نقل قول نوشته اصلی توسط taranoome نمایش پست ها
شما که این همه مینازید و میگید اختصاصی مزارم رو سایتم ادرسش رو بده تا من دقیق بهت بگم از کدوم کتاب و از کدوم سایت برداشتید و کپی کردید دوست عزیز
برای ویندوز هم از اکانت ماکروسافت یک اسکرین شات بهم بدی من دیگه حرفی ندارم
و در مورد ترجمه هم باید خدمت شما عرض کنم شما داری از سایت خارجی کپی میزنی و به زبان خودت ترجمش میکنی مثل این میمونه که یک نفر میاد یک قالب رو ترجمه میکنه بعد میگه من طراح هستم
یا یک شرکت نرم افزاری میاد ویندوز رو میاره کمی دستکاری میکنه میگه ویندوز اختصاصی و...
که در اصل همتون از دم دارید دزی میکنید ولی به شکل های مختلف و فقط صورت مساله رو تقییر میدید و کار خود را خوب جلوه میدید .
مثل کسی میمونه ***ی کنه از دولت بگه من مال مردم نخوردم مال دولته
و به خیریه هم کمک کردم پس قصدم خیر بوده
و....

نقل قول نوشته اصلی توسط gdfire نمایش پست ها
خودتو معرفی کن بشناسیمت یعنی اینقدر شخص مهمی هستی که بیکاری تو فضای مجازی؟
بابا خیلی از سایتا همون زومیت به طور مثال از سایتا خارجی کش میره اختصاصی کمه 80 درصد کارش کپی
3) من و بسیاری از وبمسترهایی که شخصاً می شناسم، مطالبی را که در تخصص مان هست را خودمان می نویسیم (گفته خودتم کتمان میکنه i-))
خودتم در اخر جوابه خودتو دادی :
حرف نزن و اعتراض هم نکن
حوصله بحث دیگه باهاتو ندارم .بهتره به قوانینه کشورتم احترام بزاری چون کپی رایت توش مفهومی نداره شخصه بزرگ
در مورد مطلبم هر وقت این یوزر مطلب واقعی شما و دسترنج حاصل از چندین سال پژوهش شما رو بدون کسب اجازه از شما انتشار داد برو شکایت در غیر ایتصوزت هیچ ضمانت اجرایی نداره

یکی خوابه، یکی خودش رو زده به خواب.
شما تا خودتان نخواهید، حرف زدن الکی هست.
حرف منطقی مگر می زنید که می خواهید بحث کنید؟!
وقتی به شما گفته می شود ***ی نکنید و خودتان هم می دانید که در حال ***ی هستید و حرف من درست هست، پاسخ تان اینها است که اینجا ایرانه، کپی رایت ندارد، همه سایت ها ***ند، اسکرین شات ویندوز بفرست و... کتاب یا سایتتو معرفی کن که توش پیدا کنیم نوشتی دو دوتا میشه 4 تا بگیم همه کتاب های ریاضی اینو نوشتند. پس تو ***ی همه ***یم، بریم ادامه بدیم به ***ی.
هر زمان یک حرف منطقی داشتید و از توجیهات اشتباه فوق استفاده نکردید، تشریف بیاورید برای بحث کردن. اما وقتی خودتان می دانید که *** هستید، وقتی گفته می شود پست تالیفی را خودمان می نویسیم و حرف برای گفتن نداری و به تمسخر می نویسی خودت را معرفی کن، بهتر است در خفا به ***ی تان ادامه دهید.
صحبت من فقط با شما نیست. فقط در این انجمن بارها پست زده شده است که نویسنده کپی کار می خواهیم. افراد بسیاری هم حاضر به انجام این کار بودند. صحبت هم فقط کپی از سایت من نیست بلکه کپی از همه سایت هایی است که برای محتوایشان زحمت می کشند و هزینه می کنند.
از طرفی دیگر اینجا انجمن وبمسترها است. در مورد ***ی دولتی ها اینجا بحث نمی شود. اما اگر آنجا هم ***ی است دلیل نمی شود که چون آنها *** هستند، به جای دستگیری ***، ما هم *** شویم.
صحبت هایم را با این جمله از امام حسین به پایان می رسانم (شما هم هر اسمی که دوست دارید روی آن بگذراید که جا نماز آب کشیدن است یا بیان یک واقعیت تلخ از ***ی های شما): اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید.