سلام
من نزدک 80 گیگ فایل دارم برا دانلود کسی هست که بتونه برام دانلود که و هارد براش بفرستم بریزه برام اگر کسی هست بگه چن روز طول میکشه و گیگی چند حساب میکنه و 80 گیگش چه قدر میشه ؟
سلام
من نزدک 80 گیگ فایل دارم برا دانلود کسی هست که بتونه برام دانلود که و هارد براش بفرستم بریزه برام اگر کسی هست بگه چن روز طول میکشه و گیگی چند حساب میکنه و 80 گیگش چه قدر میشه ؟
چه شهری هستین؟
حجم های پایین رو میتونید داخل فروم پرشین تولز بدین براتون دانلود کنند.
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
هر گیگ 3000 تومن . در خدمتم .
سلام.
هر گیگ 700 تومان براتون حساب میشه..
براتون 80 گیگ رو 50 تومان + 10 تومان هزینه اکانت مستقیم کردن میتونم حساب میکنم... برای بقیه هماهنگی ها پ.خ ارسال کنید..
موفق باشید.
ویرایش توسط saeedxxx : October 19th, 2012 در ساعت 21:35
برا 80 گیگ 20 میدم بهتون اکانت آپلود باز یا هسپ فایل هر کدوم هم خواستی بهت میدم اگه اوکی بود همینجا اعلام کنید مرسی
عزیز برم بخرم خیلی بهتره نه ؟
من الان کمترین قیمتی که پیدا کردم یکی هست هر گیگ و 200 ت برا لینک مستقیم و 250 تومن هم برا لینک غیر مستقیم ولی سرش شلوغه نمیرسه زود انجام بده اگه بخوام بدم به اون 2 هفته دیگه تحویل میده و نوبت ما میشه یکی دیگه هم هست 400 ت هست و یکی دیگه هم هست 500 ت گفتم اینجا هم تاپیک بزنم شاید کمتر باشه که دیدم یکی میگه 3 ت یکی میگه 700 ت اوکی بازم ممنون
اگه اینترنت ماهوراه ای بگیرید بهتره ..
البته اینم بگم چند روزه پارازیت انداختن اونایی هم که ستلایت نت دارن اوضاشون ریخته بهم !
ولی کسایی که اینترنت ماهواره ای دارن خیلی ارزونتر دانلود میکنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)