پس به نظر شما بين 1 تا 7 روز خوب هستبه نظر من بهترين کار اين هستش که چند روز ديرتر واريز کنيد (و از اول هم تو قوانين ذکر کنيد که بين 1 تا 7 روز کاری برگشت داده ميشه.)
اينطوری باعث ميشه کسانی که دمدمی مزاج هستند و هر لحظه تصميمشون عوض ميشه يک فرصتی داشته باشن برای فکر کردن :دی
ميانگينش را مي گيم 3 -4 روز بعد اين بهتر هست
خوب يك كد اقتصادي بگير ديگه - ما گرفتيم از زماني كه استارت زديم تا گرفتيم 1 هفته زمان بردسيستم ادارات دولتی هم که واقعا همينه ولی اونا از سر کار نکردن اينکار رو انجام ميدن :دی
برای مثال با يک جای دولتی داشتيم يک قرار داد ميبستيم 800 تومان ريختیم گفتند ارزش افزوده، ارزش افزده ريختيم گفتن چون کد اقتصادی نداريد 10% اضافه تر بريزيد گفتيم نميخوايم کنسل ميکنيم گفتن 20 روز ديگه پول ميديم :دی
اخ گفتي 2 -3 تايي يوزر دارم كه روم نميشه بهشون چيزي بگمحالا يه نكته ي جالبي هم كه ممكنه پيش اومده باشه براي دوستان قضيه ي پشتيباني آنلاين هست.. كه بعضي از يوزرها واقعا درك و شعور پشتيباني آنلاين رو ندارن!!! فكر ميكنن كلاس درسه.. شما يي كه پشت سيستمي وظيفه داري هر مشكلي واسه سرورش به هر دليلي پيش اومد درجا حل كني.
از نصب سيستم گرفته تا ويرايش قالب سايت و ... به من پيام ميدن
چند بار هم درخواست اپلود فايل دادند - آدم هم روش نميشه بهشون چيزي بگه مجبور ميشه انجام بده