نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: شروع برنامه نویسی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    99
    تشکر تشکر شده 
    83
    تشکر شده در
    64 پست

پیش فرض پاسخ : شروع برنامه نویسی

نقل قول نوشته اصلی توسط majid1f نمایش پست ها
    جدا از نقطه نظر کاربرد
    C# و python
    پایتون برای شخصی که از بیرون دنیای برنامه نویسی وارد میشود روان تر و ساده تر هست
    C# دنیای بزرگی را پیش روتون باز میکنه
    php شما را به دنیا وب محدود میکند
    نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    برای انتخاب زبان اول باید ببینید ایده هاتون در چه موضوعی هستند و به چه شرایطی برای پیاده سازی نیاز دارند
    بدون شک اگر ویندوز هستند زبان های C انتخاب مناسبی هستند
    اگر اندروید هستند زبان Java انتخاب خوبی هست
    اگر وب هست باید ببینید در چه حد هستند ایده هاتون. اگر کوچیک یا متوسط پس PHP انتخاب خوبی هست و اگر بزرگ و پیچیده Python انتخاب مناسبی هست (و البته برای وب نیاز به آشنایی با زبان های طراحی هم دارید)
    اگر علاقه بیشتری به طراحی و مخصوصا طراحی در وب دارید پس HTML, CSS و JavaScript مواردی هستند که جزو باید ها هستند و انتخاب چندانی هم ندارید مگر در انتخاب فریمورک

چند نکته:
    - انتخاب زبان هایی مثل PHP به این معنی نیست که شما تبدیل به برنامه نویس ضعیفی میشید چون زبان هایی مثل C شمارو بیشتر درگیر عمق کار می کنند. لزوما هر کسی که وارد برنامه نویسی میشه قرار نیست به یکی از بهترین برنامه نویس ها برای کار های پیچیده تبدیل بشه. در نتیجه برای وقت خودتون ارزش قائل بشید و انتخابی کنید که وقت شمارو هدر نده و در طولانی مدت پشیمونتون نکته. از ساده ترین زبان ها هم میشه جلو رفت و به یکی از بهترین برنامه نویس ها تبدیل شد در صورتی که استفاده از یک زبان سطح پایین در صورتی که تمایلی به انجام کار های پیچیده ندارید فقط وقت شمارو میگیرند.

- دنبال زبانی نباشید که تمام نیاز های شمارو براورده کنه و با یاد گرفتنش بتونید همه کار بکنید. حتی زبان هایی مثل C و Python که در زمینه های مختلف استفاده می شند، برای سازگاری از فریمورک ها و روش های خاصی استفاده می کنند که باز هم نیاز به یادگیری موارد جدیدی دارند که ساده تر از یاد گیری یک زبان برنامه نویسی جدید نیستند. پس دنبال زبان و زبان های مناسب باشید.

- در شروع کار باید همزمان با یادگیری تمام جزئیات شروع به کد زدن کنید. خوندن یک کتاب 500 صفحه ای از یک آموزش زبان برنامه نویسی شمارو به هیچ چیز جز یک فهرست برای اون کتاب تبدیل نمی کنه.

- از اول علاقه به یادگیریتون رو حفظ کنید و همیشه به خاطر داشته باشید برنامه نویسی یعنی علاقه و توانایی بالا در یاد گیری. بدون اهمیت به این که در چه سطحی هستید و چه میزان تجربه دارید. بهترین برنامه نویس ها کسانی هستند که به با تجربه هستند ولی خیلی خوب هم یاد میگیرند.

- از تغییر نترسید. در طول تاریخ سیستم موفقی نوشته نشده که با گذشت زمان تغییر نکته و حتی باز نویسی نشه.

انتخاب منبع برای یاد گیری:
    - معمولا بهترین منابع ویدئو ها و کتاب ها هستند. کتاب ها و یا ویدئو هایی رو انتخاب کنید که باهاشون راحت هستید نه هر منابعی که یکی دیگه میگه خیلی خوبه. حتی اگر کسی که معرفی کرده برنامه نویس عالی ای باشه.
    - از چندین منبع آموزشی به صورت همزمان استفاده کنید. هر چیزی رو از جایی یاد بگیرید که از نظر شما بهتر هست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali1150 نمایش پست ها
    سلام . به نظر من اگر علاقه به وب دارید از html/css/java/php شروع کنید. و بهترین منبع هم به نظرم کتاب هست و فیلم آموزشی. زبانی مانند C هم بتونید یاد بگیرید که خیلی بهتره.
    نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    خیلی خوب کاری میکنید که به سمت برنامه نویسی میرید ، منم فکر میکنم کسایی که آشنا نیستن واقعا یه لذت بزرگو از دست دادن

خوب حالا اومدیم شما برنامه نویسی رو یاد گرفتید بعدش میخواید چیکار کنید ؟ منظورم اینه برنامه نویسا بعد از یادگیری شروع به نوشتن علاقه هاشون میکنن مثلا با استفاده از #c برنامه اندروید مینویسن بعضی ها هم مستقیما میرن سمت برنامه نویسی اندروید و دیگه سمت سی شارپ نمیرن

بعضی ها php یاد میگیرن فقط بخاطر فریم ورکهای php مثل لاراول

سی پلاس پلاس یاد میگیرن بخاطر شبکه و یا نوشتن گیم های مبتنی بر شبکه مثل کانتر استرایک

پایتون یاد میگیرن برای کارای بزرگ مثل ساخت instagram یا باهاش هک میکنن که دسترسی توش راحته ، البته مخالف زیاد داره اما کاملا اشتباه میکنن که مخالفت میکنن چون ناسا و گوگل ازش استفاده میکنن به این خاطر دیگه تردیدی برای استفاده از پایتون وجود نداره

شما انگیزت از برنامه نویسی چیه ؟

موفق باشید دوست من

با تشکر از تمامی دوستان ...

کلا شخصیت من جوری هست که تو یه زمینه نمیتونم خودمو محدود کنم ، الان اگه بخوام به سوال شما که پرسیدید هدفت چیه و میخوای تو چه زمینه ای کار کنی میگم تمام موارد ! از برنامه نویسی کامپیوتر گرفته تا موبایل ... ولی کاملا مشخص هست که هم زمان نمیشه تمام زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیری و بتونی کار کنی احتمال این کار یه چیزی در حد 0 درصد هست ...

درحال حاضر میخوام بیشتر در زمینه برنامه نویسی برای کامپیوتر فعالیت کنم ، چون با توجه به رشته ای که دارم اگه بتونم برنامه نویسی رو تقویت کنم میتونم از ایده هایی که دارم در زمینه درس خودم استفاده کنم و برنامه بنویسیم ...

یه چیزی هم که خیلی ها بهم گفتن این بوده اگه یه زبان رو بتونی یاد بگیری یاد گیری زبان های دیگه خیلی آسون میشه ... حالا نمیدونم حرفشون چقدر صحت داره ...

برای شروع برنامه نویسی کامپیوتر شما چه زبانی رو پیشنهاد میکنید ؟ یه چیزی که به درد بخوره و بتونم ازش استفاده کنم . یادگیریش نسبتا آسونتر باشه چون میخوام تازه شروع کنم .

لطفا منابع آموزشی رو دقیق معرفی کنید ... 100 تا کتاب هست میخوام یه رفرنس جامع و مناسب باشه که برای شروع قرار نباشه از این کتاب به کتاب بعدی پرش داشته باشم . ممنون

2. تعداد تشکر ها از mehranp به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

پیش فرض پاسخ : شروع برنامه نویسی

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranp نمایش پست ها
    با تشکر از تمامی دوستان ...

کلا شخصیت من جوری هست که تو یه زمینه نمیتونم خودمو محدود کنم ، الان اگه بخوام به سوال شما که پرسیدید هدفت چیه و میخوای تو چه زمینه ای کار کنی میگم تمام موارد ! از برنامه نویسی کامپیوتر گرفته تا موبایل ... ولی کاملا مشخص هست که هم زمان نمیشه تمام زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیری و بتونی کار کنی احتمال این کار یه چیزی در حد 0 درصد هست ...

درحال حاضر میخوام بیشتر در زمینه برنامه نویسی برای کامپیوتر فعالیت کنم ، چون با توجه به رشته ای که دارم اگه بتونم برنامه نویسی رو تقویت کنم میتونم از ایده هایی که دارم در زمینه درس خودم استفاده کنم و برنامه بنویسیم ...

یه چیزی هم که خیلی ها بهم گفتن این بوده اگه یه زبان رو بتونی یاد بگیری یاد گیری زبان های دیگه خیلی آسون میشه ... حالا نمیدونم حرفشون چقدر صحت داره ...

برای شروع برنامه نویسی کامپیوتر شما چه زبانی رو پیشنهاد میکنید ؟ یه چیزی که به درد بخوره و بتونم ازش استفاده کنم . یادگیریش نسبتا آسونتر باشه چون میخوام تازه شروع کنم .

لطفا منابع آموزشی رو دقیق معرفی کنید ... 100 تا کتاب هست میخوام یه رفرنس جامع و مناسب باشه که برای شروع قرار نباشه از این کتاب به کتاب بعدی پرش داشته باشم . ممنون
    تنها زبانی که میتونید هرکاری باهاش انجام بدید زبان پایتون هست مخصوصا پایتون 3 که دیگه مشکلات پایتون 2 رو نداره و قابلیتهایی داره که حتی پایتون 2 هم نداره البته میشه به پایتون 2 مواردی از پایتون رو اضافه کرد

تنها بدیش اینه که ایرانیا دیر آپدیت میشن بخاطر همین بازار کار نداره مگر اینکه یک شرکت واقعا پایتون رو درک کرده باشه و بفهمه چرا ناسا و گوگل از پایتون استفاده میکنن

تنها راه موفقیت پایتون هست چون همه کار باهاش میشه انجام داد ، جای php و برنامه های تحت وب ، اپلیکیشنها برنامه های سیستمی رو پر کرده

واقعا از این بهتر چی میخواید ؟ تنها زبان ماشین که زبان انسانها نزدیکه ، میشه بعنوان ماشین حساب ازش استفاده کرد ، نیازی نیست نوع متغییر مشخص بشه اعداد اعشاری رو به دو صورت اعشاری و صحیح در خروجی تحویل میده و اینها تنها موارد کوچکی از خدای زبانهای برنامه نویسی هست

4. تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)