جدا از نقطه نظر کاربرد
C# و python
پایتون برای شخصی که از بیرون دنیای برنامه نویسی وارد میشود روان تر و ساده تر هست
C# دنیای بزرگی را پیش روتون باز میکنه
php شما را به دنیا وب محدود میکند
جدا از نقطه نظر کاربرد
C# و python
پایتون برای شخصی که از بیرون دنیای برنامه نویسی وارد میشود روان تر و ساده تر هست
C# دنیای بزرگی را پیش روتون باز میکنه
php شما را به دنیا وب محدود میکند
با تشکر از تمامی دوستان ...
کلا شخصیت من جوری هست که تو یه زمینه نمیتونم خودمو محدود کنم ، الان اگه بخوام به سوال شما که پرسیدید هدفت چیه و میخوای تو چه زمینه ای کار کنی میگم تمام موارد ! از برنامه نویسی کامپیوتر گرفته تا موبایل ... ولی کاملا مشخص هست که هم زمان نمیشه تمام زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیری و بتونی کار کنی احتمال این کار یه چیزی در حد 0 درصد هست ...
درحال حاضر میخوام بیشتر در زمینه برنامه نویسی برای کامپیوتر فعالیت کنم ، چون با توجه به رشته ای که دارم اگه بتونم برنامه نویسی رو تقویت کنم میتونم از ایده هایی که دارم در زمینه درس خودم استفاده کنم و برنامه بنویسیم ...
یه چیزی هم که خیلی ها بهم گفتن این بوده اگه یه زبان رو بتونی یاد بگیری یاد گیری زبان های دیگه خیلی آسون میشه ... حالا نمیدونم حرفشون چقدر صحت داره ...
برای شروع برنامه نویسی کامپیوتر شما چه زبانی رو پیشنهاد میکنید ؟ یه چیزی که به درد بخوره و بتونم ازش استفاده کنم . یادگیریش نسبتا آسونتر باشه چون میخوام تازه شروع کنم .
لطفا منابع آموزشی رو دقیق معرفی کنید ... 100 تا کتاب هست میخوام یه رفرنس جامع و مناسب باشه که برای شروع قرار نباشه از این کتاب به کتاب بعدی پرش داشته باشم . ممنون
تنها زبانی که میتونید هرکاری باهاش انجام بدید زبان پایتون هست مخصوصا پایتون 3 که دیگه مشکلات پایتون 2 رو نداره و قابلیتهایی داره که حتی پایتون 2 هم نداره البته میشه به پایتون 2 مواردی از پایتون رو اضافه کرد
تنها بدیش اینه که ایرانیا دیر آپدیت میشن بخاطر همین بازار کار نداره مگر اینکه یک شرکت واقعا پایتون رو درک کرده باشه و بفهمه چرا ناسا و گوگل از پایتون استفاده میکنن
تنها راه موفقیت پایتون هست چون همه کار باهاش میشه انجام داد ، جای php و برنامه های تحت وب ، اپلیکیشنها برنامه های سیستمی رو پر کرده
واقعا از این بهتر چی میخواید ؟ تنها زبان ماشین که زبان انسانها نزدیکه ، میشه بعنوان ماشین حساب ازش استفاده کرد ، نیازی نیست نوع متغییر مشخص بشه اعداد اعشاری رو به دو صورت اعشاری و صحیح در خروجی تحویل میده و اینها تنها موارد کوچکی از خدای زبانهای برنامه نویسی هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)