نقل قول نوشته اصلی توسط faraso نمایش پست ها
کاری به مابقی صحبتها ندارم

در خصوص اسکرین شاتی که فرستادید از سمت راست صفحه، بالا تاریخ رو ببیند . بله ما با کاربرانمون همیشه صادق بودیم و هستیم زمانی که امکان ارائه خدمات گیم رو نداشتیم نه تنها به شما به تمامی کاربرانی که قصد خرید داشتند همیشه همین پاسخ رو دادیم که امکان ارائه سرور گیم را نداریم اگر دقت کنید تاریخ تیکت شما برای برج 1 2017 هست الان ما برج 11 2017 هستیم و شروع سرویس ما در برج میلاد هم از حدود برج 7 2017 بوده است همانطور که آن زمان صراحتا به شما عرض کردیم سرویس گیم نمیدیم
الان هم در لینک زیر میتونید مشاهده کنید که صراحتا سرویس گیم ارائه میکینم https://www.faraso.org/game-server/ داخل منوی سایت بخش سرویس مجازی این لینک وجود دارد
سلام مجدد
قبل من همون 3 ماه پیش که این تاپیک باز شد قصد داشتم این اسکرینشات هارو بذارم ولی نذاشتم و در کامنتهای بعدی خدمت شما عرض کردم قصد بنده فنی هست نه صرفا شما ، بخاطر همین اسکرینشات قرار ندادم تا اینکه امروز مجبور شدم از خودم دفاع کنم http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1706197
قبل از ارسال این پست و پست قبلی کاربر clack که در همین تاپیک کامنت دارن با بنده تماس گرفتن ، بنده خدمتوشون عرض کردم تنها راه شما فعالیت در شرکت فراسو هست.
متاسفانه تو ایران از هر کسی سرویس گرفتم بازی دراورد اما خوشبختانه شما صادقانه برخورد کردید ، امیدوارم تا آخرین روزی که تو اینکار هستید این صداقت ادامه دار باشه.
ممنون میشم اگر جواب تمام کسانی که کامنت گذاشتن Genral X2 رو بدید
یا حق ، موفق باشید.

- - - Updated - - -

البته بنده درباره سرویسهایی که از سایرین داشتن مشاوره گرفتم که ببینم هنوز مشکلات پابرجاست یا نه
نقل قول نوشته اصلی توسط faraso نمایش پست ها

اگر منظورتون همان ابتدای کار بود که کلا شروع به فروش رک شد مشکلاتی وجود داشت اما در آن زمان هیچ سرویس دهی به اند یوزر انجام نمیشد خود ما هم همان زمان شروع به فروش سرویس نکرده و در حال راه اندازی زیرساختها بودیم و زمانی که دیتاسنتر استیبل شد فروش ما و اکثر همکاران دیگری که در این دیتاسنتر فعال هستند شروع شد بنابراین این مورد قطعی که البته قطعی نبود و بیشتر مشکل سرعت آپلینک بود به کاربران برنخورده و مرتبط با سرویس دهندگان بود
و از همان زمان هم که راه اندازی کامل و شروع به سرویس دهی شد نه مشکل قطعی بوده نه مشکل حاد آپلینکی