دوستان بیشتر در این تاپیک به اتک و دیداس پرداختند
لطفا اعلام کنید شرایط کلی این دیتاسنتر در شرایط عادی برای میزبانی سایت و سرور های عادی چطور است ؟
برق و شبکه این مرکز چقدر پایدار است ؟ آیا ممکن است به دلیل اتک روی بقیه سرور ها، سرویس ما هم مشکل براش ایجاد شود یا خیر
چه سروری دارید
تعداد یونیت
- - - Updated - - -
توی قرار داد شرکت ها (همه )
این بند هست که ترافیک 1به 10 نامحدود
ولی برای جذب مشتری به صورت کلامی گفتند نامحدود یک به یک با پورت 10Gbps ولی (اسما 10gbps هست عملا کل دیتاسنتر 60gbps بیشتر نداره برای 400تا رک 42 یونیت )
ولی به طور کل من نمره قبولی 80 میدم به دیتاسنتر
یک مدت خیلی زیاد بحث همین مورد قعطی بود که یک عده از دوستان اومدن گفتن بخاطر اینکه برج میلاد برای رکها تخفیف نیم بها یا تخفیف خوبی میده هجوم آوردن به این دیتاسنتر
برخی از دوستان گفتن این مشکلات عادی هست و در تمام دنیا پیش میاد
الان فکر میکنم مشکل برطرف شده ، من شاید بخاطر پهنای باند نامحدودش خودمم تا چند وقت دیگه استفاده کنم البته شاید کلو کنم
به هر حال هر چیزی اولش یکسری مشکلاتی داره که حل میشه البته اینجا ایرانه و به این دل خوش نکنید که در حد ovh بهتون خدمات بدن ، گر چه پول بیشتری هم میگیرن ، اما بخاطر نامحدود بودنش خیلیها به ناچار استفاده میکنن
آسیاتک به هیچ عنوان نامحدود نیست
اولا برای جذب مشتری این رو گفتن
ولی داخل قرار داد ترافیک یک به ده نامحدود هست
گفته بودن که برای رک به تعداد نیاز آپلینک داده میشه ولی وقتی درخواست دادیم گفتند باید هزینه بدید
اگر ترافیک آپلینک اول پر نشود امکان ارائه آپلینک دوم نیست
ترافیک بردیم بالا اخطاری دادن که ترافیک بالاست و بابتش هزینه گرفتند
به روتر ما 2تاپاور وصل شده بود بخاطر اینکه پاور توی رک کم داشتند بدون اطلاع پاور رو جدا کرده بودند و باعث فطع شبکه ما شده بودند
آره آسیاتک رو من الان چند سالی هست تو نخشم ولی شنیده بودم که برج میلاد نامحدوده که البته با یه خانم فروشنده که اسمشم یادم نیست گفته بود میخواد افتتاح بشه و مشکلات دیتاسنترهای قبلی رو نداره
یاد قضیه گم شدن سرور تو اون دیتاسنتره که اسمشو نمیگم و تاپیکشم تو انجمن بود چند سال پیش ، افتادم خخخمیای یقه یکیو بگیری یکی دیگه ***ی میکنه میندازه گردن فلانی ، هنوزم پروندش تو پلیس فتا هست
واقعا من نمیدونم چرا ملت اینطوری شدن راحت حق همو میخورن ، نسل بعضی از انسانها ذاتشون از ریشه خرابه ، از همون زمان پیدایش بشر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)