باسلام.
از وبمسترهای عزیزی که سابقه سفارش موفق سئو داشتن درخواست دارم تا یک سئو کار منصف و خوب جهت سئو سایت دانلود فیلم در بستر وردپرس معرفی کنند.
باتشکر.
باسلام.
از وبمسترهای عزیزی که سابقه سفارش موفق سئو داشتن درخواست دارم تا یک سئو کار منصف و خوب جهت سئو سایت دانلود فیلم در بستر وردپرس معرفی کنند.
باتشکر.
خوب نداریم تو ایران
سرج کن تو نت مقالاتو بخون کلی مقاله هست همون روشارو برو پول الکی بهشون نده بیارنتم بالا دوره ایه![]()
من شخص خاصی رو نام نمیبرم اما حتما دقت داشته باشید با کسی کار کنید که از روش های صحیح سئو استفاده کنه و سراغ روش های زود بازده ولی خطرناک و موقتی نره. یکم دیر تر به نتیجه رسیدن خیلی بهتره تا اینکه یک شبه سایت رو بالا بیارید و بعد از چند ماه یکدفعه از نتایج جستجو ناپدید بشید!
موفق باشید
خوب نداریم تو ایران
سرج کن تو نت مقالاتو بخون کلی مقاله هست همون روشارو برو پول الکی بهشون نده بیارنتم بالا دوره ایه
خیلی ممنون.من شخص خاصی رو نام نمیبرم اما حتما دقت داشته باشید با کسی کار کنید که از روش های صحیح سئو استفاده کنه و سراغ روش های زود بازده ولی خطرناک و موقتی نره. یکم دیر تر به نتیجه رسیدن خیلی بهتره تا اینکه یک شبه سایت رو بالا بیارید و بعد از چند ماه یکدفعه از نتایج جستجو ناپدید بشید!
موفق باشید
راستش به یکی از سئو کاران خیلی خوب و منصف سایت رو سپردم و انصافا کانفیگ خیلی خوبی هم انجام دادن و سایت خیلی خوب و منطقی رشد کرد. هم نتایج گوگل و هم رتبه الکسا. ولی بعد از انتقال به شرکت جدید مشکلاتی برای ایندکس شدن سایت پیش اومد و سئو کار مشکل رو از هاستینگ دونست. ولی درحالیکه هاستینگ دلیل منطققی از من میخواست تا رفع کنه. سئو کار دلیل واضح رو بیان نکردن و فقط میگفتن که سرور سایت به سرچ کنسول گوگل اتصال پیدا نمیکنه. دیروز هم صحبت کردیم و گفتند که وبمستر سایت رو به ایمیل من انتقال خواهد داد. موندم چیکار کنم. باید با یه سئو کار یا یه قول دوستمون باید مقالات سئو رو بخونم و پیش برم.
به نظرم برای اینکه متوجه بشید مشکل از هاستینگ هست با خیر، ۲ تا راه دارید: اول اینکه هاستون رو عوض کنید. دوم اینکه از کلودفلر استفاده کنید. بعد ببینید وضعیت تغییری میکنه یا خیر.
چون تا جای که بنده اطلاع دارم، گوگل از طریق آیپی سایتتون به اون وارد میشه و در هاست های اشتراکی معمولا از یک آی پی برای چندین هاست استفاده میشه. ممکنه روی اون آیپی که هاست شما قرار داره، هاست سایت های دیگه ای قرار داشته باشه که از نظر گوگل خطاکارن و گوگل هم تر و خشک رو با هم مییسوزونه.
ویرایش توسط pouryamb : June 22nd, 2018 در ساعت 10:48
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)