نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
هرکسی روش خودش رو برای تبلیغ داره. ما نمی تونیم به بقیه بگیم این روش خوب نیست تبلیغ نکن ( حداقل من وارد مسئله ای که بهم ارتباط نداره دخول نمی کنم ). اون ها دوست دارند این طوری تبلیغ کنند، من و شما و امثال ما حق نداریم بگیم تو اینجوری تبلیغ نکن... اگر ناراحت میشید استفاده نکنید! اما اجازه تعیین تکلیف برای هیچ شرکتی چه کوچک و چه بزرگ را نداریم... اون ها متخصصین تبلیغاتی خودشون رو دارن و طبق آنالیز های اونا، بیشترین بازدهی برای مشتریان هدفشون از این طریق هست... اگر به نظر شما کارشون آزار دهنده هست، استفاده نکنید، ایمیل شرکت شون که برای شما ارسال شده هم به راحتی و بدون مشکل ریپورت کنید. بیش از این دیگه در اختیار مدیران و مسئولان اون شرکت هست.
در مورد مخابرات هم اگر بنده بدونم مخابرات فقط شماره بنده رو بدون اطلاعات من به شرکتی داده، شاکی نخواهم شد چون تبلیغات یک موضوع کاملا عادی هست. اما اگر اطلاعات بنده منتشر بشه قطعا از مخابرات یا هر شرکتی که اطلاعات بنده رو به شخص دیگری داده شکایت خواهم کرد و قانونی پیگیری می کنم...
تماس تبلیغاتی به من که زیاد میشه شخصا ولی هیچ کدوم رو مشکل حساب نمی کنم. ایمیل اما یک ایمیل کاری دارم که هر کسی اون رو نداره و یک ایمیل عمومی دارم. حتی به ایمیل کاری من ایمیل های تبلیغاتی میاد از سمت نت برگ و... ولی باز هم مورد خاصی نمی بینم! ایمیل مارکتینگ هست و هیچ مشکلی نداره. اما اگر همین پیام تبلیغاتی، شامل اطلاعات خاصی از من بشه مطمئنا جایی که منتشر کرده رو پیدا می کنم و تا جایی که زورم برسه براشون دردسر درست می کنم به صورت قانونی.
با احترام.