نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
سلام
شما و شرکت فراسو برای من محترم هستید اما بحث فنی چیز دیگریست
سایت رو میشه جلوشو گرفت اما بحث گیم سرور چیز دیگریست
من قبلا موضع خودم رو در قبال شما اعلام کردم ، شما آدم محترمی هستید ، بطور واضح عرض کردم مورد شما نیستید و بحث کاملا فنی هست http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1706197
یاحق
من از نقل و قول شما تشکر میکنم اما یک مورد اینکه روی صحبت بنده با شما نبود افراد زیادی در حال تخریب هستند چه در این تاپیک چه جاهای دیگه اما در خصوص اینکه میفرمایید مورد شما نیستید، در پستهای قبل مستقیما اشاره فرمودید
live : بحث فنی که دیگه واقعا گندش تو این مرکز درومده ، هر اطلاعاتی خواستید بنده در خدمتم ، اون دوستیم که گفتن فلان شرکت فایروال میذاره واقعاً یا نمیدونن ماجرا چیه یا اینکه خودشونو زدن به اون راه
قاعدتا روی صحبت شما با شرکت فراسو هست نمیتونه جای دیگری باشه چرا که اون عزیز هم به ما اشاره فرموده بودند .
خوشحال میشم شما خودتونرو معرفی بفرمایید بدونم با چه شخصی صحبت میکنم و درخصوص مباحث فنی که اشاره میکنید ، فنی صحبت کنید و بازش کنید مطالبی که شما به اون اشراف دارید ، ما هم متوجه بشیم شاید ما اطلاعاتمون کمتر از شما باشه اگر مایل هستید تماس بگیرید با شرکت بنده هم تا جای که تایم خالی و پالیسی شرکت اجازه بده در میحث فنی شما شرکت میکنم
در خصوص مطلب در مورد سرور گیم هم ما در خدمت عزیزان هستیم و هم اکنون هم گیم سرور های زیادی در زیرساخت ما در حال فعالیت بدون مشکل در بستر اینترنت هستند .
فک میکنم با شفاف سازی که در مورد سیستم فایروال در حال انجام هست (ارائه گزارش آنلاین و ارسال الرت) در وحله اول سوتفاهمی که در مورد عدم تفاوت فایروال ما با دیتاسنتر بود رفع بشه .