من واقعا وقت اضافی روی شما می گذارم در حالی که می تونستم خیلی بهتر به بقیه دوستان رسیدگی می کنم ! شما اگر پاسخ دارید بفرمایید اگر نه که این شما هستید که بدون ارائه دلیل دارید سفسطه می کنید نه ما !
مشکل این قسمت رو متوجه نشدم خدمتتون که توضیحات داده شده در طی پست زیر - شما نخوندید دیگه ارتباطی به ما نداره
ما نمی تونیم مشکل داشته باشیم ؟ یا شما فکر می کنید چون n تومن دادید نباید مشکلی برای ما ایجاد بشه ؟
بهتره شما به جای اینکه سفسطه دیگران رو تشخیص بدید ابتدا متن نوشته شده رو بخونید سپس اقدام به شناسایی بفرمایید و خودتون هم کمتر مغلطه و سفسطه بکنید !
بسیار عالی نگه داری بکندی بعدا شاید به درد شما خورد چون بنده هیچ درخواستی رو به ادمین های این وب سایت در مورد این پست ندادم و اصلا امروز بعد از حدود 1-2 هفته اولین بار هست که دارم انلاین می شم
اگر حذف شده تقصیر بنده نیست !
با حساب دار بودن بنده مشکلی دارید ؟ اصلا نمی دونم این چه ربطی داره که اینجا چه کسی چه کاره هست ! به هر حال یکنفر باید اینکار رو بکنه - چه من چه کس دیگه ای - الان بنده این کار رو می کنم مشکلی دارید ؟
نه ظاهرا شما هیچی از روند شرکت نمی دونید اصلا نمی دونید شرکت چیه و اصلا هم به خودتون زحمت ندادید کامل مطالعه بکنید ببینید چی نوشتیم ! اینبار خواهشا بخونید و دیگه بیشتر از این وقت بنده رو نگیرید.
ما تحت عنوان شرکت رایان پردازش نیرا (با مسئولیت محدود) به شماره ثبت 43750 فعالیت می کنیم که خودتون می تونید از وب سایت "شرکت ها" بررسی لازم رو انجام بدید
برای برگشت وجه باید کسانی که شرکت رو تاسیس کردند اجازه بدند تا برداشت انجام بشه !
از اونجایی که هر اجازه منوط به امضا و ثبت دفتری هست هزینه ها و زمان هایی هم گرفته می شه !
بنابراین برای ما به صرفه نیست که برای هر درخواست برگشت وجه (چه کوچیک و چه بزرگ) بیاییم و مراجعه متوالی به دفتر اسناد رسمی بریم و هزینه بکنیم و ....
برای همین همه رو نگه می داریم در حین برداشت کلی (مانند برداشت هزینه برای تمدید سرویس ها و ...) و همچنین دیگر کسانی هم که درخواست برگشت وجه دادند , همه یکجا برداشته بشه.
شما فکر می کنید واقعا 14.5 اینقدر ارزش داره که ما طی یک چک روز به دوستانی که درخواست برگشت وجه دادند با پست + یک نامه برگشت وجه که سربرگ شرکت روش باشه ارسال بکنیم ؟
واقعا زبان قاصره از این همه محمل بافی !
شما تا الان مشکل خوندن دارید و اینم روش - من گفتم شما جزو دسته حرفه ای محسوب نمی شید ! دسته حرفه ای انجمن افرادی هستند که حداقل 100 پست دارند و اخیرا هم ثبت نام نکردند - شما فقط یکی اش رو دارید پس محسوب نمی شید از این دسته ! حالا لطفا حرف رو از طرف خودت بزن نه از طرف این دسته
این دسته حرفه ای انجمن خودشون زبون دارند و نیازی به شما که پست هات فقط اینجا رویت شده ندارند
ما از اول هم مشتری از هر کجا بیاد احترام می گذاریم و هیچ تفاوتی برای ما نداره این شمایید که همه چیز رو به هم ربط می دید و از سمت دیگران حرف می زنید !
این بار چندم هست که می فرمایید و نهایتا هم بنده گفتم بسیار عالی و منتظر شما و احظاریه هستم و خوب شد که شما اسکرین ایمیل رو هم گذاشتید !
برای بنده هیچ اهمیتی نداره که ایشون چه کسی هستند - شما چیکارش کردید و ... بنده واقعا نیازی به اثبات به شما و یا اثبات خودمون ندارم - این رو هم که اینجا دارم می نویسم و وقت می زارم تا بقیه بدونند وگرنه ظاهرا شما که راه خودتون رو رفتید و بنده هم منتظرم همونجا توضیح بدم - توضیحات اضافه فقط برای سایر دوستان هست که قضیه روشن شود
شما هم همینطور و لطفا دیگه اگر امر دیگه ای ندارید و حرف دیگری نیست لطفا تاپیک رو بیشتر از این به حاشیه نکشید !
- - - Updated - - -
دوست عزیز بنده معرف شخصیت خودم هستم
با وجود اینکه شما فحش دادید حتی به شما تو هم نگفتم
ازتون عذرخواهی کردم و ....
در عوض شما شبیه کسایی حرف می زدید که انگار تازه از میدون تره بار چکش برگشت خورده ! و این حرف های شما هست که که معرف شخصیت تون هست !
شما به بنده شک دارید من از همون اولش هم خدمتتون عرض کردم بهتون حق می دم - خود بنده اگر جای شما دوست گرامی بودم پیگیری شدیدتری انجام می دادم و شاید جدی تر از شما بودم
اما لزومی بر بی ادبی و بی تربیتی نیست ! نهایتا اگر شما دیدید بعد 7 الی 12 روز کاری (تعریف روز کاری رو هم خدمتتون در طی پست گذاشتم) شما باز پیگیری بکنید اگر برگشت نخورد بیایید اینجا بگید که به حرف خودش که زده بود عمل نکرد
سند و مدرک حرف هایی هم که زده شده موجوده ! همین نوشته های بنده در طی همین تاپیک گویای همه چیز هست - خدا رو شکر نمی شه بعد48 ساعت هم متن رو عوض کرد !
حالا من واقعا نمی دونم مشکل اصلی با برگشت وجه چیه !
من تا جای امکان واضح توضیح دادم