نیرنگ کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ هیچی تحویل نگیرید | سرور با رم ۱ فقط در خواب
سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز!
بعد از اینکه نام تجاری جدیدمون رو خدمتتون معرفی کردیم، با خبر جدیدی خدمتتون هستیم، یه خبر ویژه!!
طبق قراردادی که بین نیرنگ کلاود و خودمان بسته شده از این پس با خرید از ما هیچی بهتون تحویل نمیدیم
بر طبق این قرار، بسته به نوع پلنی که شما از نیرنگ کلاود خریداری میکنید کلاه سرتون میزاریم
۱۴,۵۰۰ تومان ماهانه کلاه پشمی ساده
۱۷,۵۰۰ تومان ماهانه کلاه لبه داره
۲۱,۰۰۰ تومان ماهانه کلاه ایمنی
۳۱,۰۰۰ تومان ماهانه کلاه کاسکت
سرورهای مجازی نیرنگ کلاود وجود خارجی ندارند و صرفا جهت کلاه گذاشتن سر شما میباشد
نکتهای که شاید تفاوت نیرنگ کلاود با سایر ارائهدهندهها مشخص بشه، اینه که کلاهبرداره
دیتاسنترهای نیرنگ کلاود :
FDC Servers در انگلیس، آمریکا و آلمان پول هایی که از شما به جیب زدیم رو صرف عیش و نوش میکنیم
Ecatel در هلند با پول های شما خوش میگزرانیم
MyLoc در آلمان با پول های شما عشق میکنیم
نکته قابل توجه این که ما پول از شما میگیریم و هیچ سرویسی هم ارائه نمیدیم پولتون رو هم پس نمیدیم و شما میتونی بری از طریق مراجع قانونی شکایت کنی، ما پررو تر و مال مردم خورتر از این حرفا هستیم که بخوایم پول کسی رو پس بدیم
دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت , معدن و تجارت هستیم و هر غلطی میخوایم میکنیم
فایل پیوست نپیوست
در صورتی که سوالی دارید، میتوانید در همین تاپیک از ما بپرسید، پیغام خصوصی بزنید، به ما تیکت بزنید تا چرت و پرت بهتون تحویل بدم
تجربهای متفاوت از کلاهبرداری اینترنتی
NiraCloud.com
ایمیل :
Info@NiraCloud.com
تلفن مثلا شرکت:33365263(041)
همراه : 09146922765
- - - Updated - - -
مدارک به اندازه کافی اینجا ارائه کردم کسی جز شما حرفی برای گفتن نداشت، کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی،که خودشو زده به خواب رو نمیشه این مثل در مورد جنابعالی صدق میکنه، جنابعالی،کاملا محکوم هستی هر چیزی،که من اینجا گفتم جهت اطلاع رسانی به دیگران بوده و هدف انجمن هم همینه من گفتم شما کلاه منو برداشتی و مدرک ارائه کردم ولی،جنابعالی نتونستی ثابت کنی که من چیزی جز حقیقت گفتم چون واقعا شدنی نیست حالا هرچقدر میخوای اینجا یا توی دادگاه زور بزن تا بتونی حرفهای منو رد کنی