نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: جذب چند نویسنده برای مجله خبری و تفریحی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    382
    تشکر شده در
    251 پست

پیش فرض پاسخ : جذب چند نویسنده برای مجله خبری و تفریحی

نقل قول نوشته اصلی توسط hrkh نمایش پست ها
    یکی خوابه، یکی خودش رو زده به خواب.
    شما تا خودتان نخواهید، حرف زدن الکی هست.
    حرف منطقی مگر می زنید که می خواهید بحث کنید؟!
    وقتی به شما گفته می شود ***ی نکنید و خودتان هم می دانید که در حال ***ی هستید و حرف من درست هست، پاسخ تان اینها است که اینجا ایرانه، کپی رایت ندارد، همه سایت ها ***ند، اسکرین شات ویندوز بفرست و... کتاب یا سایتتو معرفی کن که توش پیدا کنیم نوشتی دو دوتا میشه 4 تا بگیم همه کتاب های ریاضی اینو نوشتند. پس تو ***ی همه ***یم، بریم ادامه بدیم به ***ی.
    هر زمان یک حرف منطقی داشتید و از توجیهات اشتباه فوق استفاده نکردید، تشریف بیاورید برای بحث کردن. اما وقتی خودتان می دانید که *** هستید، وقتی گفته می شود پست تالیفی را خودمان می نویسیم و حرف برای گفتن نداری و به تمسخر می نویسی خودت را معرفی کن، بهتر است در خفا به ***ی تان ادامه دهید.
    صحبت من فقط با شما نیست. فقط در این انجمن بارها پست زده شده است که نویسنده کپی کار می خواهیم. افراد بسیاری هم حاضر به انجام این کار بودند. صحبت هم فقط کپی از سایت من نیست بلکه کپی از همه سایت هایی است که برای محتوایشان زحمت می کشند و هزینه می کنند.
    از طرفی دیگر اینجا انجمن وبمسترها است. در مورد ***ی دولتی ها اینجا بحث نمی شود. اما اگر آنجا هم ***ی است دلیل نمی شود که چون آنها *** هستند، به جای دستگیری ***، ما هم *** شویم.
    صحبت هایم را با این جمله از امام حسین به پایان می رسانم (شما هم هر اسمی که دوست دارید روی آن بگذراید که جا نماز آب کشیدن است یا بیان یک واقعیت تلخ از ***ی های شما): اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید.
    ببین تعریف جرم چیه ؟ (فعل یا ترک فعلی که قانون براش مجازات تعیین کرده درسته؟) قانون ها نه شرع ! کجا قانون پس گفته اینو دز دی؟ اره اثر واقعی یکی حاصل دسترنجشه اره ولی نباشه خیر!
    هر وقت تونستی تعریفشو یاد بگیری بیا تهمت بزن باشه شخصه بزرگ؟
    در مورد دینم که کم اوردی زدی جاده خاکی همینه که هست هر وقت قانون گذار گفت این جرمه بیا بیان کن وگرنه گفتم کاره تو دز دی تره که همون ای اس ای و ... که تر میدی بدرود
    ویرایش توسط gdfire : July 28th, 2018 در ساعت 17:44

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)