-
December 16th, 2010, 21:39
عضو انجمن
پاسخ : بازگشت پول - Money Back در چه صورت ؟؟
به نظر من بهترين کار اين هستش که چند روز ديرتر واريز کنيد (و از اول هم تو قوانين ذکر کنيد که بين 1 تا 7 روز کاری برگشت داده ميشه.)
اينطوری باعث ميشه کسانی که دمدمی مزاج هستند و هر لحظه تصميمشون عوض ميشه يک فرصتی داشته باشن برای فکر کردن :دی
سيستم ادارات دولتی هم که واقعا همينه ولی اونا از سر کار نکردن اينکار رو انجام ميدن :دی
برای مثال با يک جای دولتی داشتيم يک قرار داد ميبستيم 800 تومان ريختیم گفتند ارزش افزوده، ارزش افزده ريختيم گفتن چون کد اقتصادی نداريد 10% اضافه تر بريزيد گفتيم نميخوايم کنسل ميکنيم گفتن 20 روز ديگه پول ميديم :دی
-
تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2010 21:39
# ADS
-
December 16th, 2010, 21:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
شركت طبقه سوم هست اگر از پنجره بندازمش بيرون كه بايد كلي ديه بدم

دقیقا خون اینجور افراد حلال است!! 

نوشته اصلی توسط
Doublex
اگر مشکل واقعا وجود داشته باشه یا هرکدوم از طرفین بتونه ثابت کنه حق داره ... وگرنه این دلیل نمیشه مشتری راه سوء استفاده واسش باز میشه ...
آدرس بده تا کاری کنم تا عمر داره این عبارت رو هیچ جا ننویسه
نمونه یک هاستینگ نمونه ایرانی!! یاد بگیر برادر!
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2010, 21:48
حالا يه نكته ي جالبي هم كه ممكنه پيش اومده باشه براي دوستان قضيه ي پشتيباني آنلاين هست.. كه بعضي از يوزرها واقعا درك و شعور پشتيباني آنلاين رو ندارن!!! فكر ميكنن كلاس درسه.. شما يي كه پشت سيستمي وظيفه داري هر مشكلي واسه سرورش به هر دليلي پيش اومد درجا حل كني.
انگار اجي مجي ميكنه حل ميشه. طرف سرور مجازي گرفته مديريت نشده! زده سرور تركونده اومده توقع داره درجا شما يه دكمه اي بزني سايتش بياد بالا. فست فوده انگار... يا سرانتقال وب سايتها!! سرور بهش ميدي كنترل پنل همه چي جديد نصب شده كانفيگا ديفالته. بعد چند روز كه سايتها رو نميتونه منتقل كنه يقه ي شما رو ميگيره كه وظيفته برام منتقل كني.. همه جا منتقل ميكنن... نميكني پولمو بده پشتيباني نداريد..
-
تعداد تشکر ها از NiceIran.net به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2010, 11:33
عضو دائم
به نظر من بهترين کار اين هستش که چند روز ديرتر واريز کنيد (و از اول هم تو قوانين ذکر کنيد که بين 1 تا 7 روز کاری برگشت داده ميشه.)
اينطوری باعث ميشه کسانی که دمدمی مزاج هستند و هر لحظه تصميمشون عوض ميشه يک فرصتی داشته باشن برای فکر کردن :دی
پس به نظر شما بين 1 تا 7 روز خوب هست
ميانگينش را مي گيم 3 -4 روز بعد اين بهتر هست
سيستم ادارات دولتی هم که واقعا همينه ولی اونا از سر کار نکردن اينکار رو انجام ميدن :دی
برای مثال با يک جای دولتی داشتيم يک قرار داد ميبستيم 800 تومان ريختیم گفتند ارزش افزوده، ارزش افزده ريختيم گفتن چون کد اقتصادی نداريد 10% اضافه تر بريزيد گفتيم نميخوايم کنسل ميکنيم گفتن 20 روز ديگه پول ميديم :دی
خوب يك كد اقتصادي بگير ديگه - ما گرفتيم از زماني كه استارت زديم تا گرفتيم 1 هفته زمان برد
حالا يه نكته ي جالبي هم كه ممكنه پيش اومده باشه براي دوستان قضيه ي پشتيباني آنلاين هست.. كه بعضي از يوزرها واقعا درك و شعور پشتيباني آنلاين رو ندارن!!! فكر ميكنن كلاس درسه.. شما يي كه پشت سيستمي وظيفه داري هر مشكلي واسه سرورش به هر دليلي پيش اومد درجا حل كني.
اخ گفتي 2 -3 تايي يوزر دارم كه روم نميشه بهشون چيزي بگم
از نصب سيستم گرفته تا ويرايش قالب سايت و ... به من پيام ميدن
چند بار هم درخواست اپلود فايل دادند - آدم هم روش نميشه بهشون چيزي بگه مجبور ميشه انجام بده
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
December 17th, 2010, 12:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
خوب يك كد اقتصادي بگير ديگه - ما گرفتيم از زماني كه استارت زديم تا گرفتيم 1 هفته زمان برد
کد اقتصادی نميگيريم. ماليات هم نميديم. مناطق آزاد رو گذاشتند برای همين کارها!
اونا هم قرارداد نميبندن ميريم با جای ديگه ميبنديم!
کما اينکه بستيم!
در مورد مانی بک هم بعضی ها دمدمی مزاج هستند و بعد از اينکه پول رو ميدن و سفارش رو ثبت ميکنن يادشون ميفته بايد فکر کنن!
بايد کاری کنيد که جلو اينها گرفته شه! و البته حق کسی هم ناحق نشه.
شما خودت ميبينی اگر طرف حرفش حقه پولشو روز اول پس بده اگر ميبينی داره بازی ميکنه 5 روز ديرتر بهش بده!
-
تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2010, 12:16
عضو دائم
کد اقتصادی نميگيريم. ماليات هم نميديم. مناطق آزاد رو گذاشتند برای همين کارها!
اونا هم قرارداد نميبندن ميريم با جای ديگه ميبنديم!

کما اينکه بستيم!
ماليات اونقدري كه فكر ميكنيد نمياد ها
تست شده هست ، باور كن
در مورد مانی بک هم بعضی ها دمدمی مزاج هستند و بعد از اينکه پول رو ميدن و سفارش رو ثبت ميکنن يادشون ميفته بايد فکر کنن!
بايد کاری کنيد که جلو اينها گرفته شه! و البته حق کسی هم ناحق نشه.
شما خودت ميبينی اگر طرف حرفش حقه پولشو روز اول پس بده اگر ميبينی داره بازی ميکنه 5 روز ديرتر بهش بده!
پس با صحبتهايي كه در اين تاپيك داشتيم بايد قوانين را يك ويرايش كلي انجام بدم
كه به قول معروف نه سيخ بسوزه نه كتاب
ممنون از تمام دوستان كه راهنمايي كردند و نظر دادند
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
December 17th, 2010, 12:16
عضو انجمن
من جسارت نمی کنم بین بزرگان صحبت کنم...
ولی چون نظر خواهی بود میگم :دی
اونی که میزنه 30 روز مانی بک واسه سرویس سالیانه و هاستینگ معمولی میزنه ... نه دانلود و لیچ و VPS!!!
اونی که میزنه 30 روز مانی بک از 100 تا مشتری 1 میاد میگه بک کن...چون طرف سروسرش خوبه و stable شده و تازه کار نیست و از کارش خیالش راحته.(اکثر موارد)
به نظر من آدمی که از کارش مطمن و سرویسش خوبه مانی بک نزاره....چون به نظر من یه جوری خودش رو میبره زیر سوال( که آقا بیا بخر اگر خوب نبود پس بده .... تورو خداااااا :دی)
اما اونای که می خوان بزارن تو قسمت قوانین سایتشون اضافه کنن و به کاربر هم بگن حتما اونو بخونه ( از طریق ایمیل تایید بگیرن که خونده تا پس فردا لازم شد ...به عنوان مدرک)
در مورد سرویس ماهیانه مثل vps و دانلود و لیچ به نظر من فقط 6 تا 12 ساعت برای بک(مورچه چیه که کاه پاچش چی باشه ... کلا 1 ماه سرویس 7 روز بک!!!!)
آدم سخت میگیره ....اونوقت اگر واقعا یه مشکلی از سمت من فروشنده نوعی بود خیلی قشنگتره که مثلا بعد از 3 روز که واقعا سرویسم افتضاح بود بک بزنم
اینا همش نظر شخصی بود
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2010, 12:22
عضو دائم
سلام
اما اونای که می خوان بزارن تو قسمت قوانین سایتشون اضافه کنن و به کاربر هم بگن حتما اونو بخونه ( از طریق ایمیل تایید بگیرن که خونده تا پس فردا لازم شد ...به عنوان مدرک)
ميگم نظرتون چيه بگيم مشتري بياد ببريمش دفتر اسنادرسمي و اونجا ازش امضاء بگيريم ؟؟
-
-
December 17th, 2010, 12:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
پس به نظر شما بين 1 تا 7 روز خوب هست
اخ گفتي 2 -3 تايي يوزر دارم كه روم نميشه بهشون چيزي بگم
از نصب سيستم گرفته تا ويرايش قالب سايت و ... به من پيام ميدن
چند بار هم درخواست اپلود فايل دادند - آدم هم روش نميشه بهشون چيزي بگه مجبور ميشه انجام بده
شما زیادی مشتری مداری ... بعضی ها ظرفیت محبت و لطف ندارن...
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
ميگم نظرتون چيه بگيم مشتري بياد ببريمش دفتر اسنادرسمي و اونجا ازش امضاء بگيريم ؟؟

آدمی سفت نگیره دردسر ساز میشه...تا جایی که مشه نباید راه درو گزاشت...
من توکار هاsتینگ نیستم ولی تو کارای دیگه همه چی رو از اول طی میکنم که که پس فردا دردسر نشه
کارای خدماتی که به ادازه کافی سخت هست چه برسه آدم بخواد اعصابش بزاره این وسط واسه سر و کله زدن
-
-
December 17th, 2010, 13:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
ماليات اونقدري كه فكر ميكنيد نمياد ها
تست شده هست ، باور كن
ما شامل 15 سال معافيت مالياتی هستيم
-