    246 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
    نیازی به شفاف سازی شما نیست دوست من ، تمامی مشترکین 12 سرور قبلی که پرسیدند می دونند در مورد این که توجه شمارو بهش جلب میکنم:
    روز های اول کار با دیتاسنتر atlantic metro طبق قرار دادی پهنای باند نامحدود برای پورت یک گیگابیت بسته شد که به خاطر مصرف بیش از اندازه ای که داشتیم و همچنین مشغول بودن بیش از اندازه پهنای باند دیتاسنتر درخواست فسخ قرار داد یا انتقال سرور ها به دیتاسنتر دیگه شدند چون قادر به پشتیبانی هر سرور 70 ترابایت در ماه نبودند

از طرفی واقعا مشترکین دچار اشغال بودن شدید پورت سرور بودند که تصمیم گرفتیم برای حفظ کیفیت سرویس نامحدود را حذف کرده
    این آخرین پست منه و نمی خوام کسی فکر کنه مم می خوام این تاپیک را خراب کنم.
    1)پس لطفا همین الان عنوان این تاپیک را ویرایش کنید
    2)اصلاح کنید که شرکت شما قصد ارائه کردن سرویس هایی با پهنای باند نامحدود را نداره اما سرورهایی با پورت نامحدود وجود دارند.

تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

این آخرین پست منه و نمی خوام کسی فکر کنه مم می خوام این تاپیک را خراب کنم.
    1)پس لطفا همین الان عنوان این تاپیک را ویرایش کنید
    2)اصلاح کنید که شرکت شما قصد ارائه کردن سرویس هایی با پهنای باند نامحدود را نداره اما سرورهایی با پورت نامحدود وجود دارند.
    شما خیلی وقت پیش بود که قرار بود تو تاپیک شرکت نکنید و من 5 پست قبل جواب شمارو داده بودم !
    http://www.webhostingtalk.ir/f15/161...tml#post177875
    ظاهرا همکاران ما زودتر از این اسم تاپیک رو عوض کردند به فروش ویژه VDS آمریکا ، پورت 1GBit شرکت رسمی ولی هنوز به اسم قبلی نمایش داده میشه که این نیم تونه مشکل ما باشه
    چون ما در سایت هم اعلام کردیم که پهنای باند نامحدود ارائه نمیدیم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)