-
July 28th, 2016, 18:21
عضو انجمن
نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !
سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز!
بعد از اینکه نام تجاری جدیدمون رو خدمتتون معرفی کردیم، با خبر جدیدی خدمتتون هستیم، یه خبر ویژه!!
طبق قراردادی که بین نیرا کلاود و آسیاتک بسته شده، قرار هست که از این به بعد روی سرورهای مجازیمون هدیه سرویسهای ADSL آسیاتک رو بدیم!
بر طبق این قرار، بسته به نوع پلنی که شما از نیرا کلاود خریداری میکنید، میتونید تخفیفی بین ۱۵ تا ۳۵ هزار تومان بر روی هر کدام ازسرویسهای ADSL آسیاتک که تمایل دارید دریافت کنید!
میزان تخفیف ارائه شده روی پلنهای سرورهای مجازی در جدول زیر قابل مشاهده است:
پلن های سرورهای مجازی:
پلن اقتصادی
|
پلن پایه
|
پلن ویژه
|
پلن حرفهای
|
- پردازنده: ۱ هسته 1Ghz
- رم: ۱ گیگابایت
- هارد: ۴۰ گیگابایت
- پهنای باند: نامحدود
- پورت: 1Gbps
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۱۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۲ هسته 1.5Ghz
- رم: ۱/۵ گیگابایت
- هارد: ۵۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۲۰ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۲ هسته 2Ghz
- رم: ۲ گیگابایت
- هارد: ۶۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۲۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۳ هسته 3Ghz
- رم: ۴ گیگابایت
- هارد: ۸۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۳۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
۱۴,۵۰۰ تومان ماهانه
|
۱۷,۵۰۰ تومان ماهانه
|
۲۱,۰۰۰ تومان ماهانه
|
۳۱,۰۰۰ تومان ماهانه
|
سفارش
سرورهای مجازی نیرا کلاود از ۴ لوکیشن آمریکا، هلند، آلمان و انگلیس؛ بدون هیچ تفاوتی در هزینه ماهانه به کاربرانمون ارائه میشن و همچنین، تا ۷ روز تضمین بازگشت وجه بدون هیچ شرطی دارند. نصب و پشتیبانی کاملا رایگان هم دارند. قابل ذکر هست که هدیه آسیاتک بر روی تمامی سرورهای مجازی نیرا کلاود از همهی لوکیشنها ارائه میشود.
نکتهای که شاید تفاوت نیرا کلاود با سایر ارائهدهندهها مشخض بشه، دیتاسنترهای نیرا کلاود هست! بر خلاف خیلی از دوستان که سرورهای ارزان قیمت رو از دیتاسنتر های سطح متوسطی مثل OVH یا Hetzner ارائه میدن، سرورهای نیرا کلاود در بهترین دیتاسنتر های اروپا و آمریکا قرار دارند که سطح کیفیت کاملا بالایی نسبت به دیتاسنترهای متداول دارند !
دیتاسنترهای نیرا کلاود :
FDC Servers در انگلیس، آمریکا و آلمان
Ecatel در هلند
MyLoc در آلمان
نکته قابل توجه این که تخفیف آسیاتک مخصوص کاربران جدید آسیاتک هست
در صورتی که سوالی دارید، میتوانید در همین تاپیک از ما بپرسید،
پیغام خصوصی بزنید، به ما
تیکت بزنید یا از روش های زیر با ما تماس بگیرید:
تجربهای متفاوت از سرور و خدمات ابری
NiraCloud.com
ایمیل : Info@NiraCloud.com
تلفن شرکت:33365263(041)
همراه : 09146922765
ویرایش توسط hpnn.wm : August 10th, 2016 در ساعت 21:30
-
تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید
-
July 28th, 2016 18:21
# ADS
-
June 17th, 2018, 12:00
عضو جدید
پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

نوشته اصلی توسط
mibfa
دیروز یک سرورخریداری شده تا حالا تحویل ندادن
و.تحویل نخواهند داد
-
تعداد تشکر ها از 8110829 به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2018, 16:47
-
-
June 17th, 2018, 17:11
پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

نوشته اصلی توسط
8110829
و.تحویل نخواهند داد
با یک روز تاخیر ملاک نیست . شخصا چندتا سرور گرفتم ازشون و بد نبوده . باید صبر کرد شاید مشکلی باشه. زود قضاوت نکنیم بهتر است
-
تعداد تشکر ها از mibfa به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2018, 18:45
عضو جدید
دوستان من باهاشون در تماس بودم
سرورهای جدید رو تحویل ندادن و منتظر هستن.
خود بنده 10 سرویس فعال از ایشون داشتم و راضی هستم.
لطفا صبور باشید
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==>
زوتین
-
تعداد تشکر ها از Zimaserver به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2018, 21:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Zimaserver
لطفا صبور باشید
یعنی 5 روز باید صبوری کنیم بنده خیلی صبوری کردم اما کارشون بسیار زشته که حتی بهشون گفتم از هر سرور ازاد دارید بهم سرویس بدید
تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر
شماره های تماس : 09398001743 - 09132285902
تلگرام :
https://telegram.me/saeed0pc1
-
تعداد تشکر ها از saeed.spore به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2018, 00:49

نوشته اصلی توسط
mibfa
با یک روز تاخیر ملاک نیست . شخصا چندتا سرور گرفتم ازشون و بد نبوده . باید صبر کرد شاید مشکلی باشه. زود قضاوت نکنیم بهتر است
حداقل تلفن بردارن بگن مشکل داریم صبر کنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Zimaserver
لطفا صبور باشید
شما که درتماس بودید
بی زحمت بهشون اعلام کنید
این شماره تیکت من هست بگید
571941
من شماره حساب بانک ملت و شماره کارت گذاشتم
مبلغ سرور رو برگردون
باتشکر
-
-
June 18th, 2018, 09:23
سلام
ما هم اشتباهی سفارش دادیم.
توانایی تحویل ندارید برگشت بزنید !!
-
تعداد تشکر ها از mehriz به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2018, 19:44
ایشون یه کلاهبردار و *** به تمام معنا هستند،
وب هاستینگ یه ناظم نداره این تاپیک رو پاک کنه
-
تعداد تشکر ها از denjoores به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2018, 09:32
با سلام
حداقل جواب بدید ببینیم تکلیف خودمون رو
الان از پرداخت 3 روز میگذره ولی نه تیکت جواب میدید نه تلفن جواب میدید نه به این پست ها جواب میدید
جواب بدید لطفا
-
-
June 19th, 2018, 22:28
با سلام خدمت عزیزان ، با گذشت نزدیک به 10 روز ایشون پول بنده رو برگشت نزدند و پرونده ایشون از طریق پلیس فتا در حال پیگیری هست،چون مشخص هست عزیزان زیادی درگیر این قضیه هستند ازشون میخوام که رسید پرداختی که واسشون ایمیل شده رو برای بنده بفرستند تا به پلیس فتا تحویل بدم و با توجه به شاکیان زیاد رسیدگی با سرعت بیشتری انجام بپذیره.
ایضاً امکان شکایت در دادگستری تبریز هم وجود داره و هرچی پرونده سنگین تر باشه رسیدگی سریعتره.
پس عزیزان حتمن رسید پرداختی که بهشون ایمیل شده رو برای بنده به ایمیل mehdi.boveiri@gmail.com ارسال یا تصویرشو به بنده پیام خصوصی کنند.
چون میدونم به اینجا سر میزنند،برای روشن شدن ایشون باید بگم که من و چند دوست دیگه محمود خورسند چهارده رو فرستادیم زندان شما که عددی نیستی.
-
تعداد تشکر ها ازmboveiri به دلیل پست مفید