نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
سلام مجدد
قبل من همون 3 ماه پیش که این تاپیک باز شد قصد داشتم این اسکرینشات هارو بذارم ولی نذاشتم و در کامنتهای بعدی خدمت شما عرض کردم قصد بنده فنی هست نه صرفا شما ، بخاطر همین اسکرینشات قرار ندادم تا اینکه امروز مجبور شدم از خودم دفاع کنم http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1706197
قبل از ارسال این پست و پست قبلی کاربر clack که در همین تاپیک کامنت دارن با بنده تماس گرفتن ، بنده خدمتوشون عرض کردم تنها راه شما فعالیت در شرکت فراسو هست.
متاسفانه تو ایران از هر کسی سرویس گرفتم بازی دراورد اما خوشبختانه شما صادقانه برخورد کردید ، امیدوارم تا آخرین روزی که تو اینکار هستید این صداقت ادامه دار باشه.
ممنون میشم اگر جواب تمام کسانی که کامنت گذاشتن Genral X2 رو بدید
یا حق ، موفق باشید.

- - - Updated - - -

البته بنده درباره سرویسهایی که از سایرین داشتن مشاوره گرفتم که ببینم هنوز مشکلات پابرجاست یا نه
همونطور که خودتون هم واقف هستید تیکتهای شما برای زمانی بود که ما همچین سرویس ارائه نمیکردیم . بنابراین اسکرین شات شما مرتبط به مبحث این موضوع نبود .
بله بنده هم همانند شما احساس کردم باید در این خصوص شفاف سازی هایی انجام بشه تا ذهنیت اشتباهی در خصوص این دیتاسنتر و سرویس دهندگان آن و همچنین زیرساخت فراسو شکل نگیره . خوشحالیم که در طی حدود 10 سال فعالیت شرکت همیشه با کاربرانمون صادق بودیم و هستیم و خواهیم بود
متاسفانه فرصت کافی برای پاسخ تک تک عزیزان نیست و پست اولی که ارسال شد در خصوص پاسخگویی کلی به تمام عزیزان بود ضمن اینکه پاسخ ایشونرو هم بنده دادم .
موفق و پیروز باشید