نقل قول نوشته اصلی توسط hdland نمایش پست ها
مسخره ترنی اعتراضی که این چند سال دیدم همین تجمع اعتراضی رانندگان اسنپ نسبت به قیمت ها بود !!! یکی نیست به اساتید بگه ، علت گرفتن اسنپ و محبوب شدنش ارزانیش بوده اگر قرار باشه قیمت اسنپ هم قیمت آژانس و تاکسی گردشی و خطی باشه که چه کاری هست مردم بیان سمت اسنپ و شمای راننده هم از ابتدا این شرایط رو قبول کردی رفتی !!! منتهی چون ما ایرانی هستیم سریع می خواهیم زیر و رو بکشیم اینام چند تا زاننده با هم رفیق شدند و چند جا با هم از باگ های اپ هم استفاده کردند در زمینه گرفتن مشتری و ... دیدن بهتره چندین نفر رو هماهنگ کنند برن تجمع اعتراضی تا بتونن قیمت رو بالا ببرن و مثلا سود بیشتر کنند !!! به جای راضی بودن از شرایط همیشه به فکر طمع هستیم . من جای مدیران اسنپ بودم همه این رانندگان معترض رو به کل از اسنپ خارج می کردم . اصلا سیستم مدیریت درست همین است کارمند مخل امنیت و ارامش سازمان بدون هیچ فرصت و توجیهی باید از کار برکنار شود تا تمرکز سیستم از بین نرود .
این بروز رسانی های جدید هم باید از ابتدا پیش بینی می شد و اما الانم درست است و دمشون گرم .
بله دوست عزیز گفته شما درسته
اما اسنپ اولش اینجوری نبوده
مشکل شکایتشون اینجاس
مثال از انقلاب تا شهرک غرب قبلا 15تومن بوده الان کرده 9تومن
خوب خدایی این بی ثباتی اسنپ واسه مسافر خوبه اما واسه راننده همش میشه ضرر
من به چشمم دیدم که یه درخواست مسافر برای دوستانم بالای 20بار اومده و کسی هم تایید نکرده با اینکه نزدیک به 20-30تا ماشین اسنپی اون اطراف بودن
همه راننده هاش شاکی شدن سر این موضوع