چون اسم من به شکل پیشفرض در hamed madadian هست در اکانت تلگرام شخصی ام , فکر کردم اکانت فیکی چیزی باشه ! که شما http://niracloud.com رو زدی !
این یک اکانت شخصی هست و اصلا و ابدا در هیچ کجای سایت و ... گفته نشده که باید ما به این تلگرام پاسخ بدیم و جزو وظایفمون هست و ...
اگر شما نمی فهمی بفهم و متوجه باش تنها راه ارتباطی فقط و فقط تیکت هست و از اونجایی که شما ظاهرا فراموشی مزمن داری نمی تونی این موضوع رو به یاد داشته باشی
همونطور که گفتم حماقت شما همچنان بی حد و مرز هست حتی تلاش نمی کنید یکبار بخونی اینجا چی نوشته شده !
این تاپیک مربوط به 2016 هست می فهمید ؟
2016
2016
2016 !!!!!
دو سال پیش و عملا به خاطر یک فرد ناراضی بالا اورده شده !!!!! ما دو سال بود که در این تاپیک هیچ فعالیتی نداشتیم
این تاپیک قدیمی هست ! نمی فهمم چی زدید یا ساقیتون کی بوده ولی این رو لطفا در مغزتون فرو بکنید این تاپیک قدیمی بوده و اطلاعاتش دیگه معتبر نیست چرا که برای دو سال پیش بود !!!!
متوجه هستید این قسمت رو یا خیر ؟ برای دو سال پیش !!!! دو سال پیش !!!!! برای یک الکلی اصولا وقتی 10 بار یک چیزی رو توضیح بدی حداقل یه چیزی یادش می مونه شما نمی دونم الان چی زدید که این یادت نمی مونه !
این تاپیک برای 2 سال پیش هست !
دیگه اینطوری که من نوشتم یک هروئینی تاره زده هم باید بدونه که این تاپیک برای دو سال پیش هست و طی این دو سال که هیچ فعالیتی نداشتیم بنابراین اطلاعاتی که ارائه شده از دو سال پیش تا الان معتبر نیست !!!
تازه اخه جوری اسکرین می گیرید که انگار ما عمدا بلاک کردیم و می خواستیم پولتون رو بخوریم ! شما از اخر چتتون هم اسکرین بزارید بد نیست که چه چیز هایی نوشته بودید و چه فحش هایی داده بودید بنابراین لطفا دفعه بعد قبل از زدن هر چیزی با عقل سالم اقدام به پاسخگویی بکنید !